Het team

 • Portret van Annemie Schuitemaker
  Directeur
  Annemie Schuitemaker
  Portret van Annemie Schuitemaker

  Annemie Schuitemaker Directeur


  Annemie Schuitemaker (MHD & RL) weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; naast ondernemer is ze moeder van 3 kinderen. Ze studeerde aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde. Haar hobby is haar werk, haar droom & passie is: "Dat in 2025 werk en gezin combineren in Nederland iets vanzelfsprekends is, dat op alle fronten; macro- meso- en microniveau goed geregeld is. Dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden in ons denken en handelen, inclusief goede voorzieningen voor iedereen". Na haar HBO opleiding werkte ze een aantal jaren in Spanje en heeft inmiddels ruim 25 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants. Ze heeft veel ervaring met in-door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden & coachen van mensen. Ze faciliteerde als trainer tal van workshops & trainingen, o.a. sollicitatietrainingen, interviewtechnieken, functieanalyses opstellen, compententie & talenten management.

  Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (waaronder STAR), functieanalyse en competentiedesign, enneagrammen, Managing Personal Growth (MPG), persoonlijkheidsprofielen interpreteren (waaronder OPQ), een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012) en een Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013). In januari 2012 heeft ze een Female Leadership Journey gemaakt naar India. In 2014 volgde ze de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode.Ook heeft ze in dat jaar een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma's te supporten bij Nederlandse organisaties. In 2015 volgde ze o.a. de trainers opleiding bij De Galan, school voor training. In 2017 volgde ze de ACT opleiding bij SeeTrue. Ze is focusoloog en specialist op het gebied van Digital Detox Management, Technostress en Multitasken

  Haar talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!

  Ze is daarnaast gecertificeerd als MPG-facilitator/trainer, persoonlijkheidsvragenlijst OPQ en capaciteitentests-gebruiker en functieanalyse- en competentiedesign implementator. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL) op het hoogste niveau, CMI-C. Ze werkt vanuit Leerdam (Vijfheerenlanden) door heel Nederland.

  Ze is te bereiken via:

 • Portret van Loes ten Cate
  regio Oost Nederland
  Loes ten Cate
  Portret van Loes ten Cate

  Loes ten Cate regio Oost Nederland

  De meeste mensen die bij haar komen weten zelf vaak heel goed hoe de dingen in elkaar steken en toch lukt het ze niet goed de weg te vinden om hun loopbaan te vervolgen. Ben jij een professional die zich hierin herkent, schakel Loes dan in om samen te werken aan werk!

  Via gesprekken, testen en oefeningen ga je verhelderen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt – en, niet onbelangrijk, hoe je daarmee geld verdient. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, jouw competenties en de mogelijke manieren waarop je deze professioneel kunt inzetten. Je leert hoe je emoties effectief kunt hanteren en hoe je belemmeringen kunt overwinnen, zodat je gaat doen wat je écht wilt en nooit eerder voor mogelijk had gehouden. En dat werkt!

  Een goede professionele match is belangrijk, maar ook een goede persoonlijke balans op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied. Immers, op al deze gebieden beïnvloedt spanning je energieniveau, in negatieve zin (wat je als 'stress' ervaart), maar ook in positieve zin (wat je als 'flow' ervaart). Goede afstemming van je emotionele en sociale intelligentie op de intelligentie van je lichaam en je geest, helpt (vitaliteits)klachten, twijfels en onbewuste tegenstellingen op te lossen, waardoor je weer meer werkplezier ervaart. Loes zet graag haar kennis en ervaring in om je hierbij te helpen.

  Kennis en ervaring

  Loes haar manier van werken is oplossings- en ontwikkelingsgericht. Dit sluit het beste aan bij mensen die zelf ook echt aan hun eigen (levens)loopbaan willen werken. Door bewust vanuit een zinvol, passend perspectief samen te werken aan een congruente denk-, voel- en handelswijze, zal jij opnieuw kracht en plezier ervaren en ontstaat 'spontaan' een logisch pad naar een gewenste werksituatie. Voor deze manier van begeleiden volgde Loes diverse opleidingen en cursussen, waaronder een counsellorsopleiding, een opleiding loopbaan- en mobiliteitsadvies en een psychologiestudie en leerde ze werken met diverse ‘evidence based’ begeleidings­methodieken. Als je hierover meer wilt weten, kom dan kennismaken en ervaren of haar manier van werken aansluit bij jouw verwachtingen.

  Drive

  Graag daagt Loes je uit contact te maken met innerlijke ervaringen, om daaruit energie vrij te maken waarmee je doelgericht kunt werken aan het realiseren van jouw werkwensen. Met expertise en toewijding biedt zij jou het benodigde extra zelfsturingszetje om (weer) vol zelfvertrouwen in een nieuwe (arbeids)relatie verder te kunnen. Sinds maart 2005 werkt Loes als loopbaanadviseur en levensloopcounsellor, vanaf augustus 2008 op een inspirerende werkplek aan de (bos)rand van Deventer. Daarvoor heeft zij 15 jaar in het internationale bedrijfsleven en vooral de zakelijke dienstverlening gewerkt. Zij heeft projecten gecoördineerd, verkopen aangejaagd, mensen begeleid bij veranderingsprocessen, was trouwambtenaar en communicatie-adviseur en heeft in Italië en Spanje gewerkt en gestudeerd. In haar levensloop combineert zij een nuchtere noordelijke analytische blik met hartelijke zuidelijke levenskunst.

  Wil je werken aan meer leven in jouw loopbaan of meer loopbaan in je leven, kom dan gauw kennismaken!

  Loes haar specialisme is: Levensloopbaanbegeleider, talentontwikkelaar, , systeemcoach en supervisor.

  Loes is te bereiken via:

 • Portret van Marjan de Groot
  regio Noord Nederland
  Marjan de Groot
  Portret van Marjan de Groot

  Marjan de Groot regio Noord Nederland

  Marjan is 48 jaar en moeder van een zoon van 14. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om werk en privé in balans te houden. Als alleenstaand moeder, die een aantal jaren geleden een burn-out heeft gehad, is gere-integreerd, ontslagen en een carrièreswitch heeft gemaakt, heeft ze veel levenservaring, in het bijzonder in werk/levensstress en het combineren van werk en privé. Na een loopbaantraject is ze andere keuzes gaan maken en beter naar zichzelf gaan luisteren. Ze heeft vanuit haar hart gekozen voor een carrièreswitch tot loopbaan-/levenscoach. Hierdoor ervaart ze minder stress, veel meer energie en is ze in balans gekomen. Haar doel in het leven is om deze ervaring door te geven aan mensen met een disbalans in hun leven.

  Na haar universitaire opleiding tot architectuurhistorica, heeft ze veel ervaring opgedaan als adviseur, onderzoeker en projectleider. Na 20 jaar te hebben gewerkt als adviseur ruimtelijke kwaliteit, kwam ze erachter dat haar hart lag in het begeleiden en coachen van mensen. Ze heeft bewust gekozen voor een andere carrière en heeft de Post HBO Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij Vista Nova gevolgd. Ze heeft ervaring opgedaan als loopbaanconsulent (loopbaan- en arbeidsmarktbegeleiding) en co-trainer in Van Werk naar Werk trajecten (transitie, loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktbegeleiding) en werkt nu zelfstandig als loopbaan-/levenscoach.

  Marjan is een coach in hart en nieren. Haar drijfveer is om mensen te begeleiden naar een betere balans in hun leven. Als zeer gedreven coach doet ze dit op een enthousiaste, resultaatgerichte en integere manier. Met behulp van haar analytische geest, levenservaring en luisterend oor, begeleidt ze ontzettend graag mensen die niet goed in hun vel zitten qua werk en/of privé. Ze coacht mensen om in hun kracht te komen door samen opzoek te gaan naar drijfveren en motivatie. Voor haar is het belangrijk tot de kern van de vraag te komen om zo haar klanten te begeleiden tot het meest vitaliserende loopbaan- en/of levensperspectief.

  Expertgebieden van Marjan: loopbaan-en levenscoaching, mobiliteit (loopbaanbegeleiding, outplacement) en vitaliteit in de vorm van coaching, training en workshops. Ze werkt in de regio Noord Nederland.

  Ze is bereikbaar via: .

 • regio Flevoland
  Manon Geerlings

  Manon Geerlings regio Flevoland

  Manon Geerlings (’66) is werk- en leefstijlcoach. Zij begeleidt je in- en naar werk. Een baan vinden die goed bij jou past en waarin jij je als een vis in het water voelt, daar gaat ze voor!

  Door haar opleiding tot coach, HR-adviseur en stresscounselor is Manon in staat om mensen en organisaties adequaat op weg te helpen. Ze vindt makkelijk aansluiting bij mensen en ze begrijpt  waar werkgevers en werknemers tegenaan lopen (o.a. bij ziekte, re-integratie, werving en selectie, stressproblematiek, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-organisaties). Zij kan daardoor snel to-the-point komen, schakelen en doelgericht begeleiden. Manon is ruim 16 jaar werkzaam geweest als HR-manager (en tevens  casemanager WVP en preventiemedewerker). Zij heeft ook oog voor vitaliteit. Lekker in je vel zitten is belangrijk om lekker te kunnen werken. Balans is waar het om draait: werken aan de pijlers werk, gezin en jezelf. Manon helpt je graag om meer balans te krijgen in je leven en van daaruit de stap naar werk te zetten.

  Manon werkt met aandacht voor de mens: persoonlijk, intensief, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Met als doel: het beste uit jezelf halen, beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energiek, fit en doelgericht. Haar persoonlijke missie is om te groeien en anderen op weg te helpen. Vanuit liefde en een positieve energie staat zij open voor anderen, waarbij ze steeds zichzelf is. Het werken met mensen vindt zij een uitdaging; het geeft haar veel energie en voldoening. Manon is een positief ingestelde vrouw, nuchter, actief en gedreven en met de instelling dat vrijwel alles mogelijk is, als je het maar echt wilt. Waar een wil is, is een weg!

  Manon werkt in Flevoland en is voor verschillende trajecten te benaderen: jobhunting, re-integratie (o.a. vanuit de WW, ZW, WIA, WAJONG), loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten.

  Ze is te bereiken via .

 • Jeanneke Bruning

  Jeanneke Bruning

  Jeanneke Bruning is moeder van 3 dochters (1994, 1995 en 1998) en ondervindt aan den lijve hoe het iedere keer opnieuw een uitdaging is om de balans tussen werk en privé goed te krijgen en te houden. Ze heeft de opleiding tot Creatief Therapeut Muziek gevolgd en ook daadwerkelijk zo’n 20 jaar als muziektherapeut gewerkt. Haar passie en uitgangspunt hierin was om mensen hun kwaliteiten optimaal in te laten zetten. Dan kan iemand groeien en ook leren om oplossingen te zoeken voor de hobbels die ze tegen komen in het leven.

  Daarnaast heeft zij de overstap gemaakt naar het aansturen van teams in de zorg en heeft zij de Voortgezette Opleiding Management gevolgd. Onderdelen van deze opleiding waren o.a. modules coaching, teamcoaching en NLP. Na een aantal jaar in een leidinggevende functie gewerkt te hebben, ontdekte Jeanneke dat zij zich toch meer wil richten op het coachen: daar ligt haar passie. Zij heeft de Opleiding tot Coach gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Zij coacht zowel 1 op 1 als teams. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een ander is voor haar altijd een belangrijke drijfveer geweest gedurende haar hele carrière.

  Jeanneke staat in haar werk bekend om haar positieve houding en haar optimisme. Zij is resultaat- en oplossingsgericht en richt zich op de mogelijkheden die er zijn. Daarbij is zij open in haar communicatie en kan zich makkelijk aansluiten bij de ander. De ander vormt het vertrekpunt van het traject. Jeanneke heeft veel ervaring met coachen op persoonlijke effectiviteit en balans werk-privé.

  Zij werkt vanuit Apeldoorn in de regio Zwolle, Arnhem en het oosten van het land. Jeanneke is bereikbaar via

 • Portret van Gerlande Hobert
  regio Oost Nederland
  Gerland Hobert
  Portret van Gerlande Hobert

  Gerland Hobert regio Oost Nederland

  Gerlanda (‘70), getrouwd en moeder van 3 heerlijke, energieke kinderen in de tienerleeftijd combineert het managen van een dynamisch huishouden met haar werkzaamheden als coach, counselor en trainer. Uit eigen ervaring weet ze hoe groot de uitdaging is alle ballen in de lucht te houden en hoe je ook daarbij tegen je eigen grenzen aan kunt lopen.

  Zelf ervaart ze de meeste energie als ze verschillende werkzaamheden kan combineren. Haar specialisatie ligt op het gebied van individuele begeleiding bij stress en burn-out klachten volgens de Chronische Stress Reversal methode van het Centrum voor Stressmanagement (CSR). Daarnaast houdt ze zich bezig met o.a. trajecten op het gebied van zelfvertrouwen, competentieontwikkeling en loopbaantrajecten.

  Haar jarenlange werkervaring als adviseur en leidinggevende in de financiële dienstverlening kwamen goed van pas bij het opstarten van haar eigen coachpraktijk van waaruit ze nu al bijna 10 jaar met veel plezier werkzaam is. Haar werkervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met haar levenservaring zorgt ervoor dat ze zich gemakkelijk kan inleven in vele situaties.

  Gerlanda wordt door opdrachtgevers omschreven als een enthousiast persoon die makkelijk contact maakt en een vertrouwelijke sfeer schept waarbinnen lekker gewerkt kan worden. Resultaatgerichtheid, respect, zorgvuldigheid en humor zijn waarden die terugkomen in haar manier van begeleiden. Ze komt door haar analytische vaardigheden snel tot de kern en gaat oplossingsgericht aan de slag met haar cliënten.

  Gerlandaaam vanuit de regio Oost Nederland en is bereikbaar via:

 • Christien Kuiper
  regio heel Nederland
  Christien Kuiper
  Christien Kuiper

  Christien Kuiper regio heel Nederland

  Christien Kuiper (’66) woont in Hilversum en is moeder van twee studerende kinderen. 
  Zij heeft een passie voor het vak (team)coachen en trainen en een uitgesproken visie

  “Bij individuele-, team- en organisatieverandering ervaar ik dat in de huidige praktijk het personeel vaak wordt gezien als een te veranderen object in plaats van de drager van de verandering. Het gevolg is dalende motivatie, een verhoogd ziekteverzuim en weerstand. Als coach en trainer ga ik juist uit van de dynamiek tussen de (formele) organisatie, de denk- en daadkracht van medewerkers, de onderliggende waarden en de noodzakelijke gedragsverandering. Mijn professionele basisprincipe is de waarderende benadering (Appreciative Inquiry), waarbij de verandering, op organisatie, team en individueel niveau, alleen ingang gezet kan worden als er samengewerkt wordt met alle betrokkenen, zowel leidinggevenden als medewerkers”.

  Als coach en trainer heeft zij overtuigingskracht, is zij doortastend en een doorzetter. Zij beschikt over ruime mensenkennis, organisatiesensitiviteit, communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen. Als netwerker pur sang, weet zij mensen op verschillende niveaus aan te spreken, zowel sociaal als inhoudelijk. Haar werkhouding is enthousiast, gedreven, nuchter en resultaat- en oplossingsgericht. Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling heeft zij hoog in het vaandel staan, zij hecht veel waarde aan een leven lang leren en ontwikkelen. Samenwerken en kennisdelen zijn voor haar een tweede natuur.

  Door haar opdrachtgevers wordt zij getypeerd als iemand die gedreven, open, enthousiast en positief is, met een goed gevoel voor mensen, een flinke dosis lef en gedegen theoretische kennis. Als coach en trainer zet zij haar empathisch, sterk waarnemend vermogen, helderheid in communicatie en oplossingsgerichte houding in om met de organisatie, het team of de cliënt tot gewenst resultaat te komen.

  Haar motto is: Wie doet wat hij altijd gedaan heeft, zal krijgen wat hij altijd kreeg.

  Ze is te bereiken via

   

 • Portret van Manon Leeflang-Pusters
  regio Noord-Holland
  Manon Leeflang-Pusters
  Portret van Manon Leeflang-Pusters

  Manon Leeflang-Pusters regio Noord-Holland

  Manon Leeflang-Pusters is al 15 jaar actief binnen de arbeidsmobiliteit. Ze is de trotse mama van tweeling Stan & Jens, heeft een man met een drukke baan die veel over de wereld reist en volgt momenteel ook nog twee opleidingen (Italiaans en Kindercoach). Alle ballen in de lucht houden is voor Manon dus een bekende term en vergt geregeld even stilstaan en kijken of alles nog loopt zoals gewenst. Haar specialisme ligt op het gebied van het werkfit maken van cliënten, het praktisch trainen en coachen van werkzoekenden en het begeleiden van re-integratie tweede spoor- en outplacementtrajecten.

  Manon: “Mijn motto ‘versnellen door te vertragen’ werpt nogal eens vragen op. Hoe kun je nu vooruit komen als je een stap terug doet? Mijn overtuiging is dat als je als persoon naar jezelf wilt kijken, gedachtes of gewoontes kritisch durft te analyseren en positieve aandacht besteedt aan de mogelijkheden en de kwaliteiten die je wel hebt, je beter in staat bent om belemmerende overtuigingen los te laten en de kansen te grijpen die vaak gewoon voor het oprapen liggen. Mijn kracht is om dit proces bij een persoon aan te wakkeren, de stappen die men dient te zetten concreet te maken en op een pragmatische en actieve manier samen naar resultaat toe te werken. 

  Manon werkt vanuit oprechte passie voor haar medemens. In haar trajecten maakt zij makkelijk persoonlijk contact met haar gesprekspartner en kijkt zij vooral vooruit. Er wordt stil gestaan bij het bijvoorbeeld verwerken van verlies, het weer opbouwen van zelfvertrouwen, het schetsen van toekomstperspectieven en het praktisch toewerken naar een nieuwe baan. In de gesprekken is er altijd ook ruimte voor persoonlijke verhalen en een vleugje humor. Ze beschikt over actieve daadkracht en is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

  Manon werkt als re-integratie en outplacement adviseur, jobhunter en trainer/coach. Zij werkt voor zowel profit als non profitorganisaties en heeft veel ervaring binnen gemeenten.

  Manon is te bereiken via:

   

   

 • regio Noord Holland
  Minke Keizer

  Minke Keizer regio Noord Holland

  Minke Keizer (1978) is getrouwd en heeft twee kinderen van 10 en 7 jaar. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie voor diverse multinationals, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 4,5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life.
  Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven, zo omschrijft ze deze stap en met het onlangs behalen van haar diploma heeft zij een periode afgesloten die haar leven op alle fronten heeft verrijkt. De afgelopen jaren hebben voor Minke dan ook in het teken gestaan van het vinden van een juiste balans tussen haar gezin, haar werk en de opleiding en zij weet dus hoe het is om veel ballen in de lucht te moeten houden.

  Zij coacht vooral cliënten die eerlijk naar zichzelf willen en durven kijken. Perfectionisme en het willen voldoen aan ieders verwachtingen zijn regelmatig terugkerende thema’s waar zij veel cliënten mee ziet worstelen. Haar werkwijze is gericht op het leren luisteren naar jezelf, waarbij het er niet om gaat jezelf te verbeteren, maar jezelf te leren kennen op een completere manier.

  Haar lijfspreuk luidt ‘Radical acceptance of your imperfections’. Oftewel, minder oordeel en meer zachtheid naar jezelf.

  Minke laat zich het best omschrijven als bevlogen, empathisch en direct. Haar gezonde dosis humor maakt dat zij voor veel cliënten een plezierige gesprekspartner is.

  Minke werkt in de regio Noord-Holland. ze is bereikbaar via:

 • Portret van Linda Imanse
  regio Noord- en Midden Nederland
  Linda Imanse
  Portret van Linda Imanse

  Linda Imanse regio Noord- en Midden Nederland

  Linda Imanse zit zelf nog midden in de spitsuurfase met 3 jonge kinderen (2010, 2013 & 2015) en is vandaar ervaringsdeskundige op het gebied van werk & privé management.

  Na haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft Linda diverse functies vervuld gerelateerd rondom coaching van jeugdigen en ouder(s). Zo is ze begeleider geweest in een residentiële setting voor pubers en heeft jarenlang gezinsbegeleiding geboden. Tevens heeft ze reïntegratietrajecten ingezet om adolescenten weer naar werk of opleiding te begeleiden. Na de afronding van haar studie Management Zorg & Welzijn is Linda zich gaan ontwikkelen op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsmanagement binnen de sociale sector. Ze verzorgde voor diverse (startende) organisaties de werving & selectie en nam het voortouw in het opzetten van succesvolle ondernemingen en teams. Zo heeft ze een nieuwe vestiging opgezet binnen de Kinderopvang, is ze coördinator geweest van de voor- en vroegschoolse educatie en heeft ze een begeleid wonen vorm opgezet voor de regio Utrecht.

  Het coachen van mensen staat centraal in haar loopbaan. Linda weet als coach aan te sluiten op maat. Haar coachingstrajecten kenmerken zich door een pragmatische- en oplossingsgerichte aanpak, inzetten op kwaliteiten en eigen kracht.

  Ze is woonachtig in Utrecht en werkt voor de regio Noord- en Midden Nederland. Linda is te bereiken via:

   

   

 • Portret van Jenny Badreddine
  regio Midden Nederland
  Jenny Badreddine
  Portret van Jenny Badreddine

  Jenny Badreddine regio Midden Nederland

  Jenny (36) is getrouwd en moeder van 2 meiden van 6 en 3 jaar oud. Dat het combineren van werk en privé een uitdaging kan zijn, heeft ook zij ervaren. Hoe kun je ondanks de uitdagingen die op je pad komen toch op een goede manier blijven functioneren en daar ook nog lol in hebben. Dat is de vraag die steeds weer terug komt.

  Sinds haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement,) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit en later heeft zij het bedrijfsleven verruild voor het onderwijs. Waarin zij de afgelopen 6 jaar vooral bezig is geweest met werknemersvaardigheden trainen en jongvolwassenen klaar maken voor het werkveld.

  Een goede aanvulling op haar sales en communicatie opleiding was de opleiding tot life coach. Jenny is een bevlogen coach met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme. Haar kracht ligt bij het werken met groepen maar ook zeker bij 1 op 1 coaching, waarin inspireren een belangrijk aspect is.

  Haar motto is:

  Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

  Jenny werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op

 • regio Midden Nederland
  Bianca Groenewegen

  Bianca Groenewegen regio Midden Nederland

  Bianca (41) woont in Utrecht, is getrouwd en moeder van 2 jongens van 10 en 8. Het 'moeder zijn' viel haar zwaarder dan ze had verwacht. De opvoeding die ze zelf had gehad, werkte simpelweg niet voor haar HSP kinderen. Dat was het begin van een lange zoektocht naar de sleutel tot een succesvol ouderschap. In de tropenjaren, zoals zij het noemt, is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Werk, gezin, vrienden, familie. Hoe kun je het nu voor iedereen goed doen? 

  "Elk jaar geef ik mezelf een week Spanje cadeau en ga dan wandelen op de Camino naar Santiago. Onderweg kom ik mensen uit de hele wereld tegen, allemaal met hun eigen, unieke verhaal. Ik heb daar geleerd wat er voor mij werkelijk toe doet, wie ik in de kern ben. En ik kwam er achter dat ik eigenlijk best wel blij ben met mezelf. Dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Zodat er minder moet, en meer kan."

  Na jarenlang als communicatieadviseur en trainer te hebben gewerkt, zowel in commerciële als non-profit branche, kwam een opleiding op haar pad tot gezins- en kindercoach. Dat bleek een schot in de roos. Hierin kan ze eindelijk haar hooggevoeligheid als kracht ervaren. Eentje waarmee ze cliënten snel en effectief kan ondersteunen en juist die fijngevoeligheid kan inzetten om de vinger op de pijnlijke plek te leggen. 

  Dit zet ze in bij zowel ouders die vastlopen met het gezin, als bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Samen gaan ze op zoek naar het pad dat de cliënt weer thuis laat komen bij zichzelf. Of dat nu privé is of op het werk. Coaching van hoofd naar hart.

  Bianca is een intuïtieve coach met veel methodieken in haar rugzak. Ze zet NLP-oefeningen in, maar is ook fan van systemisch werk en opstellingen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in de Reversie-methode. Een warme, inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat. 

  Haar motto is: hoofd uit, hart aan!

  Bianca werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op

 • regio Midden Nederland
  Franka Huveneers

  Franka Huveneers regio Midden Nederland

  Franka Huveneers werkt sinds 2009 als motivatiecoach en loopbaanadviseur. Als moeder van twee heeft ze ruimschoots ervaring met het combineren van werk en privé. Dat dit niet altijd makkelijk en vanzelfsprekend is, weet Franka als geen ander. Haar specialisme ligt het op gebied van loopbaanadvies, ondernemers- en outplacementbegeleiding. Na haar hbo-opleiding Personeel & Arbeid is ze als HR-adviseur aan de slag gegaan. Vanuit deze functie heeft ze zich gespecialiseerd in loopbaanadvies en motivatiebegeleiding. “De juiste mensen op de juiste plaats inzetten is het geheim van succesvolle organisaties. Iedereen loopt weleens vast in zijn loopbaan en dit is meestal een combinatie van verschillende werk en privé factoren. Franka weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen en helpt je bij het vinden van een nieuwe uitdaging die energie geeft in plaats van vreet. Franka werkt doel- en resultaatgericht, denkt in mogelijkheden en weet mensen in beweging te krijgen. 

  Franka leeft en werkt vanuit een Christelijke levensvisie. Zij biedt klanten die vanuit een Christelijk perspectief naar hun werk en leven kijken, en waar zingeving vaak ook een grote rol bij speelt, de mogelijkheid om dit ook bespreekbaar te maken tijdens een adviestraject. Franka;” Het hebben van bepaalde geloofswaarden heeft invloed op alle levensterreinen van een mens dus ook op het gebied van werk. Ik wil mijn klanten de ruimte bieden om hun geloofswaarden te integreren bij de zoektocht naar een nieuwe (werk)uitdaging.

  Franka is OPQ gecertificeerd en is specialist op het gebied van loopbaanadvies, individuele coaching, ondernemers- en outplacementbegeleiding. Ook heeft zij ruime ervaring met de uitvoering van re-integratietrajecten voor het UWV. Ze werkt in en vanuit de regio Midden Nederland.
  Ze is bereikbaar via

   

 • regio Zuid Holland
  Karin Groenenboom

  Karin Groenenboom regio Zuid Holland

  Karin (1971) is samenwonend en moeder van 3 prachtige (puberende) kinderen. Een aantal jaren heeft Karin als freelancer gewerkt in verschillende branches, in verschillende functies en met een veelzijdigheid aan mensen. Na haar scheiding heeft ze gekozen voor een stukje zekerheid in vast dienstverband. Tijdens dit vaste dienstverband is zij enkele jaren jongeren begeleid en gecoacht. Hierdoor heeft zij de stap gemaakt om verder te gaan in het coachvak, waar ze nog steeds een zwak voor jongeren heeft. Als geen ander weet ze hoe ze diverse ballen in de lucht moet houden en dat een goede levensbalans hierbij onmisbaar is.

  Naast een afgeronde coachopleiding, is zij eveneens gecertificeerd running therapeut. Door toepassing van running therapie brengt ze mensen lichamelijk en geestelijk in beweging. Bij running therapie gaat het niet over het zo hard en zo veel mogelijk lopen van kilometers, soms is wandelen al meer dan genoeg. Door letterlijk de loopbeweging te maken, komt jouw brein ook in beweging. Running therapie is voor mij coaching +.

  Karin is een betrokken coach, een sparringpartner die lastige onderwerpen niet uit de weg gaat. Inlevingsvermogen en humor maken onderdeel uit van haar begeleiding. Met haar positieve energie krijgt ze mensen en bedrijven in beweging. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk en weet ze de juiste personen/bedrijven/projecten aan elkaar te verbinden.

  Opdrachtgevers omschrijven Karin als iemand die gelooft in de kracht van mensen en die overal mogelijkheden ziet en de potentie om iemand naar een ander of hoger niveau te brengen. En dat doet ze graag.

  Haar motto is: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

  Karin werkt in de regio Den Haag e.o.l en is te bereiken via:

 • Portret van Martine Uytdehaag
  regio Zuid Holland en Zeeland
  Martine Uytdehaag
  Portret van Martine Uytdehaag

  Martine Uytdehaag regio Zuid Holland en Zeeland

  http://themeforest.net


  Martine is arbeids-en organisatiepsychologe. Na haar studie is ze gaan werken in de werving en selectie en later als HRM adviseur in zowel de profit als non-profint. In 2007 is Martine als zelfstandig ondernemer verder gegaan en is ze de samenwerking met Career & Kids aan gegaan. Martine Uytdehaag is ervaringsdeskundige als het gaat om work life choices. Martine woont in Rotterdam met man en twee kinderen. Martine is een coach die gelooft in de kracht van de mens. Hierbij gaat ze uit van de authenticiteit van iedere mens als uniek persoon. Wanneer je als individu je passie weet te vinden, zul je ook je kracht vinden. Daarin is het belangrijk dat jij je eigen verantwoordelijkheid (durft te nemen) neemt.

  Jij bepaalt de koers in je leven. Soms zijn dat grote veranderingen, soms is het 'klein onderhoud'. In haar werk vindt zij het belangrijk dat iedereen respectvol wordt benaderd. Iedereen worstelt in zijn leven wel eens met vraagstukken waar je zelf niet uitkomt. Dit kan op individueel niveau of op organisatieniveau zijn. Dit kunnen allerlei problemen zijn, bijvoorbeeld privé, persoonlijke ontwikkeling, organisatievraagstukken of loopbaanvragen. Career & Live adviseert organisaties & coacht mensen op het gebied van Work Life balance. Hierdoor bereiken zowel werknemers als werkgevers uiteindelijk betere resultaten, immers mensen vormen de kern van de organisatie. Career & Kids adviseert organisaties op het gebied van work life balance EN begeleidt en coacht vrouwen, en ook steeds meer mannen, zodat zij met veel plezier en zo weinig mogelijk stress, werk en gezin kunnen combineren.

  Haar expertgebieden zijn: Loopbaanadvies, outplacement, mobiliteit, coaching, reintegratie 2e spoor.

  Martine werkt in de regio Zuid Holland, Zeeland en West Brabant. Ze is bereikbaar via:

 • regio Zuid Holland
  Petra Oudshoorn

  Petra Oudshoorn regio Zuid Holland

  Petra (48) is woonachtig in Rotterdam, heeft een nuchtere inslag en maakt makkelijk contact met mensen. In haar werkleven heeft zij verschillende carrière switches gemaakt, altijd stond bij haar keuzes de mens centraal.

  De afgelopen vijftien jaar heeft zij gewerkt in profit en non-profit organisaties in verschillende HR functies, waarin zij de medewerkers een luisterend oor bood, vragen over wet- en regelgeving beantwoordde en advies gaf. Nadat zij in 2014 haar relatie had beëindigd, zich gestort had op haar werk en daardoor tegen een burn-out aan liep, heeft zij haar leven omgegooid. Zij heeft de Opleiding Professional Coaching en Leiderschap gevolgd bij Coachcenter in Den Haag en is voor zichzelf begonnen.

  Na haar coachopleiding heeft zij een opleiding Systemisch werken gedaan en zij is zich aan het specialiseren in rouw- en verliesbegeleiding.

  Zij zegt daarover: “Mensen denken vaak bij rouw- en verliesbegeleiding aan het verliezen van een dierbare, maar in veel facetten van het leven krijg je te maken met verlies; je verliest je baan, je gezondheid, je relatie eindigt en zo zijn er meer situaties te noemen. Om na zo'n gebeurtenis de draad weer op te kunnen pakken, je zelfvertrouwen terug te vinden en in je kracht te komen, zul je rouwverwerking moeten doen. Die uitdaging gaan wij bij Career & Kids graag met jou aan.”

  Petra is zeer empathisch, intuïtief en betrokken. Doordat zij heel intuïtief kan reageren wordt zij soms als direct ervaren. Zij heeft eerlijkheid, naar zichzelf en naar de ander, hoog in het vaandel staan. Zij is een leergierig persoon met een voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling. Petra gelooft in de veerkracht van mensen en dat wanneer mensen vanuit hun passie kunnen werken, hen dit veel minder energie kost.

  Haar motto is: “Door samen te kijken, zie je meer…”

  Petra werkt in de regio Zuid-Holland en is bereikbaar via:          

 • Portret van Ingrid van Ham
  regio Zuid Holland en Noord Brabant
  Ingrid van Ham
  Portret van Ingrid van Ham

  Ingrid van Ham regio Zuid Holland en Noord Brabant

  Ingrid is sinds 2009 werkzaam als loopbaanadviseur en coach. Ingrid komt uit het bedrijfsleven en heeft jarenlang voor Unilever gewerkt in diverse functies binnen de HRM sector. Ingrid is zeemansvrouw en moeder van twee studerende kinderen, een zoon en een dochter.

  Ingrid heeft in 2014 de opleiding NLP Master Practitioner afgerond en Ingrid is geregistreerd bij de NOLOC als erkend loopbaanprofessional. Bovendien is Ingrid OPQ gecertificeerd en bevoegd tot het gebruiken en interpreteren en terugkoppelen van Persoonlijkheidsvragenlijsten (OPQ) en Capaciteitentesten . Ingrid is gespecialiseerd in begeleiding bij terugkeer naar werk na kanker of ander ernstig ziekteverzuim bijvoorbeeld een burn-out. Ingrid is gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding coachen en begeleiden van stress en burn-out, CSR centrum). Ingrid is tevens bevoegd in het inzetten en terugkoppelen van TMA testen. (talent motivatie analyse).

  Ingrid heeft de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseurs van Adriaan Hoogendijk met goed gevolg afgerond. Sinds die tijd heeft zij gemerkt dat zingeving en bezieling of simpel gezegd werk doen waar je goed in bent en werk doen wat je leuk vindt, de belangrijkste pijlers zijn waar trajecten op leunen.

  Ingrid is betrokken, enthousiast en resultaatgericht. Haar werkgebieden zijn re-integratie 2de spoor, outplacement en loopbaanbegeleiding

  Ingrid is werkzaam in de regio’s Zuid-Holland en Noord Brabant.

  Ze is bereikbaar via 

 • Portret van Wil Weijts
  regio Zuid Holland
  Wil Weijts
  Portret van Wil Weijts

  Wil Weijts regio Zuid Holland

  Wil (1959) is getrouwd en moeder van een dochter (1996).  Wil heeft een lange loopbaan gehad bij de gemeente Rotterdam waar zij verschillende functies heeft gehad o.a als personeelsadviseur en loopbaancoach. In 2006 hield de dienst waar zij werkte op te bestaan. Zij kreeg zelf een outplacement traject aangeboden dat er toe heeft geleid dat zij in 2007 ontslag heeft genomen en haar eigen bedrijf is begonnen. Een stap waar zij tot op de dag van vandaag veel plezier aan beleeft.

  Wil is een ervaren loopbaanprofessional die haar cliënten motiveert om kwaliteiten, interesses en kennis te benutten voor toekomstige mogelijkheden. Een ervaringsdeskundige outplacementcoach die denkt in kansen en mogelijkheden. Het is voor haar altijd weer een uitdaging mensen te helpen bij hun zoektocht naar wie zij zijn en wat zij werkelijk willen. Verder is Wil een rasechte netwerker die weet te verbinden. Zij beschikt over ruime mensenkennis. Anderen omschrijven haar als integer, energiek, communicatief vaardig, daadkrachtig en resultaatgericht

  Naast de opleidingen stresscounselling en loopbaanbegeleiding heeft zij uiteenlopende opleidingen en trainingen gevolgd zoals mindfulness coachen, systemisch coachen en NLP. Ook is Wil  gecertificeerd trainer Kernkwaliteiten.

  Wil is NOLOC erkend loopbaanprofessional en zij zet haar kennis en ervaring graag voor u in.

  Zij werkt in en vanuit de regio Zuid-Holland en is te bereiken via:

  Haar motto is: Als je werk doet dat bij jou past, dan hoef je nooit meer te werken (Confusius)

 • Inge Spek, regio Brabant
  regio Brabant Limburg
  Inge Spek
  Inge Spek, regio Brabant

  Inge Spek regio Brabant Limburg


  Inge is 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 zonen (5, 10 en 14 jaar). Ze weet als geen ander waar je als werkende moeder en ondernemer tegenaan loopt. Als trainer, coach, adviseur en ervaringsdeskundige adviseert en begeleid ze cliënten en organisaties. Zelf heeft ze ervaren dat een goede balans tussen werk en privé haalbaar is, ondanks tegenwind, zolang je maar doet waar je energie van krijgt en durft te kiezen. Inge geniet van een energieke en vitale wijze van leven en deelt dit graag met anderen.

  Na haar Hbo-opleiding (HEAO-commerciële economie), heeft ze ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Functies waarbinnen ze heeft gewerkt zijn; intercedent, recruiter, manager en coach. 9 jaar geleden heeft Inge vol overtuiging voor het ondernemerschap gekozen. Na 3 jaar freelance werk te hebben verricht op het gebied van recruitment, re-integratiecoaching en loopbaan coaching, is ze sinds 7 jaar Franchise/licentienemer/partner van Career & Kids en werkt ze samen met een aantal ervaren collega’s en experts, in de regio Brabant , Limburg en Zeeland. De afgelopen jaren heeft Inge zich o.a. toegelegd op het adviseren en begeleiden van organisaties en instellingen op het gebied van Work Life Balance gerelateerde onderwerpen. In dit kader heeft ze ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van workshops, geven van trainingen en het adviseren van organisaties over hoe Work Life Balance en vitaliteit in bedden in het beleid van een organisatie. Daarnaast heeft Inge haar expertise ontwikkeld op het geven van advies aan overheidsinstellingen die vragen hebben met betrekking tot het onderwerp; 'hoe (alleenstaande jonge) ouders in een uitkeringssituatie op een duurzame en succesvolle manier (weer) deel te laten nemen aan de maatschappij en/of terug te laten keren op de arbeidsmarkt'.

  In de regio Noord Brabant en Zeeland hebben diverse gemeentelijke instellingen gebruik gemaakt van deze dienstverlening. Naast adviseren van overheidsinstellingen heeft ze samen met een aantal collega’s diverse op maat gesneden workshops voor deze specifieke doelgroep samengesteld of individuele trajecten ontwikkeld. Begeleiden en coachen van (startende) ondernemers zit in haar bloed. Van idee, naar haalbaarheid, naar werkelijkheid vanuit de overtuiging dat ook ondernemerschap kan in goede balans met je privé leven. Inge heeft inmiddels diverse (startende) ondernemers op een succesvolle wijze weten te begeleiden. Inge is OPQ en FIT gecertificeerd en is Erkend Loopbaanprofessional (NOLOC). Verder heeft ze deelgenomen aan diverse trainingen en workshops binnen haar vakgebied. Inge communiceert helder, weet een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid en is doelgericht. Anderen omschreven haar als een energieke positieve, oplossingsgerichte en enthousiaste persoon die dat op anderen weet over te brengen. Haar passie is mensen te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen en ambities, te motiveren en te inspireren.

  Expertgebieden van Inge: Ontwikkelen van workshops en trajecten op het gebied van Work Life Balance voor zowel de profit als de non-profit sector- Vitaliteit - Ondernemerscoaching- Re-integratiecoaching, loopbaan coaching en outplacement. Ze werkt in de regio Zuid Nederland. Ze is bereikbaar via: i.spek@careerandkids.nl

 • Portret van Evelien Smits
  regio Brabant
  Evelien Smits
  Portret van Evelien Smits

  Evelien Smits regio Brabant

   

  Evelien (1971) is getrouwd en heeft drie zonen van 11, 13 en 15 jaar. Haar passie is een bijdrage kunnen leveren aan de groei van mensen. Het is voor Evelien mooi om onderdeel te kunnen zijn van het proces waarin iemand vanuit een kwetsbare positie weer stevig staat en zelfvertrouwen uitstraalt. Haar drive is om mensen in beweging te krijgen, met heldere doelen en zichtbaar resultaat. Voor Evelien is ieder mens uniek en krijgt haar volle aandacht. Haar streven is om kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

  Als coach heeft zijn een open en eerlijke communicatie, waarbij zij zich kwetsbaar opstelt. Haar werkwijze is oplossingsgericht. Zij leert mensen denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Zij heeft vele jaren ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching bij mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Met een opleiding tot Casemanager is zij zich aan het specialiseren op het gebied van de zieke medewerker en re-integratie. Ze is lid van de beroepsvereniging Noloc.

  Haar expertgebieden zijn: Re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching.

  Haar motto is: “Je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat”.

  Evelien werkt in de regio Brabant en is te bereiken via

 • Portret van Frieks Bruning
  regio Brabant/Limburg
  Frieks Bruning
  Portret van Frieks Bruning

  Frieks Bruning regio Brabant/Limburg


  Frieks begrijpt als moeder van een zorgintensieve zoon heel goed hoe lastig de combinatie werk en gezin soms kan zijn.

  Na haar studie theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht is ze in de uitzendbranche gaan werken. Hier heeft ze gewerkt als intercedent en als loopbaanadviseur voor topsporters. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in het coachen door het volgen van diverse coachingsopleidingen, waaronder de opleidingen loopbaanontwikkeling en -coaching en personal coaching. Ook heeft Frieks met veel enthousiasme de opleiding Coachen en Begeleiden bij stress en burnout gevolgd. Frieks heeft onder meer gewerkt als jobcoach en als studie-en loopbaanadviseur in zowel de profit als de non-profit sector.

  Ze heeft ervaring opgedaan met het begeleiden van individuen en groepen bij opleidings- en beroepskeuzevraagstukken, loopbaanveranderingen en ze heeft veel ervaring met sollicitatiebegeleiding. Mensen mogen coachen, inspireren & motiveren met als gevolg dat zij zich verder ontwikkelen geeft Frieks ontzettend veel voldoening. Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, enthousiasme, relativeringsvermogen en progressiegerichtheid.

  Frieks is Noloc lid en gecertificeerd als Erkend Loopbaan Adviseur. Daarnaast is ze OPQ gecertificeerd. Ze werkt in en vanuit de regio (Oost)-Brabant en Limburg. Ze is bereikbaar via:

 • regio Nijmegen
  Cecile de Graaf

  Cecile de Graaf regio Nijmegen

  Cécile de Graaf is getrouwd en heeft een studerende dochter en een zoon op de middelbare school. Ze werkt als (Noloc gecertificeerd) loopbaan/ outplacementadviseur en als coach.

  Zij is na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid gestart als HR-adviseur, recruiter en opleidingscoördinator in verschillende zorginstellingen, kinderopvang, politie en in het onderwijs. Werving en selectie van personeel, ziekteverzuim, opleidingsbeleid en de verbetering van arbeidsomstandigheden maakten een groot onderdeel uit van haar werkzaamheden.

  Een aantal jaar geleden besloot ze om verder te gaan als loopbaanadviseur. Dit werk was altijd een diepe wens van haar en als gevolg van een reorganisatie heeft ze de knoop doorgehakt. Haar drive is om mensen te laten opbloeien in werk dat past bij hun competenties, waarden en interesses. Ze heeft een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd en heeft een tweejarige coachopleiding gedaan. 

  Cécile maakt je bewust van jouw unieke kwaliteiten en interesses, wat helpt om goed te verwoorden wat je kunt en wat je wilt in je organisatie of in je netwerk. Omdat je meer zelfvertrouwen uitstraalt zal dit een positief effect hebben op het vinden van werk dat bij je past. Daarbij is het van belang om jezelf en anderen te begrenzen en geregeld rust te nemen of juist erop uit te gaan om de batterij weer op te laden. Het heeft alles te maken met energiemanagement; waar krijg jij energie van?

  Een goede balans vinden tussen werk dat je graag doet, goed voor jezelf zorgen en aandacht geven aan je gezin is iets waar je bewust mee om moet gaan, elke dag!

  Haar specialiteit is het begeleiden van mensen met meer introverte en hoogsensitieve eigenschappen.

  Cecile is Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Ze werkt in de regio Nijmegen, Gelderland-Zuid en Brabant-Oost) en is bereikbaar via:

 • Portret van Lisette van Roy
  regio Zuid Nederland
  Lisette van Roy
  Portret van Lisette van Roy

  Lisette van Roy regio Zuid Nederland

  Als loopbaanprofessional verzorgt Lisette onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze begeleidt mensen in het maken van inspirerende keuzes in hun loopbaan en reikt hen handvaten aan om deze te bereiken. Lisette studeerde Arbeid- en Organisatiepsychologie. Ze begon haar loopbaan als organisatieadviseur en HR-adviseur in het bedrijfsleven. Van hieruit maakte ze de stap naar loopbaanbegeleiding. Ze is moeder van 3 schoolgaande en studerende kinderen.

  In haar werk wil ze kwaliteit en resultaat leveren, maar plezier is ook belangrijk. Haar uitgangspunt is dat iedereen het verdient om met plezier en zelfvertrouwen naar zijn of haar werk te gaan. Werk is een belangrijk deel van je leven en het is dan ook logisch dat dit aansluit bij je kwaliteiten, je drijfveren en ambities, maar ook past binnen je persoonlijke leven, je gezondheid, je levensfase.

  Het vinden en vasthouden van die aansluiting is niet altijd voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarbij verandert onze omgeving en arbeidsmarkt razendsnel. Steeds weer bezinnen op de eigen positie en weerbaar blijven op de arbeidsmarkt is daardoor een groeiende noodzaak. Hierin begeleidt ze, met veel plezier, vanuit Career and Kids/Career and Live individuen en groepen.

  Aan de basis staat voor haar oprechte aandacht. Met een scherpe analytische blik, een luisterend oor maar ook een doelgerichte en motiverende ondersteuning faciliteert ze groei en beweging. Daarbij denkend in kansen en mogelijkheden.
  Expertgebieden: ontwikkeling, vitaliteit, naar-werk begeleiding, reintegratiecoaching.
  Ze is gecertificeerd voor de afname van OPQ persoonlijkheidstesten.

  Haar motto is: “Het verleden is om van de leren, de toekomst om naar uit te kijken”.

  Ze werkt vanuit haar woonplaats Weert binnen de regio Zuid Nederland. Ze is bereikbaar via: