Het team

 • Directeur
  Annemie Schuitemaker

  Annemie Schuitemaker Directeur


  Annemie Schuitemaker (MHD & RL) weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; naast ondernemer is ze moeder van 3 kinderen. Ze studeerde aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde. Haar hobby is haar werk, haar droom & passie is: "Dat in 2025 werk en gezin combineren in Nederland iets vanzelfsprekends is, dat op alle fronten; macro- meso- en microniveau goed geregeld is. Dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden in ons denken en handelen, inclusief goede voorzieningen voor iedereen". Na haar HBO opleiding werkte ze een aantal jaren in Spanje en heeft inmiddels ruim 25 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants. Ze heeft veel ervaring met in-door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden & coachen van mensen. Ze faciliteerde als trainer tal van workshops & trainingen, o.a. sollicitatietrainingen, interviewtechnieken, functieanalyses opstellen, compententie & talenten management.

  Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (waaronder STAR), functieanalyse en competentiedesign, enneagrammen, Managing Personal Growth (MPG), persoonlijkheidsprofielen interpreteren (waaronder OPQ), een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012) en een Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013). In januari 2012 heeft ze een Female Leadership Journey gemaakt naar India. In 2014 volgde ze de opleiding tot stresscoach, Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. Ook heeft ze in dat jaar een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma's te supporten bij Nederlandse organisaties. In 2015 volgde ze o.a. de trainers opleiding bij De Galan, school voor training. In 2015 was ze een van de vijf deelnemers van het kennisoverdrachtprogramma TNO technologie cluster werkdruk m.b.t de methodiek Werkdruk Wegwijzer. In 2017 en 2018 volgde ze de Acceptance and Commitment (ACT)opleiding bij SeeTrue to ACT therapeut/coach. Ze is samenwerkingspartner bij De Koerskaarten maakt veel gebruik van deze interactieve methodiek om samen met teams in gesprek te gaan over werkdruk en werkstress.

  Ze is focusoloog, (team)coach, trainer en specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé management en heeft speciale interesse en expertise op het gebeid van Digital Detox Management, Technostress en Multitasken. Daarnaast geeft ze veel lezingen en inspiratiesessies voor teams en groepen. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL) op het hoogste niveau, CMI-C.

  Haar talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!

   Ze werkt vanuit Leerdam (Vijfheerenlanden) door heel Nederland.

  Ze is te bereiken via:

 • Partner
  Jenny Badreddine

  Jenny Badreddine Partner

  Jenny is een van de partners van Career & Kids. Ze is getrouwd en moeder van 2 meiden. 

  Na haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit, waarna zij het bedrijfsleven geruime tijd heeft verruild voor het onderwijs. Haar ervaring in het onderwijs gebruikt zij nu door onderwijsinstellingen te trainen en adviseren op het gebied van werkdruk en werkdrukbeleving. 

  Naast het trainen van onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties op het gebied van werkdruk, werk/privé plezier en digital detox, is zij Noloc gecertificeerd loopbaancoach, teamcoach en coacht zij moeders en vaders in de spitsuurfase van hun leven.
   
  Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is stresscoach. Jenny is een bevlogen trainer en coach, met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme. Ze heeft zowel veel ervaring met het werken met groepen, als met 1 op 1 coaching, waarbij inspireren een belangrijk aspect is.

  Haar motto is: Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

  Jenny werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op

 • Inge Spek, regio Brabant
  partner, regio Brabant Limburg
  Inge Spek
  Inge Spek, regio Brabant

  Inge Spek partner, regio Brabant Limburg


  Inge is 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 zonen (5, 10 en 14 jaar). Ze weet als geen ander waar je als werkende moeder en ondernemer tegenaan loopt. Als trainer, coach, adviseur en ervaringsdeskundige adviseert en begeleid ze cliënten en organisaties. Zelf heeft ze ervaren dat een goede balans tussen werk en privé haalbaar is, ondanks tegenwind, zolang je maar doet waar je energie van krijgt en durft te kiezen. Inge geniet van een energieke en vitale wijze van leven en deelt dit graag met anderen.

  Na haar Hbo-opleiding (HEAO-commerciële economie), heeft ze ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Functies waarbinnen ze heeft gewerkt zijn; intercedent, recruiter, manager en coach. 9 jaar geleden heeft Inge vol overtuiging voor het ondernemerschap gekozen. Na 3 jaar freelance werk te hebben verricht op het gebied van recruitment, re-integratiecoaching en loopbaan coaching, is ze sinds 7 jaar Franchise/licentienemer/partner van Career & Kids en werkt ze samen met een aantal ervaren collega’s en experts, in de regio Brabant , Limburg en Zeeland. De afgelopen jaren heeft Inge zich o.a. toegelegd op het adviseren en begeleiden van organisaties en instellingen op het gebied van Work Life Balance gerelateerde onderwerpen. In dit kader heeft ze ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van workshops, geven van trainingen en het adviseren van organisaties over hoe Work Life Balance en vitaliteit in bedden in het beleid van een organisatie. Daarnaast heeft Inge haar expertise ontwikkeld op het geven van advies aan overheidsinstellingen die vragen hebben met betrekking tot het onderwerp; 'hoe (alleenstaande jonge) ouders in een uitkeringssituatie op een duurzame en succesvolle manier (weer) deel te laten nemen aan de maatschappij en/of terug te laten keren op de arbeidsmarkt'.

  In de regio Noord Brabant en Zeeland hebben diverse gemeentelijke instellingen gebruik gemaakt van deze dienstverlening. Naast adviseren van overheidsinstellingen heeft ze samen met een aantal collega’s diverse op maat gesneden workshops voor deze specifieke doelgroep samengesteld of individuele trajecten ontwikkeld. Begeleiden en coachen van (startende) ondernemers zit in haar bloed. Van idee, naar haalbaarheid, naar werkelijkheid vanuit de overtuiging dat ook ondernemerschap kan in goede balans met je privé leven. Inge heeft inmiddels diverse (startende) ondernemers op een succesvolle wijze weten te begeleiden. Inge is OPQ en FIT gecertificeerd en is Erkend Loopbaanprofessional (NOLOC). Verder heeft ze deelgenomen aan diverse trainingen en workshops binnen haar vakgebied. Inge communiceert helder, weet een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid en is doelgericht. Anderen omschreven haar als een energieke positieve, oplossingsgerichte en enthousiaste persoon die dat op anderen weet over te brengen. Haar passie is mensen te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen en ambities, te motiveren en te inspireren.

  Expertgebieden van Inge: Ontwikkelen van workshops en trajecten op het gebied van Work Life Balance voor zowel de profit als de non-profit sector- Vitaliteit - Ondernemerscoaching- Re-integratiecoaching, loopbaan coaching en outplacement. Ze werkt in de regio Zuid Nederland. Ze is bereikbaar via:

 • partner, regio Brabant/Limburg
  Frieks Bruning

  Frieks Bruning partner, regio Brabant/Limburg


  Frieks begrijpt als moeder van een zorgintensieve zoon heel goed hoe lastig de combinatie werk en gezin soms kan zijn.

  Na haar studie theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht is ze in de uitzendbranche gaan werken. Hier heeft ze gewerkt als intercedent en als loopbaanadviseur voor topsporters. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in het coachen door het volgen van diverse coachingsopleidingen, waaronder de opleidingen loopbaanontwikkeling en -coaching en personal coaching. Ook heeft Frieks met veel enthousiasme de opleiding Coachen en Begeleiden bij stress en burnout gevolgd. Frieks heeft onder meer gewerkt als jobcoach en als studie-en loopbaanadviseur in zowel de profit als de non-profit sector.

  Ze heeft ervaring opgedaan met het begeleiden van individuen en groepen bij opleidings- en beroepskeuzevraagstukken, loopbaanveranderingen en ze heeft veel ervaring met sollicitatiebegeleiding. Mensen mogen coachen, inspireren & motiveren met als gevolg dat zij zich verder ontwikkelen geeft Frieks ontzettend veel voldoening. Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, enthousiasme, relativeringsvermogen en progressiegerichtheid.

  Frieks is Noloc lid en gecertificeerd als Erkend Loopbaan Adviseur. Daarnaast is ze OPQ gecertificeerd. Ze werkt in en vanuit de regio (Oost)-Brabant en Limburg. Ze is bereikbaar via:

 • regio Noord Nederland
  Marjan de Groot

  Marjan de Groot regio Noord Nederland

  Marjan is 48 jaar en moeder van een puberzoon. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om werk en privé in balans te houden. Als alleenstaand moeder, die een aantal jaren geleden een burn-out heeft gehad, is gere-integreerd, ontslagen en een carrièreswitch heeft gemaakt, heeft ze veel levenservaring, in het bijzonder in werk/levensstress en het combineren van werk en privé. Na een loopbaantraject is ze andere keuzes gaan maken en beter naar zichzelf gaan luisteren. Ze heeft vanuit haar hart gekozen voor een carrièreswitch tot loopbaan-/levenscoach. Hierdoor ervaart ze minder stress, veel meer energie en is ze in balans gekomen. Haar doel in het leven is om deze ervaring door te geven aan mensen met een disbalans in hun leven.

  Na haar universitaire opleiding tot architectuurhistorica, heeft ze veel ervaring opgedaan als adviseur, onderzoeker en projectleider. Na 20 jaar te hebben gewerkt als adviseur ruimtelijke kwaliteit, kwam ze erachter dat haar hart lag in het begeleiden en coachen van mensen. Ze heeft bewust gekozen voor een andere carrière en heeft de Post HBO Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij Vista Nova gevolgd. Ze heeft ervaring opgedaan als loopbaanconsulent (loopbaan- en arbeidsmarktbegeleiding) en co-trainer in Van Werk naar Werk trajecten (transitie, loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktbegeleiding) en werkt nu zelfstandig als loopbaan-/levenscoach. Ook is ze stresscoach en volgde ze de opleiding Tevens volgde ze in 2018 de training Omgaan met rouw en verlies binnen organisaties. Ze is ook specialist op het gebied van stress en burn out en volgde de opleiding CSR coachen en begeleiden bij stress en burn-out. 

  Marjan is een coach in hart en nieren. Haar drijfveer is om mensen te begeleiden naar een betere balans in hun leven. Als zeer gedreven coach doet ze dit op een enthousiaste, resultaatgerichte en integere manier. Met behulp van haar analytische geest, levenservaring en luisterend oor, begeleidt ze ontzettend graag mensen die niet goed in hun vel zitten qua werk en/of privé. Ze coacht mensen om in hun kracht te komen door samen opzoek te gaan naar drijfveren en motivatie. Voor haar is het belangrijk tot de kern van de vraag te komen om zo haar klanten te begeleiden tot het meest vitaliserende loopbaan- en/of levensperspectief.

  Expertgebieden van Marjan: loopbaan-en levens, - en stresscoaching, mobiliteit (loopbaanbegeleiding, outplacement) en vitaliteit in de vorm van coaching, training en workshops. Ze werkt in de regio Noord Nederland.

  Ze is bereikbaar via: .

 • regio Noord Nederland
  Jessica Elzinga

  Jessica Elzinga regio Noord Nederland

  Jessica (1986) is moeder van een dochter van 5 jaar en heeft de afgelopen jaren ervaren hoe belangrijk het is om de juiste balans te vinden tussen haar werk als ondernemer, moeder/ partner en daarnaast ruimte te blijven creëeren voor zichzelf. Ze is in 2002 haar carrière begonnen als gedragstherapeutisch werker binnen de GGZ. Ze heeft binnen de GGZ opvoedingsondersteuning, loopbaanbegeleiding en behandeling voor angst en depressie geboden. 
  Toen ze in 2014 moeder werd heeft ze een kindvriendelijke horeca zaak in Groningen opgezet. Terugkijkend op deze ervaring heeft zij met trots afstand gedaan van de zaak en is ze terug gegaan naar daar waar haar hart ligt: Trainen en coachen. Naast een 10-daagse persoonlijke leadershipcursus is Jessica 
  POST HBO gediplomeerd hNLP-NLP Practitioner Communicatie en psychologie. Daarnaast volgt ze momenteel de hNLP-NLP Master Communicatie en psychologie opleiding. 
   
  “Waarde toevoegen en in verbinding staan met mensen waar ik mag bijdragen aan groei en ontwikkeling door eigen kennis en ervaring te delen is wat ik het allerliefste doe”. 
   
  Ouderschap kunnen tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering.
  Jessica ondersteunt je graag in deze fase zodat je als (aanstaande) ouder vanuit nog meer vertrouwen, en innerlijke kracht in het leven kan staan.
  Door haar opdrachtgevers wordt Jessica omschreven als ondernemend, authentiek, doortastend en betrouwbaar. Met haar kennis in combinatie met de ervaring die zij heeft opgedaan weet zij mensen te motiveren en te inspireren.
   
   
 • regio Flevoland
  Manon Geerlings

  Manon Geerlings regio Flevoland

  Manon Geerlings (’66) is werk- en leefstijlcoach. Zij begeleidt je in- en naar werk. Een baan vinden die goed bij jou past en waarin jij je als een vis in het water voelt, daar gaat ze voor!

  Door haar opleiding tot coach, HR-adviseur en stresscounselor is Manon in staat om mensen en organisaties adequaat op weg te helpen. Ze vindt makkelijk aansluiting bij mensen en ze begrijpt  waar werkgevers en werknemers tegenaan lopen (o.a. bij ziekte, re-integratie, werving en selectie, stressproblematiek, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-organisaties). Zij kan daardoor snel to-the-point komen, schakelen en doelgericht begeleiden. Manon is ruim 16 jaar werkzaam geweest als HR-manager (en tevens  casemanager WVP en preventiemedewerker). Zij heeft ook oog voor vitaliteit. Lekker in je vel zitten is belangrijk om lekker te kunnen werken. Balans is waar het om draait: werken aan de pijlers werk, gezin en jezelf. Manon helpt je graag om meer balans te krijgen in je leven en van daaruit de stap naar werk te zetten.

  Manon werkt met aandacht voor de mens: persoonlijk, intensief, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Met als doel: het beste uit jezelf halen, beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energiek, fit en doelgericht. Haar persoonlijke missie is om te groeien en anderen op weg te helpen. Vanuit liefde en een positieve energie staat zij open voor anderen, waarbij ze steeds zichzelf is. Het werken met mensen vindt zij een uitdaging; het geeft haar veel energie en voldoening. Manon is een positief ingestelde vrouw, nuchter, actief en gedreven en met de instelling dat vrijwel alles mogelijk is, als je het maar echt wilt. Waar een wil is, is een weg!

  Manon werkt in Flevoland en is voor verschillende trajecten te benaderen: jobhunting, re-integratie (o.a. vanuit de WW, ZW, WIA, WAJONG), loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten.

  Ze is te bereiken via .

 • regio Apeldoorn/Zwolle
  Jeanneke Bruning

  Jeanneke Bruning regio Apeldoorn/Zwolle

  Jeanneke Bruning is moeder van 3 dochters (1994, 1995 en 1998) en ondervindt aan den lijve hoe het iedere keer opnieuw een uitdaging is om de balans tussen werk en privé goed te krijgen en te houden. Ze heeft de opleiding tot Creatief Therapeut Muziek gevolgd en ook daadwerkelijk zo’n 20 jaar als muziektherapeut gewerkt. Haar passie en uitgangspunt hierin was om mensen hun kwaliteiten optimaal in te laten zetten. Dan kan iemand groeien en ook leren om oplossingen te zoeken voor de hobbels die ze tegen komen in het leven.

  Daarnaast heeft zij de overstap gemaakt naar het aansturen van teams in de zorg en heeft zij de Voortgezette Opleiding Management gevolgd. Onderdelen van deze opleiding waren o.a. modules coaching, teamcoaching en NLP. Na een aantal jaar in een leidinggevende functie gewerkt te hebben, ontdekte Jeanneke dat zij zich toch meer wil richten op het coachen: daar ligt haar passie. Zij heeft de Opleiding tot Coach gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tevens volgde ze in 2018 de training Omgaan met rouw en verlies binnen organisaties. Ze is ook specialist op het gebeid van stress en burn out en volgde de opleiding CSR coachen en begeleiden bij stress en burn-out. Zij coacht zowel 1 op 1 als teams. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een ander is voor haar altijd een belangrijke drijfveer geweest gedurende haar hele carrière.

  Jeanneke staat in haar werk bekend om haar positieve houding en haar optimisme. Zij is resultaat- en oplossingsgericht en richt zich op de mogelijkheden die er zijn. Daarbij is zij open in haar communicatie en kan zich makkelijk aansluiten bij de ander. De ander vormt het vertrekpunt van het traject. Jeanneke heeft veel ervaring met coachen op persoonlijke effectiviteit en balans werk-privé.

  Zij werkt vanuit Apeldoorn in de regio Zwolle, Arnhem en het oosten van het land. Jeanneke is bereikbaar via

 • Portret van Gerlande Hobert
  regio Oost Nederland
  Gerlanda Hobert
  Portret van Gerlande Hobert

  Gerlanda Hobert regio Oost Nederland

  Gerlanda (‘70), getrouwd en moeder van 3 heerlijke, energieke kinderen in de tienerleeftijd combineert het managen van een dynamisch huishouden met haar werkzaamheden als coach, counselor en trainer. Uit eigen ervaring weet ze hoe groot de uitdaging is alle ballen in de lucht te houden en hoe je ook daarbij tegen je eigen grenzen aan kunt lopen.

  Zelf ervaart ze de meeste energie als ze verschillende werkzaamheden kan combineren. Haar specialisatie ligt op het gebied van individuele begeleiding bij stress en burn-out klachten volgens de Chronische Stress Reversal methode van het Centrum voor Stressmanagement (CSR). Daarnaast houdt ze zich bezig met o.a. trajecten op het gebied van zelfvertrouwen, competentieontwikkeling en loopbaantrajecten.

  Haar jarenlange werkervaring als adviseur en leidinggevende in de financiële dienstverlening kwamen goed van pas bij het opstarten van haar eigen coachpraktijk van waaruit ze nu al bijna 10 jaar met veel plezier werkzaam is. Haar werkervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met haar levenservaring zorgt ervoor dat ze zich gemakkelijk kan inleven in vele situaties.

  Gerlanda wordt door opdrachtgevers omschreven als een enthousiast persoon die makkelijk contact maakt en een vertrouwelijke sfeer schept waarbinnen lekker gewerkt kan worden. Resultaatgerichtheid, respect, zorgvuldigheid en humor zijn waarden die terugkomen in haar manier van begeleiden. Ze komt door haar analytische vaardigheden snel tot de kern en gaat oplossingsgericht aan de slag met haar cliënten.

  Gerlanda is werkzaam vanuit de regio Oost Nederland en is bereikbaar via:

 • regio Oost Nederland
  Loes ten Cate

  Loes ten Cate regio Oost Nederland

  Loes combineert sinds 2005 haar werk als loopbaanbegeleider, psychosociaaltherapeut en talentontwikkelaar met een uitdagend gezin met man, kinderen, hond, kat, kippen en haan, aan de bosrand van Deventer. Al bijna 15 jaar begeleidt zij een grote diversiteit aan mensen. Bijzondere mensen, gewone mensen of mensen met iets extra’s: extra intelligentie, extra gevoeligheden, extra uitdagingen.

  Haar specialismen zijn: levensloop/loopbaanbegeleiding, EMDR, ACT, omgaan met emoties op het werk, stressmanagement en re-integratie na overspanning/burn-out (via de CSR-methode), leren schakelen tussen bewust en onderbewust - denken & durven - dromen & doen - werk & privé - zelf & anderen en het vormgeven aan een toekomst vanuit een concreet, helder, inspirerend perspectief. 

  Zij heeft ervaring met diverse internationale (bedrijfs)culturen, heeft gewerkt als product manager en account manager op Europese Hoofdkantoren van verkoop- en productiemaatschappijen en in de zakelijke dienstverlening (o.a. bank- en verzekeringsbedrijf), was trouwambtenaar en heeft diverse communicatie & presentatie workshops gegeven en interim-opdrachten als communicatie manager vervuld.

  Het begeleiden van mensen die zoeken naar een nieuwe balans is haar vak. Talentontwikkeling en werkplezier zijn haar drijfveren. Iedereen die dat wil, helpt zij graag bij het vinden van werk-privé-plezier (omgeving Overijssel / Gelderland).

  Loes haar specialisme is: Levensloopbaanbegeleider, talentontwikkelaar, systeemcoach en supervisor.

  Loes is te bereiken via:

 • regio Arnhem/Gelderse Vallei
  Jelke Glaser

  Jelke Glaser regio Arnhem/Gelderse Vallei

  Jelke Glaser (1979) is een vrouw vol ideeën, mogelijkheden en fantasie. Ze is getrouwd en heeft twee zonen. Ze werk als coach, trainingsontwikkelaar en tekstschrijver. Naast de voorliefde voor het geschreven woord zoals boeken, brieven en blogs, vindt ze het fascinerend hoe (nieuw geleerde) dingen zo goed mogelijke opvallen en/of blijven hangen. Met inspiratie, creativiteit en vooral authenticiteit helpt ze je hoe jij op kunt vallen door jezelf te zijn.

  Na haar opleiding Digitale Communicatie heeft Jelke lesgegeven op hbo en mbo en als opleider gewerkt bij grote internationale bedrijven in de farmacie en ICT. Er was een periode dat Jelke vooral werkte trainingsontwikkelaar en intermediair tussen IT en Business. Ze zocht naar de positieve ontwikkelingen die ze kon bewerkstelligen. Deze enorme drive om te ontwikkelen nam ze altijd met me mee. Al snel realiseerde ze zich dat de verandering van een organisatie begint bij de mensen. En niet alleen de verandering van een organisatie, ook die van een team of een afdeling. Mensen zijn de spil van een organisatie. Mensen die trots zijn op de organisatie waarvoor ze werken, verzetten meer werk met meer plezier. Mensen die met plezier naar hun werk gaan krijgen meer voor elkaar. Leuke mensen creëren leuke collega's en andersom etcetera, etcetera.

  Na de post-HBO-opleiding in coaching en verschillende cursussen over persoonlijke ontwikkeling, volgde ze de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Jelke geeft mensen inzicht in zichzelf en in anderen. Elkaar en jezelf leren begrijpen is haar werk. Dat is ook wat ze in haar werkervaring steeds heeft meegemaakt; luisteren is belangrijk, oprechte interesse ook. Maar het allerbelangrijkste is openstaan voor een ander, zonder jezelf te verliezen.

  Werken doe je meerdere dagen per week, soms zelfs meer dagen dan je vrij bent. ‘Iedereen' zegt het, je moet het wel naar je zin hebben op je werk, anders houd je het niet vol. Voor sommigen is dat heel gemakkelijk, die weten wat ze willen, volgen hun pad en genieten van hun werk. Voor anderen is het lastiger. Doen wat je leuk vindt kan best een uitdaging zijn. Want, wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? En hoe kan het dat je een goede dag hebt gehad en toch met hoofdpijn naar huis gaat? Dit soort vragen en meer, kan Jelke samen met jou beantwoorden. Zelfredzaamheid ontwikkelen is hierbij de sleutel.

  “Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het te ontdekken in zichzelf”

  - Galileo Galilei

  Jelke is werkzaam in de regio Arnhem/Gelderse Vallei. ze is bereikbaar via

 • regio Noord Holland
  Minke Keizer

  Minke Keizer regio Noord Holland

  Minke Keizer (1978) is getrouwd en heeft twee kinderen van 10 en 7 jaar. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie voor diverse multinationals, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 4,5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life.
  Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven, zo omschrijft ze deze stap en met het onlangs behalen van haar diploma heeft zij een periode afgesloten die haar leven op alle fronten heeft verrijkt. De afgelopen jaren hebben voor Minke dan ook in het teken gestaan van het vinden van een juiste balans tussen haar gezin, haar werk en de opleiding en zij weet dus hoe het is om veel ballen in de lucht te moeten houden.

  Zij coacht vooral cliënten die eerlijk naar zichzelf willen en durven kijken. Perfectionisme en het willen voldoen aan ieders verwachtingen zijn regelmatig terugkerende thema’s waar zij veel cliënten mee ziet worstelen. Haar werkwijze is gericht op het leren luisteren naar jezelf, waarbij het er niet om gaat jezelf te verbeteren, maar jezelf te leren kennen op een completere manier.

  Haar lijfspreuk luidt ‘Radical acceptance of your imperfections’. Oftewel, minder oordeel en meer zachtheid naar jezelf.

  Minke laat zich het best omschrijven als bevlogen, empathisch en direct. Haar gezonde dosis humor maakt dat zij voor veel cliënten een plezierige gesprekspartner is.

  Minke werkt in de regio Noord-Holland. ze is bereikbaar via:

 • regio Amsterdam e.o.
  Lea Brinckman

  Lea Brinckman regio Amsterdam e.o.

  Lea Brinckman (39) is moeder van twee jonge kinderen (5 en 1,5) waarmee ze samen met haar partner woont in Amsterdam Noord. Haar roots liggen in de communicatie. Als communicatieprofessional met ruim 10 jaar ervaring bij diverse maatschappelijk betrokken organisaties weet zij dat aansluiting bij het verhaal van de ander een must is voor een goede communicatie. Uiteindelijk is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan door het volgen van de opleiding tot Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak. Vanaf die tijd helpt zij mensen bij loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe lastig de transitie naar het ouderschap kan zijn in combinatie met werk en het belang van een gezonde balans tussen je persoonlijke behoeften, die van je gezin en je loopbaan.

  Lea haar missie is ouders inspireren om het gesprek aan te gaan over struggles bij de combinatie van werk en gezin zodat een nieuw perspectief ontstaat met een positieve beweging in de maatschappij. Volgens haar hebben we allemaal een keuze hoe we omgaan met lastige situaties, je hoeft die keuzes alleen maar te willen zien. Haar hart gaat sneller kloppen als zij mensen in hun kracht kan zetten met (zelf)kennis en inzicht in nieuwe mogelijkheden. Dit doet zij vanuit haar kernkwaliteiten: openheid, empathie, acceptatie, verbinding, creativiteit en sensitiviteit.

  Haar motto is: It’s all about connecting. Een verbinding tussen twee mensen of in een groep of organisatie is cruciaal om contact te hebben. Zij wil mensen met elkaar verbinden door aan te haken op het verhaal van de ander waardoor er echt contact kan zijn binnen een veilige en vertrouwde (werk)relatie. Ook staat het motto voor de juiste ‘klik’ die er naar haar idee dient te zijn om te willen luisteren en te kunnen vertrouwen.

  Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging. Zij zoekt samen met de coachee naar zijn of haar idealen, waarden en kernkwaliteiten. Door gebruik te maken van diverse interventies en reflectietechnieken vanuit de ACT, TA, CGT en Mindfulness helpt Lea inzicht te krijgen in belemmerende en (onbewuste) gedragspatronen én welke alternatieve mogelijkheden er zijn.

  Lea werkt in de regio Amsterdam e.o. en is bereikbaar via

 • regio Midden Nederland
  Karin Ockhuysen

  Karin Ockhuysen regio Midden Nederland

  Karin is als moeder van 2 jonge kinderen ervaringsdeskundige als het gaat om het combineren van een carrière met een jong gezin. Ze woont in Driebergen-Rijsenburg en heeft 2 kinderen. Al sinds haar afstuderen aan de Universiteit Utrecht (Arbeids- en organisatiepsychologie) is zij gefascineerd door de unieke kwaliteiten en eigenschappen van mensen. Waarom doen we wat we doen? Waarom maken we bepaalde keuzes? Waarom reageren mensen vaak zo anders op dezelfde situatie? Het ontwikkelen van mensen en organisaties is de rode draad in de carrière van Karin. In verschillende organisaties en branches zette zij thema's als (talent)ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op de kaart. Sinds 2019 werkt zij als (zelfstandig) coach, trainer en adviseur. Zij is gespecialiseerd in het ontdekken en productief inzetten van jouw unieke talenten. Iedereen heeft talent is dan ook haar motto. Ongeacht je achtergrond of opleiding! 

  Het is Karin's missie dat zoveel mogelijk mensen hun talenten gaan zien, waarderen en ontwikkelen. En van daaruit met vertrouwen, energie en plezier kunnen werken en leven. Zij is positief, nieuwsgierig, enthousiast en betrokken. En ziet altijd kansen en mogelijkheden voor jou om regie te pakken op jouw situatie!
   
 • regio Midden Nederland
  Linda Imanse

  Linda Imanse regio Midden Nederland

  Linda Imanse zit zelf nog midden in de spitsuurfase met 3 jonge kinderen (2010, 2013 & 2015) en is vandaar ervaringsdeskundige op het gebied van werk & privé management.

  Na haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft Linda diverse functies vervuld gerelateerd rondom coaching van jeugdigen en ouder(s). Zo is ze begeleider geweest in een residentiële setting voor pubers en heeft jarenlang gezinsbegeleiding geboden. Tevens heeft ze reïntegratietrajecten ingezet om adolescenten weer naar werk of opleiding te begeleiden. Na de afronding van haar studie Management Zorg & Welzijn is Linda zich gaan ontwikkelen op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsmanagement binnen de sociale sector. Ze verzorgde voor diverse (startende) organisaties de werving & selectie en nam het voortouw in het opzetten van succesvolle ondernemingen en teams. Zo heeft ze een nieuwe vestiging opgezet binnen de Kinderopvang, is ze coördinator geweest van de voor- en vroegschoolse educatie en heeft ze een begeleid wonen vorm opgezet voor de regio Utrecht.

  Het coachen van mensen staat centraal in haar loopbaan. Ze volgde de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Linda weet als coach aan te sluiten op maat. Haar coachingstrajecten kenmerken zich door een pragmatische- en oplossingsgerichte aanpak, inzetten op kwaliteiten en eigen kracht. Linda is uiteraard Noloc gecertificeerd loopbaan professional.

  Ze is woonachtig in Utrecht en werkt voor de regio Noord- en Midden Nederland. Linda is te bereiken via:

 • regio Midden Nederland
  Bianca Groenewegen

  Bianca Groenewegen regio Midden Nederland

  Bianca (43) woont in Utrecht, is getrouwd en moeder van 2 jongens van 12 en 10. Het 'moeder zijn' vraagt meer dan ze had verwacht. De opvoeding die ze zelf had gehad, werkte simpelweg niet voor haar hooggevoelige kinderen. In de tropenjaren, zoals zij het noemt, is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Werk, gezin, vrienden, familie. Hoe kun je het nu voor iedereen goed doen?

  "Op mijn jaarlijkse reis naar Spanje, waar ik de Camino naar Santiago liep, heb ik geleerd wat er voor mij werkelijk toe doet, wie ik in de kern ben. En ik kwam er achter dat ik eigenlijk best wel blij ben met mezelf. Dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Zodat er minder moet, en meer kan."

  Na een carrière in de communicatie en marketing wereld, als adviseur en trainer,  besloot ze het roer om te gooien en koos een opleiding voor gezins- en kindercoaching. Dat bleek een schot in de roos. Hierin kan ze eindelijk haar hooggevoeligheid als kracht inzetten. Zodat ze juist die fijngevoeligheid kan gebruiken om de vinger op de pijnlijke plek te leggen.

  Dit zet ze in bij ouders die vastlopen met hun gezin, maar ook bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Samen gaan ze op zoek naar het pad dat de cliënt weer thuis laat komen bij zichzelf. Of dat nu privé is of op het werk. Coaching van hoofd naar hart. Daarnaast geeft ze cursussen mindfulness en meditatie aan kinderen op de basisschool.

  Bianca is een intuïtieve coach met veel methodieken in haar rugzak. Ze is een warme en inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat. Haar motto: hoofd uit, hart aan!

  Bianca werkt vanuit de regio Utrecht en is bereikbaar via

   

   

  werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op

 • regio Noord Holland
  Laurine van Rumpt

  Laurine van Rumpt regio Noord Holland

  Laurine van Rumpt heeft veel ervaring als trainer en coach bij een grote financiële dienstverlener. Als moeder met ambitie, weet zij hoe het is om een balans te vinden tussen werk, privé en jezelf. Laurine helpt om bij veranderingen jezelf opnieuw uit te vinden.

  Laurine: ‘Ik geloof heel sterk in het motto: If you believe you can, you are halfway there. Bij mij ligt de focus op wat wel kan in plaats van op wat niet kan. Focus op je kwaliteiten, werken aan het beste uit jezelf halen, vertrouwen op jezelf.’

  Laurine heeft een achtergrond in communicatie, daarnaast ronde zij succesvol de opleidingen voedingsdeskundige, coach, counselor en CSR Stress- en Burnoutcoach af. Tevens volgde zij de trainingen NLP en Train de Trainer. Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven. Daarom volgt zij in 2020 een ACT opleiding. 

  Laurine werkt in de regio Noord-Holland en is bereikbaar via 

 • regio Zuid Holland
  Karin Groenenboom

  Karin Groenenboom regio Zuid Holland

  Karin (1971) is samenwonend en moeder van 3 prachtige (puberende) kinderen. Een aantal jaren heeft Karin als freelancer gewerkt in verschillende branches, in verschillende functies en met een veelzijdigheid aan mensen. Na haar scheiding heeft ze gekozen voor een stukje zekerheid in vast dienstverband. Tijdens dit vaste dienstverband heeft zij enkele jaren jongeren begeleid en gecoacht. Hierdoor heeft zij de stap gemaakt om verder te gaan in het coachvak, waar ze nog steeds een zwak voor jongeren heeft. Als geen ander weet ze hoe ze diverse ballen in de lucht moet houden en dat een goede levensbalans hierbij onmisbaar is.

  Naast een afgeronde coachopleiding, is zij eveneens gecertificeerd running therapeut en gecertificeerd stress- en burn out coach. Door toepassing van running therapie brengt ze mensen lichamelijk en geestelijk in beweging. Bij running therapie gaat het niet over het zo hard en zo veel mogelijk lopen van kilometers, soms is wandelen al meer dan genoeg. Door letterlijk de loopbeweging te maken, komt jouw brein ook in beweging. Running therapie is voor haar coaching +.

  Karin is een betrokken coach, een sparringpartner die lastige onderwerpen niet uit de weg gaat. Inlevingsvermogen en humor maken onderdeel uit van haar begeleiding. Met haar positieve energie krijgt ze mensen en bedrijven in beweging. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk en weet ze de juiste personen/bedrijven/projecten aan elkaar te verbinden.

  Opdrachtgevers omschrijven Karin als iemand die gelooft in de kracht van mensen, zij denkt en handelt in mogelijkheden heeft de gave om iemand naar een ander of hoger niveau te brengen. En dat doet ze graag.

  Haar motto is: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

  Karin werkt in de regio Den Haag e.o.l en is te bereiken via:

 • regio Zuid Holland
  Petra Oudshoorn

  Petra Oudshoorn regio Zuid Holland

  Petra (48) is woonachtig in Rotterdam, heeft een nuchtere inslag en maakt makkelijk contact met mensen. In haar werkleven heeft zij verschillende carrière switches gemaakt, altijd stond bij haar keuzes de mens centraal.

  De afgelopen vijftien jaar heeft zij gewerkt in profit en non-profit organisaties in verschillende HR functies, waarin zij de medewerkers een luisterend oor bood, vragen over wet- en regelgeving beantwoordde en advies gaf. Nadat zij in 2014 haar relatie had beëindigd, zich gestort had op haar werk en daardoor tegen een burn-out aan liep, heeft zij haar leven omgegooid. Zij heeft de Opleiding Professional Coaching en Leiderschap gevolgd bij Coachcenter in Den Haag en is voor zichzelf begonnen. Na haar coachopleiding heeft zij een opleiding Systemisch werken gedaan en zij is zich aan het specialiseren in rouw- en verliesbegeleiding. Zij zegt daarover: “Mensen denken vaak bij rouw- en verliesbegeleiding aan het verliezen van een dierbare, maar in veel facetten van het leven krijg je te maken met verlies; je verliest je baan, je gezondheid, je relatie eindigt en zo zijn er meer situaties te noemen. Om na zo'n gebeurtenis de draad weer op te kunnen pakken, je zelfvertrouwen terug te vinden en in je kracht te komen, zul je rouwverwerking moeten doen. Die uitdaging gaan wij bij Career & Kids graag met jou aan.” Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. 

  Petra is zeer empathisch, intuïtief en betrokken. Doordat zij heel intuïtief kan reageren wordt zij soms als direct ervaren. Zij heeft eerlijkheid, naar zichzelf en naar de ander, hoog in het vaandel staan. Zij is een leergierig persoon met een voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling. Petra gelooft in de veerkracht van mensen en dat wanneer mensen vanuit hun passie kunnen werken, hen dit veel minder energie kost.

  Haar motto is: “Door samen te kijken, zie je meer…”

  Petra werkt in de regio Zuid-Holland en is bereikbaar via:          

 • regio Zuid Holland
  Marcella Hallemeesch

  Marcella Hallemeesch regio Zuid Holland

  Marcella (1971) woont samen met haar partner en hun drie kinderen (2005, 2008, 2011). Ze heeft een onderzoeks-achtergrond als gepromoveerd medisch bioloog. Ze werkte ruim 15 jaar in verschillende beleids-adviserende en leidinggevende functies bij de semi-overheid en korte tijd als docent Voeding en Diëtetiek in het hoger onderwijs. Ze merkte dat haar interesses veranderden en dat ze meer tijd voor haar gezin wilde hebben. Het roer ging om!

  Ze volgde een algemene coachopleiding tot Register wandelcoach en specialiseerde zich tot vitaliteitscoach. Ze behaalde accreditatie als leefstijlcoach en ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer. Ze coacht graag mensen naar meer werkplezier, meer voldoening en een betere gezondheid.

  In haar coaching is Marcella betrokken en oplossingsgericht. Ze heeft een positieve insteek en helpt mensen in beweging te komen. Soms letterlijk, want ze neemt mensen graag mee naar buiten. Buiten bezig zijn werkt ontspannend, maakt het contact natuurlijk en stimuleert de creativiteit.Ze gelooft in de eigen kracht van mensen en wakkert het zelfvertrouwen aan.

  Haar motto is een zin die ze eens hoorde en is blijven hangen: Lef is het enkelvoud van leven!

  Marcella werkt in de regio Rotterdam - Den Haag en is te bereiken via:

 • regio Zuid Holland en Noord Brabant
  Ingrid van Ham

  Ingrid van Ham regio Zuid Holland en Noord Brabant

  Ingrid is sinds 2009 werkzaam als loopbaanadviseur en coach. Ingrid komt uit het bedrijfsleven en heeft jarenlang voor Unilever gewerkt in diverse functies binnen de HRM sector. Ingrid is zeemansvrouw en moeder van twee studerende kinderen, een zoon en een dochter.

  Ingrid heeft in 2014 de opleiding NLP Master Practitioner afgerond en Ingrid is geregistreerd bij de NOLOC als erkend loopbaanprofessional. Bovendien is Ingrid OPQ gecertificeerd en bevoegd tot het gebruiken en interpreteren en terugkoppelen van Persoonlijkheidsvragenlijsten (OPQ) en Capaciteitentesten . Ingrid is gespecialiseerd in begeleiding bij terugkeer naar werk na kanker of ander ernstig ziekteverzuim bijvoorbeeld een burn-out. Ingrid is gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding coachen en begeleiden van stress en burn-out, CSR centrum). Ingrid is tevens bevoegd in het inzetten en terugkoppelen van TMA testen. (talent motivatie analyse).

  Ingrid heeft de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseurs van Adriaan Hoogendijk met goed gevolg afgerond. Sinds die tijd heeft zij gemerkt dat zingeving en bezieling of simpel gezegd werk doen waar je goed in bent en werk doen wat je leuk vindt, de belangrijkste pijlers zijn waar trajecten op leunen.

  Ingrid is betrokken, enthousiast en resultaatgericht. Haar werkgebieden zijn re-integratie 2de spoor, outplacement en loopbaanbegeleiding

  Ingrid is werkzaam in de regio’s Zuid-Holland en Noord Brabant.

  Ze is bereikbaar via 

 • Anneloes van Hamburg
  regio Maas en Waal
  Anneloes van Hamburg
  Anneloes van Hamburg

  Anneloes van Hamburg regio Maas en Waal

  Anneloes (1970) woont met haar man en hun zoon van 11 jaar in Zaltbommel.  Op een prachtige plek aan de rand van de stad geniet zij van het rustige buitenleven.  Het huis waar zij, met man, kind en hond,  sinds 2018  woont hebben zij en haar man   eigenhandig in een jaar tijd compleet opnieuw opgebouwd. Een soort sabbatical zou je het kunnen noemen.

  Anneloes werkt al heel wat jaren (sinds 1996) als zelfstandig coach & counselor. Haar persoonlijke ontwikkeling en haar werk zijn een samenspel waarbij haar hart haar kompas is. Anneloes is een coach die zich, naast tal van opleidingen en trainingen vooral laat voeden door het leven zelf.  Dat draagt ze ook uit in haar werk. Ze was zich al jong bewust van ieders bijdrage in het grotere geheel en heeft inmiddels honderden mensen mogen begeleiden vanuit allerlei (ziekte) situaties en achtergronden.

  Anneloes is een kei in het begeleiden van (diepgaande) transformatie processen en heeft een schat aan ervaring als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, stress, burn out en groeien vanuit psychische, emotionele en/of spirituele problematiek.

  Anneloes heeft jarenlang een eigen re-integratie bureau gerund en is heeft daarin een flinke stap terug gedaan toen zij moeder werd. Dat bood, naast de opvoeding,  ruimte om zich meer te verdiepen in bewustzijns ontwikkeling en het geven van behandelingen en workshops op het gebied van bewust zijn en zelfrealisatie. Tevens heeft zij in deze periode eindelijk dat boek geschreven wat ze zo graag wilde. In 2017 zag ‘Ik Ben’, ontwikkelen van meer bewustzijn en zijn wie je werkelijk bent, het levenslicht.

  Nu haar zoon zich richting middelbare school beweegt en zijn vleugels steeds een stukje meer uitslaat biedt dat haar de mogelijkheid om mooie nieuwe samenwerkingen op het gebied van re-integratie en loopbaangeleiding aan te gaan.  Oude liefde roest namelijk echt niet! 

  Anneloes werkt vanuit de regio Maas en waal en is bereikbaar via

 • regio Brabant en Zeeland
  Judith de Wit

  Judith de Wit regio Brabant en Zeeland

  Judith (1967) moeder van 2 opgroeiende pubers is een zelfstandige ondernemende vrouw met een passie voor “Leren en Ontwikkelen”. Na haar studie aan de Academie Mens-Arbeid werkte ze in de uitzend- en consultancybranche. Als trainer, coach en adviseur heeft ze ruim 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Zelf heeft ze ervaren dat het leven veranderlijk is, en dat het belangrijk is om energie te steken in de ontwikkeling van je talenten, drive en vaardigheden om goed zo voorbereid te zijn op je toekomst.

  De afgelopen periode heeft ze zich steeds meer ontwikkeld in het oplossingsgericht coachen. Ze wil ze vooral anderen leren om vanuit hun eigen kracht problemen op te lossen. Als gecertificeerd NLP-practitioner werkt ze veel met het stellen van doelen. Ze volgende de opleiding tot vertrouwenspersoon en is erkend lid van de NOLOC-beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs.   

  Haar motto is het citaat van Confucius:

  “Geef me een baan die bij me past, en ik hoef nooit meer te werken”.

  Haar drive is vanuit de filosofie van Career & Kids maatwerk te leveren om die passende baan te vinden en de verhouding werk -privé weer in balans te krijgen zodat je energiek aan de slag kan en duurzaam inzetbaar bent voor de arbeidsmarkt. Ze investeert graag in mensen en is nieuwsgierig naar wat hen beweegt en kijkt graag met je mee naar wat voor jou de voorwaarden zijn om kwaliteiten in te zetten.

  Judith is werkzaam in de regio’s Brabant en Zeeland

  Ze is bereikbaar via:

  J

 • regio Brabant
  Evelien Smits

  Evelien Smits regio Brabant

  Evelien (1971) is getrouwd en heeft drie zonen van 14, 16 en 18 jaar. Haar passie is een bijdrage kunnen leveren aan de groei van mensen. Het is voor Evelien mooi om onderdeel te kunnen zijn van het proces waarin iemand vanuit een kwetsbare positie weer stevig staat en zelfvertrouwen uitstraalt. Haar drive is om mensen in beweging te krijgen, met heldere doelen en zichtbaar resultaat. Voor Evelien is ieder mens uniek en krijgt haar volle aandacht. Haar streven is om kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

  Als coach heeft zijn een open en eerlijke communicatie, waarbij zij zich kwetsbaar opstelt. Haar werkwijze is oplossingsgericht. Zij leert mensen denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Zij heeft vele jaren ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching bij mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij heeft zich gespecialiseerd in verzuimwetgeving en re-integratie van zieke medewerkers. Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Ze is lid van de beroepsvereniging Noloc.

  Haar expertgebieden zijn: Re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanbegeleiding en (stress)coaching.

  Haar motto is: “Je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat”.

  Evelien werkt in de regio Brabant en is te bereiken via

 • regio Nijmegen
  Cecile de Graaf

  Cecile de Graaf regio Nijmegen

  Cécile de Graaf is getrouwd en heeft twee studerende kinderen. Ze werkt als (Noloc gecertificeerd) loopbaan/ outplacementadviseur en als reïntegratiecoach. Zij is na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid gestart als HR-adviseur, recruiter en opleidingscoördinator in verschillende zorginstellingen, kinderopvang, politie en in het onderwijs. Werving en selectie van personeel, ziekteverzuim, opleidingsbeleid en de verbetering van arbeidsomstandigheden maakten een groot onderdeel uit van haar werkzaamheden.

  Een aantal jaar geleden besloot ze om verder te gaan als loopbaanadviseur. Dit werk was altijd een diepe wens van haar en als gevolg van een reorganisatie heeft ze de knoop doorgehakt. Haar drive is om mensen te laten opbloeien in werk dat past bij hun competenties, waarden en interesses. Ze heeft een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd en heeft een tweejarige coachopleiding gedaan. Daarbij heeft zij aanvullende cursussen en opleidingen gedaan waaronder de live-CV training van Aaltje Vincent, LDC business testtraining en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).  Cécile maakt je bewust van jouw unieke kwaliteiten en interesses, wat helpt om goed te verwoorden wat je kunt en wat je wilt in je werk. Omdat je meer zelfvertrouwen uitstraalt zal dit een positief effect hebben op het vinden van werk dat bij je past.

  Werk en een gezin combineren. Ga er maar aan staan. Voor je het weet ren je achter jezelf aan en raak je uitgeblust. Het heeft alles te maken met energiemanagement; waar krijg jij energie van? Samen gaan we kijken naar wat voor jou heel belangrijk is en waar jij aandacht aan wilt geven.

  Cecile is Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Ze werkt in de regio Nijmegen, Gelderland-Zuid en Brabant-Oost) en is bereikbaar via:

 • regio Zuid Nederland
  Lisette van Roy

  Lisette van Roy regio Zuid Nederland

  Als loopbaanprofessional verzorgt Lisette onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze begeleidt mensen in het maken van inspirerende keuzes in hun loopbaan en reikt hen handvaten aan om deze te bereiken. Lisette studeerde Arbeid- en Organisatiepsychologie. Ze begon haar loopbaan als organisatieadviseur en HR-adviseur in het bedrijfsleven. Van hieruit maakte ze de stap naar loopbaanbegeleiding. Lisette is NOLOC erkend loopbaanprofessional. Ze volgde in 2017 de opleiding tot stresscoach, stresspreventie en interventie volgens de CSR methode. In 2019 volgde ze de opleiding tot ACT coach (Acceptance and Commitment Therapy) bij SeeTrue. Ze is moeder van 3 schoolgaande en studerende kinderen.

  In haar werk wil ze kwaliteit en resultaat leveren, maar plezier is ook belangrijk. Haar uitgangspunt is dat iedereen het verdient om met plezier en zelfvertrouwen naar zijn of haar werk te gaan. Werk is een belangrijk deel van je leven en het is dan ook logisch dat dit aansluit bij je kwaliteiten, je drijfveren en ambities, maar ook past binnen je persoonlijke leven, je gezondheid, je levensfase.

  Het vinden en vasthouden van die aansluiting is niet altijd voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarbij verandert onze omgeving en arbeidsmarkt razendsnel. Steeds weer bezinnen op de eigen positie en weerbaar blijven op de arbeidsmarkt is daardoor een groeiende noodzaak. Hierin begeleidt ze, met veel plezier, vanuit Career and Kids/Career and Live individuen en groepen.

  Aan de basis staat voor haar oprechte aandacht. Met een scherpe analytische blik, een luisterend oor maar ook een doelgerichte en motiverende ondersteuning faciliteert ze groei en beweging. Daarbij denkend in kansen en mogelijkheden.
  Expertgebieden: ontwikkeling, vitaliteit, naar-werk begeleiding, reintegratiecoaching.
  Ze is gecertificeerd voor de afname van OPQ persoonlijkheidstesten.

  Haar motto is: “Het verleden is om van de leren, de toekomst om naar uit te kijken”.

  Ze werkt vanuit haar woonplaats Weert binnen de regio Zuid Nederland. Ze is bereikbaar via:

 • regio Brabant
  Esther Ates

  Esther Ates regio Brabant

  Esther, bijna samenwonend met haar partner en zijn 3 opgroeiende kinderen (13, 16 en 19). Van origine een Groningse en al ruim 10 jaar woonachtig in Tilburg. Haar carrière begonnen in de uitzend- en consultancybranche en de afgelopen 9 jaar voornamelijk actief geweest binnen diverse adviserende en commerciële rollen in het bedrijfsleven. Het afgelopen jaar heeft Esther bewust de keuze gemaakt om een carrière switch te maken en zich te richten op haar grootste missie en passie: de ontwikkeling en het in beweging zetten van mens en organisatie.

  Het is belangrijk om te doen waar je hart sneller van gaat kloppen en geeft zoveel meer energie en voldoening! Dit werkt door op alle niveaus en facetten in het leven.

  Vanuit eigen (levens)ervaring weet ze als geen ander hoe veranderlijk het leven is en hoe veerkrachtig de mens is om zich aan te passen aan de situatie, ook wanneer je het even niet meer weet of voelt. We krijgen allemaal te maken met hobbels en uitdagingen op ons pad, vertrouwende dat het altijd weer op z’n pootjes terecht komt. Dat maakt de mens krachtig en uniek! Haar motto is dan ook: “je hebt elke dag weer opnieuw de keuze“.

  Esther is gecertificeerd coach en gediplomeerd post-HBO Master en Practitioner op het gebied van stressmanagement, communicatie & psychologie. Graag gaat ze gezamenlijk aan de slag op het gebied van loopbaanbegeleiding, stressmanagement, mediation, rouwverwerking, (individuele) coaching en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & bewustwording en communicatie & taalpatronen.

  Esther is werkzaam in de regio Brabant en bereikbaar via

 • regio Limburg
  Cindy Mastenbroek

  Cindy Mastenbroek regio Limburg

  Cindy Mastenbroek (1974) is getrouwd en moeder van 2 jongens. Als zelfstandig professional actief werkprivémanagement voert Cindy coachingprojecten uit op het gebied van re-integratie en stimuleert eigen regie en zelfredzaamheid van cliënten. Bij het coachen ligt haar passie. Hierbij voert ze werkzaamheden uit die binnen haar talenten en ambities passen. Binnen haar mogelijkheden kijkt ze hoe mensen nog meer in hun kracht kunnen komen te staan, om te komen tot de best mogelijke en veilige zorg voor deze doelgroep. Daarbij schroomt Cindy niet om buiten haar comfortzone te gaan en nieuwe kennis op te doen. En van daaruit met energie en plezier werken en leven. De (neuro-) psychologie intrigeert haar enorm. En daarom steeds op zoek naar de beste optie om mensen te coachen. Waarom maken mensen bepaalde keuzes?

  Acceptance & Commitment Therapy vormt een onderdeel van haar begeleidingstrajecten. Hiervoor volgde Cindy in 2016 de opleiding tot ACT therapeut/ coach. Verder past ze Motivational Interviewing toe en is ze ervaren in stressmanagement. En: Cindy is zeker geen standaard coach. Van origine HBO-verpleegkundige (>25 jaar), HBO pijnconsulent en van daaruit uitgebreide coachingservaring. Ze volgt momenteel de post-HBO opleiding Integrative Medicine | preventie- en leefstijlcoaching. Er wordt niet gedacht in beperkingen, maar in mogelijkheden. Van hieruit worden duidelijk omschreven doelen opgesteld samen met de cliënt. Verpleegkundig coach zijn vraagt om een pioniersrol met ambities, een innovatieve en ondernemende instelling en veel nieuwsgierigheid. Begeleiding bij werk- en privémanagement biedt veel dynamiek, met mooie ontwikkelingen in coachingsmogelijkheden. Dit geeft Cindy ontzettend veel plezier en uitdaging. Zijn jullie benieuwd naar het enthousiasme van deze verpleegkundig ACT coach met haar hart bij een integratieve benadering op zorg? En ook niet onbelangrijk: ze woont in de regio Zuid-Limburg...en om precies te zijn op het smalste stukje van Limburg.

  Haar motto: “Focus op wat echt belangrijk is!”

  Cindy begeleidt dan trajecten binnen de regio Limburg, en met name zuid-Limburg en is bereikbaar via

 • regio Limburg
  Boudewijn Tinholt

  Boudewijn Tinholt regio Limburg

  Boudewijn Tinholt is in de eerste plaats echtgenoot, vader en zelfstandig facilitator en coach. In verschillende rollen het bedrijfsleven is Boudewijn achter zijn persoonlijke missie ‘Leef altijd vanuit jouw eigen essentie!’ gekomen. Door dit ook zelf toe te passen is hij vervolgens de wereld van persoonlijk en authentiek leiderschap ingerold.

  Boudewijns overtuiging is dat de natuurlijke kracht van mensen en organisaties het grootst is als ze hun eigen waarden en drijfveren kennen en daar trouw aan blijven. Daarnaast gelooft hij dat ieder mens de verantwoordelijkheid heeft om echt zichzelf te zijn in alle facetten van het leven.

  Het is wat hem betreft namelijk de bedoeling om jezelf te zijn en te leven naar jouw eigen potentie. In plaats van leven als iemand anders of naar wat je denkt dat anderen van je verwachten.

  Dit is volgens Boudewijn een logische en onvermijdelijke verantwoordelijkheid.

  Tegelijkertijd is hij zich ervan bewust dat jezelf zijn in de praktijk niet altijd even gemakkelijk en vanzelfsprekend is. Dit geldt vaak in het bijzonder in de dagelijkse waan van regelen, presteren en zorgen voor anderen waar we ons geregeld in bevinden. Als vader, echtgenoot, zoon, broer, coach, zelfstandig ondernemer, vriend, hockeycoach, collega, muzikant, ouderraad lid en alles wat hij nog meer is en doet weet ook Boudewijn dat jezelf zijn en blijven dagelijks om aandacht vraagt. Dit betekent goed luisteren naar jezelf, delen wat je ervaart en voelt en wezenlijke keuzes maken die daadwerkelijk passen bij wie je bent, wat je voelt en wat je belangrijk vindt.

  Wat Boudewijn betreft verdient iedereen het om zichzelf gelukkig, waardevol en tevreden te voelen.

  In de begeleiding die Boudewijn biedt is hij in staat om door te vragen tot de kern zonder dat mensen daar een ongemakkelijk gevoel bij krijgen. Hij heeft daarbij geen oordeel over mensen, situaties of omstandigheden. Hierdoor creëert hij een veilige omgeving waarin mensen zich uitgenodigd voelen om te zeggen wat ze echt vinden en voelen. Deze aanpak levert essentiële inzichten en informatie op. Boudewijn is in staat om deze informatie en inzichten voor mensen te ordenen en belangrijke koppelingen te leggen in gedrag, wensen en drijfveren. Hierdoor helpt hij mensen nieuwe authentieke oplossingsrichtingen te laten ontdekken die eerder niet voor de hand liggend waren.

  Boudewijn werkt in regio Limburg,

 • regio Gouda & Den Haag
  Marjolein Olsthoorn

  Marjolein Olsthoorn regio Gouda & Den Haag

  Marjolein (1978) heeft als moeder van jonge kinderen, als geen ander geleerd om werk en privé te combineren. Als klein meisje al, was zij in de weer met pen en papier. Zij merkte dat zij het leuk vond om gevoel en wensen van mensen om te zetten naar beeld. Als grafisch vormgever is het noodzakelijk goed te luisteren, door te vragen en je in de ander te verplaatsen om zodoende het juiste beeld te kunnen realiseren. In de zakelijke dienstverlening heeft zij veel werkervaring opgedaan op het vlak van plannen, budgetteren en organiseren. Marjolein merkte dat mensen hun persoonlijke vragen en uitdagingen gemakkelijk met haar deelden. Deze natuurlijke beweging zette haar aan om zich verder te verdiepen in het vak van coaching. 

  Zij heeft de NLP Practitioner en NLP Master opleidingen gevolgd. Deze praktische wijze van coachen heeft zij nog aangevuld door het volgen van trainingen bij Esther Bergsma, de grondlegger van HSP (hoogsensitiviteit) in Nederland en Saskia Klaaysen (expert op het gebied van de High Sensation Seekende HSP-er). De onderwerpen HSP/HSS zijn een belangrijk onderdeel van haar leven. Haar kennis, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid zet zij heel graag in om met je mee te kijken waar voor jou nog meer mogelijkheden liggen.

  Marjolein is werkzaam in de regio Gouda & Den Haag en bereikbaar via

Klanten

Hieronder vindt u een overzicht van onze klanten