Het team

 • Directeur
  Annemie Schuitemaker

  Annemie Schuitemaker Directeur


  Annemie Schuitemaker (MHD & RL) weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; naast ondernemer is ze moeder van 3 kinderen. Ze studeerde aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde. Haar hobby is haar werk, haar droom & passie is: "Dat in 2025 werk en gezin combineren in Nederland iets vanzelfsprekends is, dat op alle fronten; macro- meso- en microniveau goed geregeld is. Dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden in ons denken en handelen, inclusief goede voorzieningen voor iedereen". Na haar HBO opleiding werkte ze een aantal jaren in Spanje en heeft inmiddels ruim 25 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants. Ze heeft veel ervaring met in-door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden & coachen van mensen. Ze faciliteerde als trainer tal van workshops & trainingen, o.a. sollicitatietrainingen, interviewtechnieken, functieanalyses opstellen, compententie & talenten management.

  Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (waaronder STAR), functieanalyse en competentiedesign, enneagrammen, Managing Personal Growth (MPG), persoonlijkheidsprofielen interpreteren (waaronder OPQ), een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012) en een Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013). In januari 2012 heeft ze een Female Leadership Journey gemaakt naar India. In 2014 volgde ze de opleiding tot stresscoach, Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. Ook heeft ze in dat jaar een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma's te supporten bij Nederlandse organisaties. In 2015 volgde ze o.a. de trainers opleiding bij De Galan, school voor training. In 2015 was ze een van de vijf deelnemers van het kennisoverdrachtprogramma TNO technologie cluster werkdruk m.b.t de methodiek Werkdruk Wegwijzer. In 2017 en 2018 volgde ze de Acceptance and Commitment (ACT)opleiding bij SeeTrue to ACT therapeut/coach. Ze is samenwerkingspartner bij De Koerskaarten maakt veel gebruik van deze interactieve methodiek om samen met teams in gesprek te gaan over werkdruk en werkstress.

  Ze is focusoloog, (team)coach, trainer en specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé management en heeft speciale interesse en expertise op het gebeid van Digital Detox Management, Technostress en Multitasken. Daarnaast geeft ze veel lezingen en inspiratiesessies voor teams en groepen. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL) op het hoogste niveau, CMI-C.

  Haar talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!

   Ze werkt vanuit Leerdam (Vijfheerenlanden) door heel Nederland.

  Ze is te bereiken via:

 • regio Noord Nederland
  Marjan de Groot

  Marjan de Groot regio Noord Nederland

  Marjan is 48 jaar en moeder van een puberzoon. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is om werk en privé in balans te houden. Als alleenstaand moeder, die een aantal jaren geleden een burn-out heeft gehad, is gere-integreerd, ontslagen en een carrièreswitch heeft gemaakt, heeft ze veel levenservaring, in het bijzonder in werk/levensstress en het combineren van werk en privé. Na een loopbaantraject is ze andere keuzes gaan maken en beter naar zichzelf gaan luisteren. Ze heeft vanuit haar hart gekozen voor een carrièreswitch tot loopbaan-/levenscoach. Hierdoor ervaart ze minder stress, veel meer energie en is ze in balans gekomen. Haar doel in het leven is om deze ervaring door te geven aan mensen met een disbalans in hun leven.

  Na haar universitaire opleiding tot architectuurhistorica, heeft ze veel ervaring opgedaan als adviseur, onderzoeker en projectleider. Na 20 jaar te hebben gewerkt als adviseur ruimtelijke kwaliteit, kwam ze erachter dat haar hart lag in het begeleiden en coachen van mensen. Ze heeft bewust gekozen voor een andere carrière en heeft de Post HBO Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij Vista Nova gevolgd. Ze heeft ervaring opgedaan als loopbaanconsulent (loopbaan- en arbeidsmarktbegeleiding) en co-trainer in Van Werk naar Werk trajecten (transitie, loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktbegeleiding) en werkt nu zelfstandig als loopbaan-/levenscoach. Ook is ze stresscoach en volgde ze de opleiding Tevens volgde ze in 2018 de training Omgaan met rouw en verlies binnen organisaties. Ze is ook specialist op het gebied van stress en burn out en volgde de opleiding CSR coachen en begeleiden bij stress en burn-out. 

  Marjan is een coach in hart en nieren. Haar drijfveer is om mensen te begeleiden naar een betere balans in hun leven. Als zeer gedreven coach doet ze dit op een enthousiaste, resultaatgerichte en integere manier. Met behulp van haar analytische geest, levenservaring en luisterend oor, begeleidt ze ontzettend graag mensen die niet goed in hun vel zitten qua werk en/of privé. Ze coacht mensen om in hun kracht te komen door samen opzoek te gaan naar drijfveren en motivatie. Voor haar is het belangrijk tot de kern van de vraag te komen om zo haar klanten te begeleiden tot het meest vitaliserende loopbaan- en/of levensperspectief.

  Expertgebieden van Marjan: loopbaan-en levens, - en stresscoaching, mobiliteit (loopbaanbegeleiding, outplacement) en vitaliteit in de vorm van coaching, training en workshops. Ze werkt in de regio Noord Nederland.

  Ze is bereikbaar via: .

 • regio Flevoland
  Manon Geerlings

  Manon Geerlings regio Flevoland

  Manon Geerlings (’66) is werk- en leefstijlcoach. Zij begeleidt je in- en naar werk. Een baan vinden die goed bij jou past en waarin jij je als een vis in het water voelt, daar gaat ze voor!

  Door haar opleiding tot coach, HR-adviseur en stresscounselor is Manon in staat om mensen en organisaties adequaat op weg te helpen. Ze vindt makkelijk aansluiting bij mensen en ze begrijpt  waar werkgevers en werknemers tegenaan lopen (o.a. bij ziekte, re-integratie, werving en selectie, stressproblematiek, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-organisaties). Zij kan daardoor snel to-the-point komen, schakelen en doelgericht begeleiden. Manon is ruim 16 jaar werkzaam geweest als HR-manager (en tevens  casemanager WVP en preventiemedewerker). Zij heeft ook oog voor vitaliteit. Lekker in je vel zitten is belangrijk om lekker te kunnen werken. Balans is waar het om draait: werken aan de pijlers werk, gezin en jezelf. Manon helpt je graag om meer balans te krijgen in je leven en van daaruit de stap naar werk te zetten.

  Manon werkt met aandacht voor de mens: persoonlijk, intensief, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Met als doel: het beste uit jezelf halen, beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energiek, fit en doelgericht. Haar persoonlijke missie is om te groeien en anderen op weg te helpen. Vanuit liefde en een positieve energie staat zij open voor anderen, waarbij ze steeds zichzelf is. Het werken met mensen vindt zij een uitdaging; het geeft haar veel energie en voldoening. Manon is een positief ingestelde vrouw, nuchter, actief en gedreven en met de instelling dat vrijwel alles mogelijk is, als je het maar echt wilt. Waar een wil is, is een weg!

  Manon werkt in Flevoland en is voor verschillende trajecten te benaderen: jobhunting, re-integratie (o.a. vanuit de WW, ZW, WIA, WAJONG), loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten.

  Ze is te bereiken via .

 • regio Apeldoorn/Zwolle
  Jeanneke Bruning

  Jeanneke Bruning regio Apeldoorn/Zwolle

  Jeanneke Bruning is moeder van 3 dochters (1994, 1995 en 1998) en ondervindt aan den lijve hoe het iedere keer opnieuw een uitdaging is om de balans tussen werk en privé goed te krijgen en te houden. Ze heeft de opleiding tot Creatief Therapeut Muziek gevolgd en ook daadwerkelijk zo’n 20 jaar als muziektherapeut gewerkt. Haar passie en uitgangspunt hierin was om mensen hun kwaliteiten optimaal in te laten zetten. Dan kan iemand groeien en ook leren om oplossingen te zoeken voor de hobbels die ze tegen komen in het leven.

  Daarnaast heeft zij de overstap gemaakt naar het aansturen van teams in de zorg en heeft zij de Voortgezette Opleiding Management gevolgd. Onderdelen van deze opleiding waren o.a. modules coaching, teamcoaching en NLP. Na een aantal jaar in een leidinggevende functie gewerkt te hebben, ontdekte Jeanneke dat zij zich toch meer wil richten op het coachen: daar ligt haar passie. Zij heeft de Opleiding tot Coach gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tevens volgde ze in 2018 de training Omgaan met rouw en verlies binnen organisaties. Ze is ook specialist op het gebeid van stress en burn out en volgde de opleiding CSR coachen en begeleiden bij stress en burn-out. Zij coacht zowel 1 op 1 als teams. Het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een ander is voor haar altijd een belangrijke drijfveer geweest gedurende haar hele carrière.

  Jeanneke staat in haar werk bekend om haar positieve houding en haar optimisme. Zij is resultaat- en oplossingsgericht en richt zich op de mogelijkheden die er zijn. Daarbij is zij open in haar communicatie en kan zich makkelijk aansluiten bij de ander. De ander vormt het vertrekpunt van het traject. Jeanneke heeft veel ervaring met coachen op persoonlijke effectiviteit en balans werk-privé.

  Zij werkt vanuit Apeldoorn in de regio Zwolle, Arnhem en het oosten van het land. Jeanneke is bereikbaar via

 • Portret van Gerlande Hobert
  regio Oost Nederland
  Gerlanda Hobert
  Portret van Gerlande Hobert

  Gerlanda Hobert regio Oost Nederland

  Gerlanda (‘70), getrouwd en moeder van 3 heerlijke, energieke kinderen in de tienerleeftijd combineert het managen van een dynamisch huishouden met haar werkzaamheden als coach, counselor en trainer. Uit eigen ervaring weet ze hoe groot de uitdaging is alle ballen in de lucht te houden en hoe je ook daarbij tegen je eigen grenzen aan kunt lopen.

  Zelf ervaart ze de meeste energie als ze verschillende werkzaamheden kan combineren. Haar specialisatie ligt op het gebied van individuele begeleiding bij stress en burn-out klachten volgens de Chronische Stress Reversal methode van het Centrum voor Stressmanagement (CSR). Daarnaast houdt ze zich bezig met o.a. trajecten op het gebied van zelfvertrouwen, competentieontwikkeling en loopbaantrajecten.

  Haar jarenlange werkervaring als adviseur en leidinggevende in de financiële dienstverlening kwamen goed van pas bij het opstarten van haar eigen coachpraktijk van waaruit ze nu al bijna 10 jaar met veel plezier werkzaam is. Haar werkervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met haar levenservaring zorgt ervoor dat ze zich gemakkelijk kan inleven in vele situaties.

  Gerlanda wordt door opdrachtgevers omschreven als een enthousiast persoon die makkelijk contact maakt en een vertrouwelijke sfeer schept waarbinnen lekker gewerkt kan worden. Resultaatgerichtheid, respect, zorgvuldigheid en humor zijn waarden die terugkomen in haar manier van begeleiden. Ze komt door haar analytische vaardigheden snel tot de kern en gaat oplossingsgericht aan de slag met haar cliënten.

  Gerlanda is werkzaam vanuit de regio Oost Nederland en is bereikbaar via:

 • regio Oost Nederland
  Loes ten Cate

  Loes ten Cate regio Oost Nederland

  De meeste mensen die bij haar komen weten zelf vaak heel goed hoe de dingen in elkaar steken en toch lukt het ze niet goed de weg te vinden om hun loopbaan te vervolgen. Ben jij een professional die zich hierin herkent, schakel Loes dan in om samen te werken aan werk!

  Via gesprekken, testen en oefeningen ga je verhelderen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt – en, niet onbelangrijk, hoe je daarmee geld verdient. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, jouw competenties en de mogelijke manieren waarop je deze professioneel kunt inzetten. Je leert hoe je emoties effectief kunt hanteren en hoe je belemmeringen kunt overwinnen, zodat je gaat doen wat je écht wilt en nooit eerder voor mogelijk had gehouden. En dat werkt!

  Een goede professionele match is belangrijk, maar ook een goede persoonlijke balans op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied. Immers, op al deze gebieden beïnvloedt spanning je energieniveau, in negatieve zin (wat je als 'stress' ervaart), maar ook in positieve zin (wat je als 'flow' ervaart). Goede afstemming van je emotionele en sociale intelligentie op de intelligentie van je lichaam en je geest, helpt (vitaliteits)klachten, twijfels en onbewuste tegenstellingen op te lossen, waardoor je weer meer werkplezier ervaart. Loes zet graag haar kennis en ervaring in om je hierbij te helpen.

  Kennis en ervaring

  Loes haar manier van werken is oplossings- en ontwikkelingsgericht. Dit sluit het beste aan bij mensen die zelf ook echt aan hun eigen (levens)loopbaan willen werken. Door bewust vanuit een zinvol, passend perspectief samen te werken aan een congruente denk-, voel- en handelswijze, zal jij opnieuw kracht en plezier ervaren en ontstaat 'spontaan' een logisch pad naar een gewenste werksituatie. Voor deze manier van begeleiden volgde Loes diverse opleidingen en cursussen, waaronder een counsellorsopleiding, een opleiding loopbaan- en mobiliteitsadvies en een psychologiestudie en leerde ze werken met diverse ‘evidence based’ begeleidings­methodieken. Als je hierover meer wilt weten, kom dan kennismaken en ervaren of haar manier van werken aansluit bij jouw verwachtingen.

  Drive

  Graag daagt Loes je uit contact te maken met innerlijke ervaringen, om daaruit energie vrij te maken waarmee je doelgericht kunt werken aan het realiseren van jouw werkwensen. Met expertise en toewijding biedt zij jou het benodigde extra zelfsturingszetje om (weer) vol zelfvertrouwen in een nieuwe (arbeids)relatie verder te kunnen. Sinds maart 2005 werkt Loes als loopbaanadviseur en levensloopcounsellor, vanaf augustus 2008 op een inspirerende werkplek aan de (bos)rand van Deventer. Daarvoor heeft zij 15 jaar in het internationale bedrijfsleven en vooral de zakelijke dienstverlening gewerkt. Zij heeft projecten gecoördineerd, verkopen aangejaagd, mensen begeleid bij veranderingsprocessen, was trouwambtenaar en communicatie-adviseur en heeft in Italië en Spanje gewerkt en gestudeerd. In haar levensloop combineert zij een nuchtere noordelijke analytische blik met hartelijke zuidelijke levenskunst.

  Wil je werken aan meer leven in jouw loopbaan of meer loopbaan in je leven, kom dan gauw kennismaken!

  Loes haar specialisme is: Levensloopbaanbegeleider, talentontwikkelaar, , systeemcoach en supervisor.

  Loes is te bereiken via:

 • regio Arnhem/Gelderse Vallei
  Jelke Glaser

  Jelke Glaser regio Arnhem/Gelderse Vallei

  Jelke Glaser (1979) is een vrouw vol ideeën, mogelijkheden en fantasie. Ze is getrouwd en heeft twee zonen. Ze werk als coach, trainingsontwikkelaar en tekstschrijver. Naast de voorliefde voor het geschreven woord zoals boeken, brieven en blogs, vindt ze het fascinerend hoe (nieuw geleerde) dingen zo goed mogelijke opvallen en/of blijven hangen. Met inspiratie, creativiteit en vooral authenticiteit helpt ze je hoe jij op kunt vallen door jezelf te zijn.

  Na haar opleiding Digitale Communicatie heeft Jelke lesgegeven op hbo en mbo en als opleider gewerkt bij grote internationale bedrijven in de farmacie en ICT. Er was een periode dat Jelke vooral werkte trainingsontwikkelaar en intermediair tussen IT en Business. Ze zocht naar de positieve ontwikkelingen die ze kon bewerkstelligen. Deze enorme drive om te ontwikkelen nam ze altijd met me mee. Al snel realiseerde ze zich dat de verandering van een organisatie begint bij de mensen. En niet alleen de verandering van een organisatie, ook die van een team of een afdeling. Mensen zijn de spil van een organisatie. Mensen die trots zijn op de organisatie waarvoor ze werken, verzetten meer werk met meer plezier. Mensen die met plezier naar hun werk gaan krijgen meer voor elkaar. Leuke mensen creëren leuke collega's en andersom etcetera, etcetera.

  Na de post-HBO-opleiding in coaching en verschillende cursussen over persoonlijke ontwikkeling, volgde ze de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Jelke geeft mensen inzicht in zichzelf en in anderen. Elkaar en jezelf leren begrijpen is haar werk. Dat is ook wat ze in haar werkervaring steeds heeft meegemaakt; luisteren is belangrijk, oprechte interesse ook. Maar het allerbelangrijkste is openstaan voor een ander, zonder jezelf te verliezen.

  Werken doe je meerdere dagen per week, soms zelfs meer dagen dan je vrij bent. ‘Iedereen' zegt het, je moet het wel naar je zin hebben op je werk, anders houd je het niet vol. Voor sommigen is dat heel gemakkelijk, die weten wat ze willen, volgen hun pad en genieten van hun werk. Voor anderen is het lastiger. Doen wat je leuk vindt kan best een uitdaging zijn. Want, wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? En hoe kan het dat je een goede dag hebt gehad en toch met hoofdpijn naar huis gaat? Dit soort vragen en meer, kan Jelke samen met jou beantwoorden. Zelfredzaamheid ontwikkelen is hierbij de sleutel.

  “Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het te ontdekken in zichzelf”

  - Galileo Galilei

  Jelke is werkzaam in de regio Arnhem/Gelderse Vallei. ze is bereikbaar via

 • regio heel Nederland
  Christien Kuiper

  Christien Kuiper regio heel Nederland

  Christien Kuiper (’66) woont in Hilversum en is moeder van twee studerende kinderen. 
  Zij heeft een passie voor het vak (team)coachen en trainen en een uitgesproken visie

  “Bij individuele-, team- en organisatieverandering ervaar ik dat in de huidige praktijk het personeel vaak wordt gezien als een te veranderen object in plaats van de drager van de verandering. Het gevolg is dalende motivatie, een verhoogd ziekteverzuim en weerstand. Als coach en trainer ga ik juist uit van de dynamiek tussen de (formele) organisatie, de denk- en daadkracht van medewerkers, de onderliggende waarden en de noodzakelijke gedragsverandering. Mijn professionele basisprincipe is de waarderende benadering (Appreciative Inquiry), waarbij de verandering, op organisatie, team en individueel niveau, alleen ingang gezet kan worden als er samengewerkt wordt met alle betrokkenen, zowel leidinggevenden als medewerkers”.

  Als coach en trainer heeft zij overtuigingskracht, is zij doortastend en een doorzetter. Zij beschikt over ruime mensenkennis, organisatiesensitiviteit, communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen. Als netwerker pur sang, weet zij mensen op verschillende niveaus aan te spreken, zowel sociaal als inhoudelijk. Haar werkhouding is enthousiast, gedreven, nuchter en resultaat- en oplossingsgericht. Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling heeft zij hoog in het vaandel staan, zij hecht veel waarde aan een leven lang leren en ontwikkelen. Samenwerken en kennisdelen zijn voor haar een tweede natuur.

  Door haar opdrachtgevers wordt zij getypeerd als iemand die gedreven, open, enthousiast en positief is, met een goed gevoel voor mensen, een flinke dosis lef en gedegen theoretische kennis. Als coach en trainer zet zij haar empathisch, sterk waarnemend vermogen, helderheid in communicatie en oplossingsgerichte houding in om met de organisatie, het team of de cliënt tot gewenst resultaat te komen.

  Haar motto is: Wie doet wat hij altijd gedaan heeft, zal krijgen wat hij altijd kreeg.

  Ze is te bereiken via

 • regio Noord Holland
  Minke Keizer

  Minke Keizer regio Noord Holland

  Minke Keizer (1978) is getrouwd en heeft twee kinderen van 10 en 7 jaar. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie voor diverse multinationals, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 4,5 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life.
  Het beste cadeau wat ze zichzelf ooit heeft gegeven, zo omschrijft ze deze stap en met het onlangs behalen van haar diploma heeft zij een periode afgesloten die haar leven op alle fronten heeft verrijkt. De afgelopen jaren hebben voor Minke dan ook in het teken gestaan van het vinden van een juiste balans tussen haar gezin, haar werk en de opleiding en zij weet dus hoe het is om veel ballen in de lucht te moeten houden.

  Zij coacht vooral cliënten die eerlijk naar zichzelf willen en durven kijken. Perfectionisme en het willen voldoen aan ieders verwachtingen zijn regelmatig terugkerende thema’s waar zij veel cliënten mee ziet worstelen. Haar werkwijze is gericht op het leren luisteren naar jezelf, waarbij het er niet om gaat jezelf te verbeteren, maar jezelf te leren kennen op een completere manier.

  Haar lijfspreuk luidt ‘Radical acceptance of your imperfections’. Oftewel, minder oordeel en meer zachtheid naar jezelf.

  Minke laat zich het best omschrijven als bevlogen, empathisch en direct. Haar gezonde dosis humor maakt dat zij voor veel cliënten een plezierige gesprekspartner is.

  Minke werkt in de regio Noord-Holland. ze is bereikbaar via:

 • regio Midden Nederland
  Linda Imanse

  Linda Imanse regio Midden Nederland

  Linda Imanse zit zelf nog midden in de spitsuurfase met 3 jonge kinderen (2010, 2013 & 2015) en is vandaar ervaringsdeskundige op het gebied van werk & privé management.

  Na haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft Linda diverse functies vervuld gerelateerd rondom coaching van jeugdigen en ouder(s). Zo is ze begeleider geweest in een residentiële setting voor pubers en heeft jarenlang gezinsbegeleiding geboden. Tevens heeft ze reïntegratietrajecten ingezet om adolescenten weer naar werk of opleiding te begeleiden. Na de afronding van haar studie Management Zorg & Welzijn is Linda zich gaan ontwikkelen op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsmanagement binnen de sociale sector. Ze verzorgde voor diverse (startende) organisaties de werving & selectie en nam het voortouw in het opzetten van succesvolle ondernemingen en teams. Zo heeft ze een nieuwe vestiging opgezet binnen de Kinderopvang, is ze coördinator geweest van de voor- en vroegschoolse educatie en heeft ze een begeleid wonen vorm opgezet voor de regio Utrecht.

  Het coachen van mensen staat centraal in haar loopbaan. Ze volgde de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Linda weet als coach aan te sluiten op maat. Haar coachingstrajecten kenmerken zich door een pragmatische- en oplossingsgerichte aanpak, inzetten op kwaliteiten en eigen kracht.

  Ze is woonachtig in Utrecht en werkt voor de regio Noord- en Midden Nederland. Linda is te bereiken via:

 • Partner
  Jenny Badreddine

  Jenny Badreddine Partner

  Jenny (36) is getrouwd en moeder van 2 meiden van 6 en 3 jaar oud. Dat het combineren van werk en privé een uitdaging kan zijn, heeft ook zij ervaren. Hoe kun je ondanks de uitdagingen die op je pad komen toch op een goede manier blijven functioneren en daar ook nog lol in hebben. Dat is de vraag die steeds weer terug komt.

  Sinds haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement,) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit en later heeft zij het bedrijfsleven verruild voor het onderwijs. Waarin zij de afgelopen 6 jaar vooral bezig is geweest met werknemersvaardigheden trainen en jongvolwassenen klaar maken voor het werkveld.

  Een goede aanvulling op haar sales en communicatie opleiding was de opleiding tot life coach. Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Jenny is een bevlogen coach met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme. Haar kracht ligt bij het werken met groepen maar ook zeker bij 1 op 1 coaching, waarin inspireren een belangrijk aspect is.

  Haar motto is:

  Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

  Jenny werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op

 • regio Midden Nederland
  Bianca Groenewegen

  Bianca Groenewegen regio Midden Nederland

  Bianca (41) woont in Utrecht, is getrouwd en moeder van 2 jongens van 10 en 8. Het 'moeder zijn' viel haar zwaarder dan ze had verwacht. De opvoeding die ze zelf had gehad, werkte simpelweg niet voor haar HSP kinderen. Dat was het begin van een lange zoektocht naar de sleutel tot een succesvol ouderschap. In de tropenjaren, zoals zij het noemt, is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Werk, gezin, vrienden, familie. Hoe kun je het nu voor iedereen goed doen? 

  "Elk jaar geef ik mezelf een week Spanje cadeau en ga dan wandelen op de Camino naar Santiago. Onderweg kom ik mensen uit de hele wereld tegen, allemaal met hun eigen, unieke verhaal. Ik heb daar geleerd wat er voor mij werkelijk toe doet, wie ik in de kern ben. En ik kwam er achter dat ik eigenlijk best wel blij ben met mezelf. Dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Zodat er minder moet, en meer kan."

  Na jarenlang als communicatieadviseur en trainer te hebben gewerkt, zowel in commerciële als non-profit branche, kwam een opleiding op haar pad tot gezins- en kindercoach. Dat bleek een schot in de roos. Hierin kan ze eindelijk haar hooggevoeligheid als kracht ervaren. Eentje waarmee ze cliënten snel en effectief kan ondersteunen en juist die fijngevoeligheid kan inzetten om de vinger op de pijnlijke plek te leggen. 

  Dit zet ze in bij zowel ouders die vastlopen met het gezin, als bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Samen gaan ze op zoek naar het pad dat de cliënt weer thuis laat komen bij zichzelf. Of dat nu privé is of op het werk. Coaching van hoofd naar hart.

  Bianca is een intuïtieve coach met veel methodieken in haar rugzak. Ze zet NLP-oefeningen in, maar is ook fan van systemisch werk en opstellingen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in de Reversie-methode. Een warme, inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat. 

  Haar motto is: hoofd uit, hart aan!

  Bianca werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op

 • regio Noord Holland
  Laurine van Rumpt

  Laurine van Rumpt regio Noord Holland

  Laurine van Rumpt heeft veel ervaring als trainer en coach bij een grote financiële dienstverlener. Als jonge moeder met ambitie, weet zij hoe het is om een balans te vinden tussen werk, privé en jezelf. Laurine helpt om bij veranderingen jezelf opnieuw uit te vinden.

  Laurine: ‘Ik geloof heel sterk in het motto: If you believe you can, you are halfway there. Bij mij ligt de focus op wat wel kan in plaats van op wat niet kan. Focus op je kwaliteiten, werken aan het beste uit jezelf halen, vertrouwen op jezelf.’

  Laurine heeft een achtergrond in communicatie, daarnaast ronde zij succesvol de opleidingen voedingsdeskundige, coach en counselor af. Tevens volgde zij de trainingen NLP en Train de Trainer. Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven. Daarom volgt zij momenteel de opleiding HBO Loopbaanpsychologie.

  Laurine werkt in de regio Noord-Holland en is bereikbaar via

 • regio Amsterdam
  Leonie Mijnlieff

  Leonie Mijnlieff regio Amsterdam

  Leonie Mijnlieff is loopbaanprofessional en lifecoach. Zij woont en werkt met veel plezier in Amsterdam. Omdat Leonie zelf ook een carriereswitch heeft gemaakt, weet ze hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past. 

  Ze wilde in haar werk meer in contact zijn met mensen. Haar werk als coach geeft haar nu veel voldoening en ze voelt zich als een vis in het water om anderen te begeleiden naar een nieuwe baan of ander werk. Als geen ander weet ze hoe fijn het is dat je werk doet dat bij je past. Werken geeft zelfvertrouwen en vergroot je wereld. Haar motto: blijk je ontwikkelen!

  Als coach is ze aandachtvol, sensitief en heeft een goed luisterend oor. Ze is spiegelend en geeft je een extra zetje in de goede richting als dat nodig is. En Leonie heeft een groot arsenaal aan inspirerende opdrachten in huis, dit levert nieuwe inzichten op, meer plezier en het vergroot je zelfvertrouwen in het eigen kunnen. Haar creatieve inslag maakt dat je anders naar de dingen gaat kijken. Ze denkt graag mee om zo de toekomstperspectieven op de arbeidsmarkt te vergroten.

  Leonie werkt in de regio Amsterdam en is bereikbaar via;

 • regio Zuid Holland
  Karin Groenenboom

  Karin Groenenboom regio Zuid Holland

  Karin (1971) is samenwonend en moeder van 3 prachtige (puberende) kinderen. Een aantal jaren heeft Karin als freelancer gewerkt in verschillende branches, in verschillende functies en met een veelzijdigheid aan mensen. Na haar scheiding heeft ze gekozen voor een stukje zekerheid in vast dienstverband. Tijdens dit vaste dienstverband heeft zij enkele jaren jongeren begeleid en gecoacht. Hierdoor heeft zij de stap gemaakt om verder te gaan in het coachvak, waar ze nog steeds een zwak voor jongeren heeft. Als geen ander weet ze hoe ze diverse ballen in de lucht moet houden en dat een goede levensbalans hierbij onmisbaar is.

  Naast een afgeronde coachopleiding, is zij eveneens gecertificeerd running therapeut en gecertificeerd stress- en burn out coach. Door toepassing van running therapie brengt ze mensen lichamelijk en geestelijk in beweging. Bij running therapie gaat het niet over het zo hard en zo veel mogelijk lopen van kilometers, soms is wandelen al meer dan genoeg. Door letterlijk de loopbeweging te maken, komt jouw brein ook in beweging. Running therapie is voor haar coaching +.

  Karin is een betrokken coach, een sparringpartner die lastige onderwerpen niet uit de weg gaat. Inlevingsvermogen en humor maken onderdeel uit van haar begeleiding. Met haar positieve energie krijgt ze mensen en bedrijven in beweging. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk en weet ze de juiste personen/bedrijven/projecten aan elkaar te verbinden.

  Opdrachtgevers omschrijven Karin als iemand die gelooft in de kracht van mensen, zij denkt en handelt in mogelijkheden heeft de gave om iemand naar een ander of hoger niveau te brengen. En dat doet ze graag.

  Haar motto is: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

  Karin werkt in de regio Den Haag e.o.l en is te bereiken via:

 • regio Zuid Holland en Zeeland
  Martine Uytdehaag

  Martine Uytdehaag regio Zuid Holland en Zeeland

  http://themeforest.net


  Martine Uytdehaag is ervaringsdeskundige als het gaat om work life choices. Martine woont in Rotterdam met man en twee kinderen. Na haar studie is ze gaan werken in de werving en selectie en later als HRM adviseur in zowel de profit als non-profint. Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Ze is een coach die gelooft in de kracht van de mens. Hierbij gaat ze uit van de authenticiteit van iedere mens als uniek persoon. Wanneer je als individu je passie weet te vinden, zul je ook je kracht vinden. Daarin is het belangrijk dat jij je eigen verantwoordelijkheid (durft te nemen) neemt.

  Jij bepaalt de koers in je leven. Soms zijn dat grote veranderingen, soms is het 'klein onderhoud'. In haar werk vindt zij het belangrijk dat iedereen respectvol wordt benaderd. Iedereen worstelt in zijn leven wel eens met vraagstukken waar je zelf niet uitkomt. Dit kan op individueel niveau of op organisatieniveau zijn. Dit kunnen allerlei problemen zijn, bijvoorbeeld privé, persoonlijke ontwikkeling, organisatievraagstukken of loopbaanvragen. Haar expertgebieden zijn: Loopbaanadvies, outplacement, mobiliteit, coaching, reintegratie 2e spoor.

  Martine werkt in de regio Zuid Holland, Zeeland en West Brabant. Ze is bereikbaar via:

 • regio Zuid Holland
  Petra Oudshoorn

  Petra Oudshoorn regio Zuid Holland

  Petra (48) is woonachtig in Rotterdam, heeft een nuchtere inslag en maakt makkelijk contact met mensen. In haar werkleven heeft zij verschillende carrière switches gemaakt, altijd stond bij haar keuzes de mens centraal.

  De afgelopen vijftien jaar heeft zij gewerkt in profit en non-profit organisaties in verschillende HR functies, waarin zij de medewerkers een luisterend oor bood, vragen over wet- en regelgeving beantwoordde en advies gaf. Nadat zij in 2014 haar relatie had beëindigd, zich gestort had op haar werk en daardoor tegen een burn-out aan liep, heeft zij haar leven omgegooid. Zij heeft de Opleiding Professional Coaching en Leiderschap gevolgd bij Coachcenter in Den Haag en is voor zichzelf begonnen. Na haar coachopleiding heeft zij een opleiding Systemisch werken gedaan en zij is zich aan het specialiseren in rouw- en verliesbegeleiding. Zij zegt daarover: “Mensen denken vaak bij rouw- en verliesbegeleiding aan het verliezen van een dierbare, maar in veel facetten van het leven krijg je te maken met verlies; je verliest je baan, je gezondheid, je relatie eindigt en zo zijn er meer situaties te noemen. Om na zo'n gebeurtenis de draad weer op te kunnen pakken, je zelfvertrouwen terug te vinden en in je kracht te komen, zul je rouwverwerking moeten doen. Die uitdaging gaan wij bij Career & Kids graag met jou aan.” Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. 

  Petra is zeer empathisch, intuïtief en betrokken. Doordat zij heel intuïtief kan reageren wordt zij soms als direct ervaren. Zij heeft eerlijkheid, naar zichzelf en naar de ander, hoog in het vaandel staan. Zij is een leergierig persoon met een voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling. Petra gelooft in de veerkracht van mensen en dat wanneer mensen vanuit hun passie kunnen werken, hen dit veel minder energie kost.

  Haar motto is: “Door samen te kijken, zie je meer…”

  Petra werkt in de regio Zuid-Holland en is bereikbaar via:          

 • regio Zuid Holland en Noord Brabant
  Ingrid van Ham

  Ingrid van Ham regio Zuid Holland en Noord Brabant

  Ingrid is sinds 2009 werkzaam als loopbaanadviseur en coach. Ingrid komt uit het bedrijfsleven en heeft jarenlang voor Unilever gewerkt in diverse functies binnen de HRM sector. Ingrid is zeemansvrouw en moeder van twee studerende kinderen, een zoon en een dochter.

  Ingrid heeft in 2014 de opleiding NLP Master Practitioner afgerond en Ingrid is geregistreerd bij de NOLOC als erkend loopbaanprofessional. Bovendien is Ingrid OPQ gecertificeerd en bevoegd tot het gebruiken en interpreteren en terugkoppelen van Persoonlijkheidsvragenlijsten (OPQ) en Capaciteitentesten . Ingrid is gespecialiseerd in begeleiding bij terugkeer naar werk na kanker of ander ernstig ziekteverzuim bijvoorbeeld een burn-out. Ingrid is gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding coachen en begeleiden van stress en burn-out, CSR centrum). Ingrid is tevens bevoegd in het inzetten en terugkoppelen van TMA testen. (talent motivatie analyse).

  Ingrid heeft de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseurs van Adriaan Hoogendijk met goed gevolg afgerond. Sinds die tijd heeft zij gemerkt dat zingeving en bezieling of simpel gezegd werk doen waar je goed in bent en werk doen wat je leuk vindt, de belangrijkste pijlers zijn waar trajecten op leunen.

  Ingrid is betrokken, enthousiast en resultaatgericht. Haar werkgebieden zijn re-integratie 2de spoor, outplacement en loopbaanbegeleiding

  Ingrid is werkzaam in de regio’s Zuid-Holland en Noord Brabant.

  Ze is bereikbaar via 

 • Inge Spek, regio Brabant
  regio Brabant Limburg
  Inge Spek
  Inge Spek, regio Brabant

  Inge Spek regio Brabant Limburg


  Inge is 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 zonen (5, 10 en 14 jaar). Ze weet als geen ander waar je als werkende moeder en ondernemer tegenaan loopt. Als trainer, coach, adviseur en ervaringsdeskundige adviseert en begeleid ze cliënten en organisaties. Zelf heeft ze ervaren dat een goede balans tussen werk en privé haalbaar is, ondanks tegenwind, zolang je maar doet waar je energie van krijgt en durft te kiezen. Inge geniet van een energieke en vitale wijze van leven en deelt dit graag met anderen.

  Na haar Hbo-opleiding (HEAO-commerciële economie), heeft ze ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Functies waarbinnen ze heeft gewerkt zijn; intercedent, recruiter, manager en coach. 9 jaar geleden heeft Inge vol overtuiging voor het ondernemerschap gekozen. Na 3 jaar freelance werk te hebben verricht op het gebied van recruitment, re-integratiecoaching en loopbaan coaching, is ze sinds 7 jaar Franchise/licentienemer/partner van Career & Kids en werkt ze samen met een aantal ervaren collega’s en experts, in de regio Brabant , Limburg en Zeeland. De afgelopen jaren heeft Inge zich o.a. toegelegd op het adviseren en begeleiden van organisaties en instellingen op het gebied van Work Life Balance gerelateerde onderwerpen. In dit kader heeft ze ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van workshops, geven van trainingen en het adviseren van organisaties over hoe Work Life Balance en vitaliteit in bedden in het beleid van een organisatie. Daarnaast heeft Inge haar expertise ontwikkeld op het geven van advies aan overheidsinstellingen die vragen hebben met betrekking tot het onderwerp; 'hoe (alleenstaande jonge) ouders in een uitkeringssituatie op een duurzame en succesvolle manier (weer) deel te laten nemen aan de maatschappij en/of terug te laten keren op de arbeidsmarkt'.

  In de regio Noord Brabant en Zeeland hebben diverse gemeentelijke instellingen gebruik gemaakt van deze dienstverlening. Naast adviseren van overheidsinstellingen heeft ze samen met een aantal collega’s diverse op maat gesneden workshops voor deze specifieke doelgroep samengesteld of individuele trajecten ontwikkeld. Begeleiden en coachen van (startende) ondernemers zit in haar bloed. Van idee, naar haalbaarheid, naar werkelijkheid vanuit de overtuiging dat ook ondernemerschap kan in goede balans met je privé leven. Inge heeft inmiddels diverse (startende) ondernemers op een succesvolle wijze weten te begeleiden. Inge is OPQ en FIT gecertificeerd en is Erkend Loopbaanprofessional (NOLOC). Verder heeft ze deelgenomen aan diverse trainingen en workshops binnen haar vakgebied. Inge communiceert helder, weet een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid en is doelgericht. Anderen omschreven haar als een energieke positieve, oplossingsgerichte en enthousiaste persoon die dat op anderen weet over te brengen. Haar passie is mensen te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen en ambities, te motiveren en te inspireren.

  Expertgebieden van Inge: Ontwikkelen van workshops en trajecten op het gebied van Work Life Balance voor zowel de profit als de non-profit sector- Vitaliteit - Ondernemerscoaching- Re-integratiecoaching, loopbaan coaching en outplacement. Ze werkt in de regio Zuid Nederland. Ze is bereikbaar via: i.spek@careerandkids.nl

 • regio Brabant
  Evelien Smits

  Evelien Smits regio Brabant

  Evelien (1971) is getrouwd en heeft drie zonen van 11, 13 en 15 jaar. Haar passie is een bijdrage kunnen leveren aan de groei van mensen. Het is voor Evelien mooi om onderdeel te kunnen zijn van het proces waarin iemand vanuit een kwetsbare positie weer stevig staat en zelfvertrouwen uitstraalt. Haar drive is om mensen in beweging te krijgen, met heldere doelen en zichtbaar resultaat. Voor Evelien is ieder mens uniek en krijgt haar volle aandacht. Haar streven is om kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

  Als coach heeft zijn een open en eerlijke communicatie, waarbij zij zich kwetsbaar opstelt. Haar werkwijze is oplossingsgericht. Zij leert mensen denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Zij heeft vele jaren ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching bij mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Met een opleiding tot Casemanager is zij zich aan het specialiseren op het gebied van de zieke medewerker en re-integratie. Ze volgde tevens de opleiding 'Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode' en is ze stresscoach. Ze is lid van de beroepsvereniging Noloc.

  Haar expertgebieden zijn: Re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanbegeleiding en (stress)coaching.

  Haar motto is: “Je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat”.

  Evelien werkt in de regio Brabant en is te bereiken via

 • regio Brabant/Limburg
  Frieks Bruning

  Frieks Bruning regio Brabant/Limburg


  Frieks begrijpt als moeder van een zorgintensieve zoon heel goed hoe lastig de combinatie werk en gezin soms kan zijn.

  Na haar studie theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht is ze in de uitzendbranche gaan werken. Hier heeft ze gewerkt als intercedent en als loopbaanadviseur voor topsporters. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in het coachen door het volgen van diverse coachingsopleidingen, waaronder de opleidingen loopbaanontwikkeling en -coaching en personal coaching. Ook heeft Frieks met veel enthousiasme de opleiding Coachen en Begeleiden bij stress en burnout gevolgd. Frieks heeft onder meer gewerkt als jobcoach en als studie-en loopbaanadviseur in zowel de profit als de non-profit sector.

  Ze heeft ervaring opgedaan met het begeleiden van individuen en groepen bij opleidings- en beroepskeuzevraagstukken, loopbaanveranderingen en ze heeft veel ervaring met sollicitatiebegeleiding. Mensen mogen coachen, inspireren & motiveren met als gevolg dat zij zich verder ontwikkelen geeft Frieks ontzettend veel voldoening. Haar werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, enthousiasme, relativeringsvermogen en progressiegerichtheid.

  Frieks is Noloc lid en gecertificeerd als Erkend Loopbaan Adviseur. Daarnaast is ze OPQ gecertificeerd. Ze werkt in en vanuit de regio (Oost)-Brabant en Limburg. Ze is bereikbaar via:

 • regio Nijmegen
  Cecile de Graaf

  Cecile de Graaf regio Nijmegen

  Cécile de Graaf is getrouwd en heeft een studerende dochter en een zoon op de middelbare school. Ze werkt als (Noloc gecertificeerd) loopbaan/ outplacementadviseur en als coach.

  Zij is na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid gestart als HR-adviseur, recruiter en opleidingscoördinator in verschillende zorginstellingen, kinderopvang, politie en in het onderwijs. Werving en selectie van personeel, ziekteverzuim, opleidingsbeleid en de verbetering van arbeidsomstandigheden maakten een groot onderdeel uit van haar werkzaamheden.

  Een aantal jaar geleden besloot ze om verder te gaan als loopbaanadviseur. Dit werk was altijd een diepe wens van haar en als gevolg van een reorganisatie heeft ze de knoop doorgehakt. Haar drive is om mensen te laten opbloeien in werk dat past bij hun competenties, waarden en interesses. Ze heeft een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd en heeft een tweejarige coachopleiding gedaan. 

  Cécile maakt je bewust van jouw unieke kwaliteiten en interesses, wat helpt om goed te verwoorden wat je kunt en wat je wilt in je organisatie of in je netwerk. Omdat je meer zelfvertrouwen uitstraalt zal dit een positief effect hebben op het vinden van werk dat bij je past. Daarbij is het van belang om jezelf en anderen te begrenzen en geregeld rust te nemen of juist erop uit te gaan om de batterij weer op te laden. Het heeft alles te maken met energiemanagement; waar krijg jij energie van?

  Een goede balans vinden tussen werk dat je graag doet, goed voor jezelf zorgen en aandacht geven aan je gezin is iets waar je bewust mee om moet gaan, elke dag!

  Haar specialiteit is het begeleiden van mensen met meer introverte en hoogsensitieve eigenschappen.

  Cecile is Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Ze werkt in de regio Nijmegen, Gelderland-Zuid en Brabant-Oost) en is bereikbaar via:

 • regio Zuid Nederland
  Lisette van Roy

  Lisette van Roy regio Zuid Nederland

  Als loopbaanprofessional verzorgt Lisette onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze begeleidt mensen in het maken van inspirerende keuzes in hun loopbaan en reikt hen handvaten aan om deze te bereiken. Lisette studeerde Arbeid- en Organisatiepsychologie. Ze begon haar loopbaan als organisatieadviseur en HR-adviseur in het bedrijfsleven. Van hieruit maakte ze de stap naar loopbaanbegeleiding. Ze is moeder van 3 schoolgaande en studerende kinderen.

  In haar werk wil ze kwaliteit en resultaat leveren, maar plezier is ook belangrijk. Haar uitgangspunt is dat iedereen het verdient om met plezier en zelfvertrouwen naar zijn of haar werk te gaan. Werk is een belangrijk deel van je leven en het is dan ook logisch dat dit aansluit bij je kwaliteiten, je drijfveren en ambities, maar ook past binnen je persoonlijke leven, je gezondheid, je levensfase.

  Het vinden en vasthouden van die aansluiting is niet altijd voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarbij verandert onze omgeving en arbeidsmarkt razendsnel. Steeds weer bezinnen op de eigen positie en weerbaar blijven op de arbeidsmarkt is daardoor een groeiende noodzaak. Hierin begeleidt ze, met veel plezier, vanuit Career and Kids/Career and Live individuen en groepen.

  Aan de basis staat voor haar oprechte aandacht. Met een scherpe analytische blik, een luisterend oor maar ook een doelgerichte en motiverende ondersteuning faciliteert ze groei en beweging. Daarbij denkend in kansen en mogelijkheden.
  Expertgebieden: ontwikkeling, vitaliteit, naar-werk begeleiding, reintegratiecoaching.
  Ze is gecertificeerd voor de afname van OPQ persoonlijkheidstesten.

  Haar motto is: “Het verleden is om van de leren, de toekomst om naar uit te kijken”.

  Ze werkt vanuit haar woonplaats Weert binnen de regio Zuid Nederland. Ze is bereikbaar via:

 • regio Brabant en Zeeland
  Judith de Wit

  Judith de Wit regio Brabant en Zeeland

  Judith (1967) moeder van 2 opgroeiende pubers is een zelfstandige ondernemende vrouw met een passie voor “Leren en Ontwikkelen”. Na haar studie aan de Academie Mens-Arbeid werkte ze in de uitzend- en consultancybranche. Als trainer, coach en adviseur heeft ze ruim 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Zelf heeft ze ervaren dat het leven veranderlijk is, en dat het belangrijk is om energie te steken in de ontwikkeling van je talenten, drive en vaardigheden om goed zo voorbereid te zijn op je toekomst.

  De afgelopen periode heeft ze zich steeds meer ontwikkeld in het oplossingsgericht coachen. Ze wil ze vooral anderen leren om vanuit hun eigen kracht problemen op te lossen. Als gecertificeerd NLP-practitioner werkt ze veel met het stellen van doelen. Ze volgende de opleiding tot vertrouwenspersoon en is erkend lid van de NOLOC-beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs.   

  Haar motto is het citaat van Confucius:

  “Geef me een baan die bij me past, en ik hoef nooit meer te werken”.

  Haar drive is vanuit de filosofie van Career & Kids maatwerk te leveren om die passende baan te vinden en de verhouding werk -privé weer in balans te krijgen zodat je energiek aan de slag kan en duurzaam inzetbaar bent voor de arbeidsmarkt. Ze investeert graag in mensen en is nieuwsgierig naar wat hen beweegt en kijkt graag met je mee naar wat voor jou de voorwaarden zijn om kwaliteiten in te zetten.

  Judith is werkzaam in de regio’s Brabant en Zeeland

  Ze is bereikbaar via:

  J

 • Virtual assistant
  Elma Harmans

  Elma Harmans Virtual assistant

  Elma (1965) heeft zeer veel ervaring opgedaan in diverse branches en in verschillende disciplines als personal assistant en heeft in 2009 besloten als freelance personal / virtual assistant te gaan werken, waarbij zij zich met name richt op de zelfstandige ondernemer. Juist ook bij die groep werkenden is het vinden van balans soms lastig, doordat er vaak administratieve werkzaamheden blijven liggen door de waan van de dag. Elma vindt het heerlijk om op de achtergrond juist dat soort zaken op te pakken en te zorgen dat haar opdrachtgever zich vooral bezig kan houden met datgene waar hij / zij goed in is en leuk vindt om te doen.

  Haar motto is ‘getting things done’ en ‘enjoy life to the fullest’ en daar wil ze graag ook voor haar opdrachtgever(s) aan bijdragen.

   

 • regio Zuid Holland
  Marcella Hallemeesch

  Marcella Hallemeesch regio Zuid Holland

  Marcella (1971) woont samen met haar partner en hun drie kinderen (2005, 2008, 2011). Ze heeft een onderzoeks-achtergrond als gepromoveerd medisch bioloog. Ze werkte ruim 15 jaar in verschillende beleids-adviserende en leidinggevende functies bij de semi-overheid en korte tijd als docent Voeding en Diëtetiek in het hoger onderwijs. Ze merkte dat haar interesses veranderden en dat ze meer tijd voor haar gezin wilde hebben. Het roer ging om!

  Ze volgde een algemene coachopleiding tot Register wandelcoach en specialiseerde zich tot vitaliteitscoach. Ze behaalde accreditatie als leefstijlcoach en ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer. Ze coacht graag mensen naar meer werkplezier, meer voldoening en een betere gezondheid.

  In haar coaching is Marcella betrokken en oplossingsgericht. Ze heeft een positieve insteek en helpt mensen in beweging te komen. Soms letterlijk, want ze neemt mensen graag mee naar buiten. Buiten bezig zijn werkt ontspannend, maakt het contact natuurlijk en stimuleert de creativiteit.Ze gelooft in de eigen kracht van mensen en wakkert het zelfvertrouwen aan.

  Haar motto is een zin die ze eens hoorde en is blijven hangen: Lef is het enkelvoud van leven!

  Marcella werkt in de regio Rotterdam - Den Haag en is te bereiken via:

 • regio Amsterdam e.o.
  Lea Brinckman

  Lea Brinckman regio Amsterdam e.o.

  Lea Brinckman (39) is moeder van twee jonge kinderen (5 en 1,5) waarmee ze samen met haar partner woont in Amsterdam Noord. Haar roots liggen in de communicatie. Als communicatieprofessional met ruim 10 jaar ervaring bij diverse maatschappelijk betrokken organisaties weet zij dat aansluiting bij het verhaal van de ander een must is voor een goede communicatie. Uiteindelijk is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan door het volgen van de opleiding tot Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak. Vanaf die tijd helpt zij mensen bij loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe lastig de transitie naar het ouderschap kan zijn in combinatie met werk en het belang van een gezonde balans tussen je persoonlijke behoeften, die van je gezin en je loopbaan.

  Lea haar missie is ouders inspireren om het gesprek aan te gaan over struggles bij de combinatie van werk en gezin zodat een nieuw perspectief ontstaat met een positieve beweging in de maatschappij. Volgens haar hebben we allemaal een keuze hoe we omgaan met lastige situaties, je hoeft die keuzes alleen maar te willen zien. Haar hart gaat sneller kloppen als zij mensen in hun kracht kan zetten met (zelf)kennis en inzicht in nieuwe mogelijkheden. Dit doet zij vanuit haar kernkwaliteiten: openheid, empathie, acceptatie, verbinding, creativiteit en sensitiviteit.

  Haar motto is: It’s all about connecting. Een verbinding tussen twee mensen of in een groep of organisatie is cruciaal om contact te hebben. Zij wil mensen met elkaar verbinden door aan te haken op het verhaal van de ander waardoor er echt contact kan zijn binnen een veilige en vertrouwde (werk)relatie. Ook staat het motto voor de juiste ‘klik’ die er naar haar idee dient te zijn om te willen luisteren en te kunnen vertrouwen.

  Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging. Zij zoekt samen met de coachee naar zijn of haar idealen, waarden en kernkwaliteiten. Door gebruik te maken van diverse interventies en reflectietechnieken vanuit de ACT, TA, CGT en Mindfulness helpt Lea inzicht te krijgen in belemmerende en (onbewuste) gedragspatronen én welke alternatieve mogelijkheden er zijn.

  Lea werkt in de regio Amsterdam e.o. en is bereikbaar via

Klanten

Hieronder vindt u een overzicht van onze klanten