Ilja Frie
Ilja Frie

Ilja (1967) is een fijngevoelige gesprekspartner die erin gelooft dat je je leven ten volste kunt leven als je je verbindt met je eigen kracht. Je eigen bron. Haar passie is om inzicht te geven in jezelf en daarmee in de relatie met anderen. Privé en op je werk. 

Haar motto is: Je bent welkom met alles wat je bent en niet bent. Vertel je verhaal.

Ilja (1967) is een fijngevoelige gesprekspartner die erin gelooft dat je je leven ten volste kunt leven als je je verbindt met je eigen kracht. Je eigen bron. Haar passie is om inzicht te geven in jezelf en daarmee in de relatie met anderen. Privé en op je werk. 

Ilja is getrouwd en heeft twee (puber) dochters. Ze is communicatiespecialist; eerst bij internationale organisaties en daarna als leidinggevende in de theaterwereld.  Haar grote passie is om mensen en organisaties te laten bloeien en te laten bewegen. Ze is ervan overtuigd dat iedereen goed is zoals hij is en houdt graag een liefdevolle spiegel voor om dat moois te laten zien. We zijn als mens zo goed in het bang zijn voor nieuwe wegen, bang om naar ons gevoel te luisteren. Vooral als je al gevoelig bent. Het is zo makkelijk jezelf kleiner te maken dan je bent. Te steunen in plaats van om steun te vragen of je grenzen aan te geven. 

Door naar je naar jezelf, je eigen geschiedenis, je plek in het gezin of organisatie te kijken, begeleidt Ilja je langs je gave en de bijbehorende opgave. Ze is van jongs af aan in staat om af te stemmen op haar omgeving, te horen of voelen wat ongezegd maar wel gedacht of gevoeld wordt. Door te luisteren en vragen te stellen, helpt ze je ook je gevoelens en je gedachten te ordenen en woorden te geven. Ze ontrafelt graag patronen die kunnen voelen als een web waar je je misschien in gevangen voelt. Daar zit de uitdaging. Je kunt eruit. Ze ontdekt graag samen met jou waar jij van gaat schijnen waardoor je (weer) in beweging komt. Waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en daarmee in je contact met anderen.

Ilja volgde een hbo-opleiding marketing/communicatie en ontwikkelde zich verder in bedrijfskunde, verandermanagement, professionele coaching en leiderschap, familie-opstellingen en organisatie-opstellingen. Daarnaast volgde zij diverse verdiepingsopleidingen op het gebied van trauma en samengestelde gezinnen. Ze kan het diepe in, maar ook met praktische oefeningen stappen maken. Haar collega’s en cliënten/opdrachtgevers typeren haar als warm, helder, intelligent, open-minded, professioneel, energiek en humoristisch. 

Ze werkt zowel individueel als met organisaties. Met hoofd, hart en ziel.

Talenten van Ilja

Ilja haar passie is om inzicht te geven in jezelf en daarmee in de relatie met anderen. Privé en op je werk. 

Locatie

Ilja werkt in de regio Noord Holland

Maak ook kennis met
Heleen Dasberg-Hylkema
Heleen Dasberg-Hylkema

Heleen werkt in de regio Utrecht. Ze is een coach met veel ervaring in de kinderopvang en ervaringsdeskundige in omgaan met ADHD.

Femke Pelgrum
Femke Pelgrum

Femke (1980) werkt in de regio Achterhoek. Ze is moeder van een zoon (2016) en een meisjes tweeling (2018). Ze werkt als coach.