Over Career & Kids
Kwaliteit en methodiek

We maken gebruik van een eigen Career & Kids methodiek

We maken gebruik van een eigen Career & Kids methodiek. Deze bestaat uit een uitgebreid scala van ruim 250 interventies & oefeningen, gebaseerd op wetenschappelijke methodieken. Deze methodiek wordt constant uitgebreid en geupdate. Dat doen we door onze Career & Kids Academy waar al onze experts worden bijgeschoold middels intervisie & supervisie. Wij handelen naar en vanuit de Richtlijnen Werk Privé Balans van de NVAB, OVAL Branche Vereniging en hebben al 15 jaar het Blik Op werk Keurmerk. Alle cliënten kunnen gebruik maken van onze app rebase, een veilige manier om te communiceren met uw coach.

Evidenced based methodieken

Wij werken met professionele instrumenten en assessments. We gebruiken en ontwerpen ook “Koerskaarten” om echt in dialoog te gaan met teams over onderwerpen als werkstress, duurzame inzetbaarheid, talenten etc.

Resultaten 2020

Tevens werken we met professionele instrumenten en assessments:

In samenwerking met de Koers ontwierpen wij (vanuit Career & Live) de Koerskaart Werk Privé Plezier.

Samen met Sandra Stroeve maakten we onlangs een visual in het Nederlands en het Engels over Thuiswerken en verbinding, Deze visual is inmiddels meer dan 100.000 keer bekeken en gedeeld, daar zijn we tros op. Wilt u de visual gratis ontvangen, laat het ons dan weten.

Aanmelding en/of informatie