Ik zoek loopbaanadvies
Loopbaanadvies

Niet volgend jaar, niet als de kinderen ouder zijn, maar nu!

Eén ding is helder, het roer moet om! Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat en ik weet niet hoe? Ik wil keuzes maken die passen bij mijn levensfase met mijn drukke gezinsleven, maar ook bij mijn talenten. Maar wat is dat? Herken je deze vragen? Daarmee kunnen wij je helpen.

Loopbaanadvies apk

Korte loopbaan check APK

Een kort en resultaatgericht loopbaan traject tegen een sterk gereduceerd tarief, geïnspireerd op het subsidie traject van het ministerie in 2020, zo maken we loopbaan trajecten mogelijk voor iedereen.

Loopbaanadvies uitgebreid

Uitgebreid loopbaantraject

Wij kunnen je helpen de klassieke loopbaanvragen – wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? – te beantwoorden. Daarnaast schenken we altijd aandacht aan jou als persoon, je bent meer dan werknemer, je hebt ook een privé leven.

Loopbaanadvies e-coaching

E-coaching

Naast persoonlijke coaching, bestaat de mogelijkheid om de coaching uit te breiden met e-coaching, ookwel ‘Blended coaching’ genoemd. Het beste uit twee werelden.

Als je 80 bent is het te laat. Nu is het moment om keuzes te maken. Ga je dromen achterna en durf keuzes te maken.

Soms lijkt de baan die je hebt niet meer de juiste. Je gaat minder gemotiveerd naar je werk en weet diep in je hart dat je iets anders wilt. Hoe die andere baan er uit moet zien en of dat wel kan, gezien het feit dat je ook een druk gezinsleven hebt, dat weet je niet precies. Misschien wordt je huidige baan weer leuk als je een aantal elementen verandert. Of wil je het roer volledig omgooien om eindelijk die oude droom gestalte te geven? Wellicht wil je minder gaan werken of juist het carrièrepad op. Het kan ook zijn dat je in overleg met je werkgever de mogelijkheden mag onderzoeken wat er nog meer mogelijk is binnen dan wel buiten je huidige organisatie. Voor de korte maar misschien ook voor op de lange termijn, om echt duurzaam inzetbaar te blijven.

Career & Kids kan je helpen de klassieke loopbaanvragen – wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? – te beantwoorden. Daarnaast schenken we altijd aandacht aan jou als persoon, je bent meer dan werknemer, je hebt ook een privé leven. Wij gaan uit van de samenhang tussen de BV Werk, de BV Privé en de BV Ik. Iedereen heeft altijd een keuze hoe hij zijn leven inricht, in elke periode. Ook nu in de spitsuurfase. En dat geeft toch een heleboel energie, niet moeten maar kiezen. Wij ondersteunen bij het maken van die keuzes.

Een loopbaanadviestraject is altijd maatwerk en is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Als basis gebruiken we de de professionele testen van LDC, De uitkomsten van de test gebruiken we tijdens de coachingsgesprek(ken). Onze loopbaancoaches zijn uiteraard allemaal ervaren en gecertificeerd o.a. Noloc.

Aanmelding en/of informatie