De visie en missie van Career & Kids
Waar staan wij voor en waar gaan wij voor!

Onze missie en visie

Het is geaccepteerd dat ouders werk en gezin combineren. Tegelijk zien we dat de overheid zich terugtrekt om dit goed te faciliteren. Ouders worstelen hoe ze alle ballen in de lucht kunnen houden en het toegeven dat dit niet altijd lukt is een vaak taboe. Dit zorgt voor ongezonde werkstress en te hoge werk- en privédruk, waardoor mensen minder productief zijn, ziek worden of noodgedwongen stoppen (geheel of gedeeltelijk) met werken.

Ieder mens moet de mogelijkheid hebben om te genieten van zijn werk en zijn leven, ook in de spitsuurfase. Career & Kids coacht en traint werkende ouders, zodat zij met veel plezier en zo weinig mogelijk stress werk en gezin kunnen combineren, letterlijk: Hoe houd je als werkende ouder alle ballen in de lucht? One Life just Live it!.

Directie Career & Kids

Niels Hovestad en Steven Tolsma hebben in augustus 2023 Career & Kids overgenomen van oprichtster Annemie Webers, die Career & Kids in 2023 heeft opgericht. Vanuit hun ervaring als directie bij Brand New Job, outplacement en re-integratie, sluit Career&Kids heel goed aan op de dienstverlening om passend werk te vinden voor iedereen, of dit nu mensen zijn binnen het bedrijfsleven in een uitkeringssituatie, in de ziektewet of vanuit de armoede. Hun programma’s zijn altijd maatwerk, afhankelijk van de situatie van de client. Daarnaast hebben zij de overtuiging dat een gezonde werk-prive balans bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van iedereen.

Zij willen graag “Het verschil maken” voor klanten, clienten en samenwerkers. Voor alle stakeholders wordt waarde gecreëerd; voor klanten, voor cliënten, voor onze samenwerkers/experts op korte en lange termijn!

Experts, onze samenwerkers, die zijn aangesloten bij Career & Kids werken ook vanuit die gedachte. Het bedrijf is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van werk privé balans specifiek voor werkende ouders met meer dan 30 experts door heel Nederland. We werken in een uiterst moderne vorm van samenwerken m.b.v. een netwerkorganisatie met verbondenheid, professionaliteit en kwaliteit (o.a. “Blik op Werk” sinds 2007 gecertificeerd, lid van de brancheorganisatie OVAL De manier waarop we samenwerken met elkaar is geïnspireerd en gebaseerd op Gedeelde Ambitie van Edwin Kaats.

Ons motto:
Een passende baan voor iedereen die wil werken”

Directie Career & Kids

Niels Hovestad is ondernemer en mede-eigenaar van Career and Kids. Als vader van 3 kinderen weet hij hoe het is om werk en gezin te combineren. Niels behaalde zijn master Bedrijfskunde in Groningen. Hij beschikt over ruime ervaring in de financiële sector, de laatste jaren als Directeur Marketing, Communicatie en Business Development en als Interim Manager op verschillende rollen. Hij werkte o.a. bij KPN, Deloitte en VvAA. In 2014 sloot hij aan bij Brand New Job als commercieel directeur en in de zomer van 2023 samen met Steven Tolsma als eigenaar/directeur van Career and Kids. Niels is een ervaren en gedreven manager met een groot sociaal vermogen. Hij weet zijn financiële kennis en achtergrond goed te combineren met zijn inlevingsvermogen voor medewerkers, klanten en stakeholders.

Steven Tolsma is een ervaren coach en mede-eigenaar van Career and Kids. Hij is een energiek persoon met een duidelijke visie op coaching en de arbeidsmarkt. Als co-ouder zorgt hij om de week voor zijn puber zoons, waarbij hij ook ervaart hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Steven is van huis uit Bedrijfskundig ingenieur (TUE). Hij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven onder meer als loopbaanadviseur bij de Rabobank en account- en salesmanager bij KPN Mobile. In 2000 startte hij als zelfstandig ondernemer. Vanuit zijn eigen trainingsbureau verzorgde hij trainingen en coaching op het vlak van effectieve communicatie, sales, presenteren en solliciteren. In 2010 heeft hij samen met Frank Berends Brand New Job opgericht, voor outplacement en re-integratie richting het bedrijfsleven. In 2014 sloot Niels Hovestad zich aan als mede-directeur bij Brand New Job. In 2023 hebben Niels gezamenlijk Career & Kids overgenomen als mooie aanvulling op de dienstverlening. Steven is een enthousiaste en positieve coach en trainer die met plezier workshops en trainingen voor groepen verzorgt, maar daarnaast ook heel veel voldoening haalt uit de persoonlijke begeleiding van deelnemers.

Aanmelding en/of informatie