Ik heb een uitkering van het UWV en ga reïntegreren
UWV

Speciaal voor mensen met kinderen

Door omstandigheden heb je enige tijd niet gewerkt, bijvoorbeeld doordat je een WAJONG of WIA uitkering hebt, een ziektewet-, of WW uitkering. Hoe kun je nu weer stappen gaan zetten op de arbeidsmarkt? Hoe ga je wellicht de kinderopvang regelen? Wat past bij je?  We lossen graag samen met jou de puzzel op, waarbij we absoluut aandacht besteden en de toekomstige combinatie van werk en gezin combineren, dat is immers onze specialiteit. Daarom bieden we ook altijd de mogelijkheid om je aan huis te bezoeken (als het weer mag natuurlijk i.v.m. Corona), dan hoef je niet te reizen met je kind of kinderen en/of geen oppas te regelen. We hebben coaches door heel Nederland, klik hier voor het overzicht.

Werkfit

Werkfit

Het doel van een WerkFit traject is dat je geen belemmeringen  in de persoonlijke of je gezinssfeer hebt die je hinderen om aan het werk te gaan. Wij besteden daarom extra veel aandacht aan de combinatie op termijn tussen werk en gezin, hoe kun je alle ballen in de lucht houden.

Naar werk

Naar werk

Het doel van een NaarWerk traject is het vinden van een passende baan of het starten van een eigen bedrijf. Wij besteden uiteraard extra veel aandacht aan de combinatie tussen werk en gezin.

Maatschappelijke deelname

Modulair maatschappelijke deelname

Het doel van Maatschappelijke Deelname is vooral de fysieke en psychische weerbaarheid te verhogen. Wij besteden vooral veel aandacht aan de mogelijke belemmeringen er zijn m.b.t kinderen, kinderopvang regelen etc.

Modulair interventie

Modulair participatie interventie

Het doel is om moeders en vaders van belemmeringen (help ik heb kinderen hoe moet ik dat combineren) naar uitdaging te laten gaan. Wij ondersteunen bij de “hobbels” die je kunt ervaren in het combineren van de thusisituatie en het vergroten naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Scholing

Modulair begeleiding bij scholing

Samen gaan we op zoek naar een toekomstperspectief, welke scholing past en wat past ook bij jouw persoonlijke situatie, werk en gezin combineren. En hoe kun je de scholing aanpakken, welke structuur past, hoe blijf je je motivatie houden en ook tijd voor jezelf houden?

Welk traject

Ik weet niet wat voor een traject

Je hebt gehoord dat je een reintegratie traject mag gaan volgen en een bureau mag gaan uitkiezen. Maar je weet nog niet welk soort traject, dat is geen probleem. Dat gaan we samen uitzoeken.

Stap voor stap gaan we samen onderzoeken wat jij nodig hebt om weer een stap te zetten op de arbeidsmarkt. Waarbij we uiteraard altijd kijken naar je privé situatie! Werk en gezin combineren, wat past bij jou en wat heb jij nog nodig?

Wij werken net iets anders dan andere reintegratie bureau’s, namelijk:

  • werk en gezin combineren staat altijd op nummer één in onze trajecten
  • onze coaches zijn professioneel maar vooral ook zelf ervaringsdeskundige in het combineren van werk en gezin
  • zij werken in  een specifieke regio en kennen de arbeidsmarkt. Onze hoofdvestiging is in Schoonrewoerd, we werken echter landelijk, we hebben coaches en trainers door heel Nederland
  • alle trajecten zijn maatwerk met een eigen persoonlijk werkmap (digitaal of papier wat jij wens) en in een beveiligde online omgeving met een app kun je chatten met je coach:
  • een coach van Career & Kids kan ook bij je aan huis komen, waardoor je niet elke keer voor je afspraken hoeft te reizen. En dat kan natuurlijk voor een moeder of vader met kinderen erg handig zijn!
Aanmelding en/of informatie