UWV
Ik weet niet wat voor een traject

Ik mag een traject gaan volgen maar weet niet welk traject

Je hebt gehoord dat je een reïntegratie traject mag gaan volgen  en een bureau mag gaan uitkiezen. Maar je weet (nog) niet welk soort traject, dat is geen probleem. Career & Kids is gespecialiseerd in de brede doelgroep, moeders en vaders die werk en gezin weer willen of moeten combineren. De reïntegratie activiteiten vinden individueel plaats, meestal aan huis, dat zorgt ervoor dat je geen oppas hoeft te regelen (handig met kinderen) en geeft vaak een vertrouwelijk gevoel. Ten tijde van Corona schakelden we snel over naar beeldbellen of datgene waar je je prettig bij voelt. Wij besteden daarom extra veel aandacht aan de combinatie op termijn tussen werk en gezin, hoe ga je alle ballen in de lucht houden en welke belemmeringen ervaar je nu nog. Dus bel of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek en dan kun je daarna beslissen. En overleggen met het UWV welk soort traject je kunt gaan volgen.

We maken gebruiken van een persoonlijke app waardoor je makkelijk kunt communiceren met je coach en je krijgt een maatwerk werkmap, via de app, via google drive, per email, of een papieren versie, wat jij prettig vindt. Onze coaches hebben zelf ervaring in het combineren van werk en gezin en zijn natuurlijk professioneel geschoold. We werken vanuit de Acceptance and commitment therapy (positieve psychologie) ACT, stress management (we zijn gecertificeerd stress coaches) en maken gebruik van tal van assessments van LDC en e-coaching van Gezondeboel met o.a. modules als in balans, veerkracht, positief opvoeden, dagstructuur etc. Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek altijd geheel vrijblijvend. We vinden het belangrijk dat je een goede match met jouw coach hebt, past het niet, dan mag je altijd nee zeggen.

uwvweetnietwelktraject

De keuze is geheel aan jou. Zie een reintegratie traject als een kadootje, dat jou verder kan helpen op weg naar een mooie toekomst. Jij bepaalt met welk bureau en bij welke coach. Bel of mail ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

Wat levert het op

Welk traject je ook gaat volgen, het is jouw stap op weg naar een nieuwe toekomst, stap voor stap, in jouw tempo. Samen met een professionele coach, die zelf ook ervaring heef tin het combineren van werk en gezin.

Programma
Een reïntegratie traject, ik weet nog niet welke

De exacte inhoud en duur van het programma bepalen we samen met jou en je contactpersoon van het UWV.

Duur

De exacte duur en het aantal gesprekken bepalen we samen met jou en het UWV

Kosten

Het gehele traject wordt betaald door het UWV en is voor jou dus gratis

Locatie

Door heel Nederland, we kunnen je ook aan huis bezoeken, wel zo makkelijk, zowel online als offline mogelijk

Aantal personen

Altijd individueel

Aanmelding en/of informatie