Ik combineer werk met een gezin van baby tot puber
Werk en gezin combineren

Hoe kan ik zorgen dat ik kan (blijven) genieten van mijn werk en mijn gezin, zonder stress?

Herken je dat?

  • Je jongleert met tijd, verschillende rollen en activiteiten.
  • Je hebt een drukke baan.
  • Je balans werk privé is echter op dit moment niet optimaal.
  • Je rent constant achter jezelf aan.

Zo’n ‘druk-druk-druk’ bestaan maakt je kwetsbaar. Geen tijd voor jezelf. Je kunt het evenwicht behouden door jezelf meer centraal te stellen. Bewuster te kiezen hoe je je tijd verdeelt en hoe je je loopbaan vorm kunt geven, je eigen carrière planning. Een balans tussen de BV Werk, BV Privé en BV Ik. Je leert hoe je een goede moeder of vader, werknemer, partner en vriend(in) kunt zijn zonder jezelf tekort te doen. Je krijgt een beter zicht op wat je energie geeft en wat je energie kost, waardoor de balans tussen werk en privé verbetert. Je krijgt inzicht in hoe je de werk- en thuissituatie kunt optimaliseren.

Maternity coaching

Maternity/paternity coaching

Gezinsuitbreiding is een belangrijke en heuglijke gebeurtenis die echter ook de nodige impact kan hebben op je belastbaarheid. Wij bieden ondersteuning tijdens het bevallingsverlof bij het vinden van een evenwicht tussen oude en nieuwe rollen.

Werk prive balans

Coaching werk prive balans

Tijdens de spitsuurfase van je leven, op die momenten dat je het te druk hebt en niet meer aan jezelf toekomt, helpt deze coaching je om de juiste balans terug te vinden. Resultaatgericht, concreet en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Werk en schoolgaanden kinderen

Tijdens Corona zijn de scholen regelmatig dicht of gedeeltelijk open. Werk en privé loopt nog meer door elkaar heen. Hoe kun je nu zorgen dat je zowel je “thuis-werkteam” als “gewone werk-team” succesvol is en vooral dat geïnspireerd samenwerkt de hele dag?

Werk en puber combineren

Werk en een gezin met pubers combineren, kan dat? Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen grote zorgen? Of is het toch zo dat het makkelijker was toen ze nog op de basisschool zaten? Tijdens deze coaching gaan we gericht aan de slag om de combinatie werk en pubers te optimaliseren.

Werk en gezin stress

Stress coaching

Af en toe een beetje stress hoeft niet verkeerd te zijn, we hebben zelfs positieve stress nodig om goed te functioneren. Het wordt problematisch als de stress chronisch wordt en als er letterlijk geen herstel momenten zijn ingebouwd. Dat is natuurlijk niet zo raar in de spitsuur fase van je leven met een gezin.

E-coaching

E-coaching

Naast persoonlijke coaching, bestaat de mogelijkheid om de coaching uit te breiden met e-coaching, ookwel ‘Blended coaching’ genoemd. Het beste uit twee werelden.

Hoe is het met jouw energie? Denk eens aan een vliegtuig, de steward(ess) geeft altijd aan; neem eerst je eigen zuurstof masker als de luchtdruk wegvalt, voordat je anderen helpt. Zo is het ook in het dagelijks leven, hoe staat het met jouw zuurstof (masker)?

Wat is een geschikt moment om te starten met coaching? Tijdens de spitsuurfase van je leven, op die momenten dat je het te druk hebt en niet meer aan jezelf toekomt. En eigenlijk denk je…het gaat best nog wel, als er maar niets extra’s bijkomt. Maar de rek begint uit het elastiek te raken. Dus om te voorkomen dat het elastiek klapt, dus dat kan elke moment zijn in de spitsuur fase, maar ook als je kinderen al ouder zijn (puberleeftijd).

Wil je weten hoe het met jouw werk privé balans is gesteld, neem dan contact op voor workshops, training en coaching.

Aanmelding en/of informatie