UWV
Modulair begeleiding bij scholing

Begeleiding bij scholing speciaal voor mensen met kinderen

Career & Kids is gespecialiseerd in de brede doelgroep, moeders en vaders die werk en gezin weer willen of moeten combineren. De reïntegratie activiteiten vinden individueel plaats, meestal bij jou thuis, dat zorgt dat je geen oppas hoeft te regelen (handig met kinderen) en geeft vaak een vertrouwelijk gevoel. Ten tijde van Corona schakelden we snel over naar beeldbellen of datgene waar je je prettig bij voelt. Het doel is om de moeders en vaders van belemmeringen (help ik heb kinderen hoe moet ik dat combineren) naar uitdaging te laten gaan. Wij ondersteunen bij de “hobbels” die je kunt ervaren in het combineren van de thuissituatie en het vergroten naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen gaan we op zoek naar toekomstperspectief, welke scholing past en wat past ook bij jouw persoonlijke situatie, werk en gezin combineren. En hoe kun je de scholing aanpakken, welke structuur past, welke leerstijl, hoe blijf je je motivatie houden en ook tijd voor jezelf?

Onze coaches hebben zelf ervaring in het combineren van werk en gezin en zijn natuurlijk professioneel geschoold. We werken vanuit de Acceptance and commitment therapy (positieve psychologie) ACT, stress management (we zijn gecertificeerd stress coaches) en maken gebruik van tal van assessments van LDC en e-coaching van Gezondeboel met o.a. modules als In balans, veerkracht, positief opvoeden, dagstructuur etc. We maken gebruiken van een persoonlijke app waardoor je makkelijk kunt communiceren met je coach en je krijgt een maatwerk werkmap, online of een papieren versie, wat jij prettig vindt. Uiteraard is een eerste kennismakingsgesprek altijd geheel vrijblijvend, we vinden het belangrijk dat je een goede match met jouw coach hebt, past het niet, dan mag je altijd nee zeggen.

uwvscholing

Over een jaar zou je willen dat je vandaag was begonnen

Wat levert het op

Ondersteuning bij je opleiding, hulp bij planning, studeren hoe pak ik dat aan, dagstructuur, de combinatie werk en gezin en steun bij moeilijke momenten. Zodat jij je opleiding kunt afronden! Onder het motto: samen staan we sterk!

Programma
Begeleiding bij scholing

De inhoud van het programma is helemaal afhankelijk van jouw wensen en jouw opleiding.

Duur

De duur van dit traject wordt bepaald door het UWV en is maatwerk

Kosten

Het gehele traject wordt betaald door het UWV en is gratis voor jou

Locatie

Door heel Nederland en we kunnen je ook aan huis bezoeken, gesprekken zijn zowel online als offline

Aantal personen

Altijd individueel

Aanmelding en/of informatie