Femke Pelgrum
Femke Pelgrum

Femke (1980) werkte 18 jaar als verloskundige en is ervaringsdeskundige op het gebied van een uitdagende baan combineren met 3 jonge kinderen. Jarenlang coachte ze zwangere vrouwen en jonge moeders. Inmiddels is ze gestopt als praktiserend verloskundige en ervaart ze de voordelen van een regelmatig leven.

Motto: “ Weten wat jij nodig hebt en jezelf dat geven, is de basis voor een gelukkig leven”.

Keuzes maken is niet altijd makkelijk, maar kiezen geeft zoveel rust. Na jaren als verloskundige met een eigen praktijk gewerkt te hebben, was na de komst van 3 kinderen in 2 jaar de balans weg. Kiezen was niet eenvoudig, maar nadat het besluit genomen was kwam er rust en ging er een wereld open. Blijven leren en ontwikkelen is wat ze de afgelopen jaren heeft gedaan en nog steeds doet. Diverse opleidingen en cursussen gaven mooie inzichten én de drive om als coach verder te willen gaan. Met de kennis en (coachings)ervaring vanuit de verloskunde in combinatie met aanvullende inzichten in NLP, ACT. Daarnaast heeft ze de Master gezondheidscoach opleiding OERsterk en een opleiding in orthomoleculaire voeding gevolgd. Ook de vaardigheden van het HeartMath instituut en de Mind Eye Power opleiding past ze vaak toe. Ze coacht nu (aanstaande) zwangeren en jonge moeders naar een gezonde leefstijl. Zodat zij boordevol energie en met inzicht in wat werkelijk belangrijk is in het leven alle ballen hoog kan houden. Als coach houdt ze ervan dat cliënten zien waar hun eigen kracht in zit. Wat vind jij echt belangrijk? Wat moet je? Wat kun je anders doen. Door op verschillende manieren naar situaties en jezelf te kijken en te weten hoe jij jezelf voedt, ervaar je meer rust en energie. Mijn inziens de basis van een gezond en gebalanceerd leven.

Talenten van Femke

Femke houdt er van om te zien dat door soms eenvoudige aanpassingen in denken en doen er zo’n andere energie gaat stromen en vrouwen weer balans ervaren.

Locatie

Femke werkt in de regio(oost) Achterhoek

Maak ook kennis met
Gaby Engelhardt
Gaby Engelhardt

Gaby werkt in de regio Den Haag/Rotterdam. Ze is o.a. gediplomeerd Leefstijlcoach, Voedingscoach en Stoppen met roken coach.

Gwen Soethof
Gwen Soethof

Gwen werkt in de regio Achterhoek/ Arnhem/ Ede. Zij combineert een jong gezin met een haar werk als creatief en re-integratiecoach.