Gwen Soethof
Gwen Soethof

Gwen combineert haar coachwerkzaamheden met een jong gezin (zoon van 10 en dochter van 8). Zij werkt in de regio Achterhoek/ Arnhem/ Ede. Gwen zoekt graag samen met jou naar oplossingen en mogelijkheden. Zij combineert een jong gezin met een haar werk als creatief en re-integratiecoach. Zij is creatief, biedt een luisterend oor en zoekt graag samen naar de beste resultaten.

Haar motto is: “als je klein geluk kunt zien, heb je groot geluk gevonden”

Gwen gelooft in kleine dingen, de dagelijkse gelukjes die betekenis hebben zoals tijd voor je gezin, je werk en jezelf. Samen met jou kijken we hoe daar het beste balans in kan ontstaan, zodat jij zin krijgt in je leven. Zingeving, bijdragen in de maatschappij en bruisend aan het werk (in je baan en in je gezin) staan bij Gwen centraal. Doordat Gwen luistert, tussen de regels door kijkt en vraagt en kritisch spiegelt ontdek jij kanten van jezelf die je verder wil en kan ontwikkelen.

Gwen heeft een achtergrond in de fysiotherapie en heeft 14 jaar in het bedrijfsleven gewerkt op diverse managementfuncties. Ze weet hoe het is om een jong gezin met een veeleisende baan te combineren. Momenteel zit zij in het laatste jaar van een kunstzinnige opleiding, waarbij creatieve opdrachten ten behoeven van coaching (ACT) een onderdeel zijn.

Als coach begeleidt Gwen in diverse trajecten vrouwen met burn-out/ stress problematiek, loopbaan en re-integratie vraagstukken en persoonlijke groei.

Talenten van Gwen

Gwen haar kracht zit in een warm en ontspannend sfeer, een luisterend oor en humor.  Zij is sensitief en daadkrachtig, door snel tot de kern door te dringen ontstaat er in een korte periode duidelijkheid welke richting gekozen kan worden en welke doelen er gesteld kunnen worden om bij het gewenste resultaat te komen.

Locatie

Ze werkt in de regio Arnhem/Gelderse Vallei en Achterhoek.

Maak ook kennis met
Marike Kamerbeek
Marike Kamerbeek

Marike werkt in de regio midden Nederland. Ze is coach en trainer en moeder van 4 kinderen (2011, 2013, 2016 en 2020).

Suzanne Lommers

Suzanne werkt in de regio Utrecht. Ze is coach en heeft ervaring met eigenwaarde issues, stress, trauma en burn-out. Ze heeft 2 kinderen.