Suzanne Lommers

Suzanne (1980) woont samen met haar partner en 2 kinderen in Utrecht. Ze heeft een onderzoeksachtergrond als gepromoveerd historica en werkte ruim 11 jaar als internationaal projectmanagement in de culturele en wetenschapssector. Na een burn-out ging het roer om en inmiddels werkt ze alweer 11 jaar als allround coach.

Haar motto: If you can dream it, do it!

Suzanne is Acceptance & Commitment Therapy (ACT) coach, en maakt gebruik van Oplossingsgericht Coachen en Motiverende Gespreksvoering. Ze coacht mensen op het gebied van eigenwaarde-issues, stress en burn-out. Werk-privé balans en loopbaanvraagstukken zijn thema’s die vaak opkomen bij de mensen die ze begeleid. Inmiddels heeft ze zich gespecialiseerd als Trauma-focussed ACT coach. Dit maakt dat ze de fysieke kant van stress, trauma en burn-out nog beter kan begeleiden.

In haar coaching is Suzanne betrokken, oplossingsgericht en maakt ze graag gebruik van humor. Ze heeft een positieve insteek en helpt mensen in beweging komen. Soms letterlijk, want ze neemt mensen vaak mee naar buiten. Dit zorgt voor ongedwongen en creatieve gesprekken. Ze gelooft in de eigen kracht van mensen en stimuleert hen te dromen en te doen.

Talenten van Suzanne

Suzanne levert maatwerk. Haar coachingstrajecten zijn actief, oplossingsgericht en ze zet in op kwaliteiten en eigen kracht.

Locatie

Ze werkt in de regio Utrecht.

Maak ook kennis met
Pamela Schuurmans

Pamela is moeder van 3 zonen (11, 13 en 16 jaar) en weet hoe uitdagend het kan zijn een goede balans te vinden tussen werk en prive en deze te behouden.

Miranda van Beuningen

Miranda kan goed horen wat er tussen de regels door gezegd wordt en leg hierdoor snel de vinger op deze zere plek.