Pamela Schuurmans

Pamela is moeder van 3 zonen (11, 13 en 16 jaar) en weet hoe uitdagend het kan zijn een goede balans te vinden tussen werk en prive en deze te behouden.

Haar motto is: Pluk het leven! Ze gelooft dat je het beste uit jezelf en uit het leven haalt, wanneer jij je authentieke zelf bent, je doet waar je goed in bent, waar je blij van wordt én voldoening in vindt.

Na de studie Fysische Geografie en lerarenopleiding tot eerstegraads docent aardrijkskunde aan de Universiteit Utrecht, heeft ze een aantal jaar gewerkt binnen de forensische psychiatrie als coach en sociotherapeut en vervolgens een aantal jaar als studieadviseur bij een commercieel opleidingsinstituut.

Pamela werkt als hulpverlener én biedt sinds 2016 coaching en training aan individuen en groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvraagstukken, stresspreventie en ‘empowerment’.

Ze heeft meerdere opleidingen/trainingen gevolgd ten aanzien van coaching, waaronder de basisopleiding Gedragstherapie en Cognitieve therapie en de leergang Professioneel Coach, en gelooft in een leven lang leren. Pamela is gecertificeerd EIA practitioner coach bij de NOBCO.

Talenten van Pamela
Talenten

Locatie

Ze werkt in de regio (tussen) Amsterdam en Utrecht.

Maak ook kennis met
Miranda van Beuningen

Miranda kan goed horen wat er tussen de regels door gezegd wordt en leg hierdoor snel de vinger op deze zere plek.

Angelien van de Bovenkamp

Angelien is een warme en enthousiaste coach met een scherpe analytische blik. Jouw kwaliteiten en kracht zijn het vertrekpunt.