Gaby Engelhardt
Gaby Engelhardt

Gaby werkt in de regio Den Haag / Rotterdam. Zij is moeder van een dochter en zoon in de puberleeftijd. Samen met haar vriend heeft zij een samengesteld gezin met vier kinderen en een hond. Haar achtergrond is HR, maar zij heeft haar passie gevonden in leefstijlcoaching. Haar passie is om de sterke krachtige persoon in jezelf naar boven te halen en zichtbaar te durven maken

Haar motto is: “de wens om te durven de kracht om te willen, het lef om te doen!”

Haar drive is om mensen bewust te maken van de keuzes die er zijn op het gebied van leefstijl, vitaliteit, veerkracht, energie en balans. Gaby heeft geruime werkervaring bij organisaties zoals Politie eenheid Den Haag, ABN AMRO, Defence Academy, ADO Den Haag, Openbaar Ministerie Den Haag, Openbaar Ministerie Amsterdam en Invictus Gym Berkel en Rodenrijs.

Gaby is gediplomeerd Leefstijlcoach, Voedingscoach, Functional Personal Trainer, Persoonlijke kracht coach en Stoppen met roken coach.

Talenten van Gaby
Gaby is een echte mensenmens. Mensen vinden haar omdat zij goed kan luisteren, de juiste vragen stelt, oog heeft voor detail, nuances aanbrengt en zelf niet in de belangstelling hoeft te staan. Ze is flexibel en vindt relaties en sfeer belangrijk, is de vitale verbinder en volgt haar hart. Als zij gaat voor haar passie, heeft zij wilskracht en daadkracht en gaat er dan voor! Zij brengt mensen graag in beweging, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Anderen laten floreren is wat zij heel goed kan en super leuk vindt.

Locatie

Ze werkt in de regio Den Haag/Rotterdam.

Maak ook kennis met
Gwen Soethof
Gwen Soethof

Gwen werkt in de regio Achterhoek/ Arnhem/ Ede. Zij combineert een jong gezin met een haar werk als creatief en re-integratiecoach.

Marike Kamerbeek
Marike Kamerbeek

Marike werkt in de regio midden Nederland. Ze is coach en trainer en moeder van 4 kinderen (2011, 2013, 2016 en 2020).