Loopbaanadvies
Uitgebreid loopbaantraject

Professioneel loopbaanadvies met aandacht voor je huidige privé situatie

Wij kunnen je helpen de klassieke loopbaanvragen – wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? – te beantwoorden. Daarnaast schenken we altijd aandacht aan jou als persoon, je bent meer dan werknemer, je hebt ook een privé leven. Wij gaan uit van de samenhang tussen de BV Werk, de BV Privé en de BV Ik. Iedereen heeft altijd een keuze hoe hij zijn leven inricht, in elke periode. Ook nu in de spitsuurfase. En dat geeft toch een heleboel energie, niet moeten maar kiezen. Wij ondersteunen bij het maken van die keuzes.

Soms lijkt de baan die je hebt niet meer de juiste. Je gaat minder gemotiveerd naar je werk en weet dat je diep in je hart iets anders wilt. Hoe die andere baan er uit moet zien en of dat wel kan, gezien het feit dat je ook een druk gezinsleven hebt, dat weet je niet precies. Misschien wordt je huidige baan weer leuk als je een aantal elementen verandert. Of wil je het roer volledig omgooien om eindelijk die oude droom gestalte te geven? Wellicht wil je minder gaan werken of juist het carrièrepad op. Het kan ook zijn dat je in overleg met je werkgever de mogelijkheden mag onderzoeken wat er nog meer mogelijk is binnen dan wel buiten je huidige organisatie. Voor de korte maar misschien ook voor op de lange termijn, om echt duurzaam inzetbaar te blijven.

Een loopbaanadviestraject is altijd maatwerk en is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Als basis gebruiken we de de professionele testen van LDC, De uitkomsten van de test gebruiken we tijdens de coachingsgesprek(ken). Onze loopbaancoaches zijn uiteraard allemaal ervaren en gecertificeerd o.a. Noloc.

Loopbaanadvies

Durf jij de sprong te wagen naar een nieuwe toekomst?

Wat levert het op

Een concreet en resultaatgericht loopbaanadvies met een persoonlijk actieplan, zodat je weer met plezier naar je (nieuwe) werk gaat en fluitend thuiskomt. Talenten herkenning en je eigen mission statement speelt daarin een belangrijke rol. Het onderzoeken van de mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf is een specialisatie van Career & Kids.

Programma
Persoonlijk en resultaatgericht loopbaantraject

Een loopbaanadviestraject is altijd maatwerk en is afhankelijk van de persoonlijke situatie en wensen. Wij geloven dat elk mens unieke talenten heeft en wordt geboren met talenten. Talent is te vergelijken met een hernieuwbare energiebron, als je doet waar je goed in bent laden je batterijen op. Als basis gebruiken we de de Talenten methodiek van Luk Dewulf en professionele loopbaanassessments van LDC.

Wanneer

De coaching bestaat uit drie tot zeven gesprekken van 1,5 uur, verdeeld over een periode van 6 maanden.

Kosten

De prijs van de individuele begeleiding door een persoonlijke Career & Kids coach bestaande uit 3 tot 5 gesprekken, 24/7 begeleiding: online, per mail, via Teams/Zoom of google meet en telefonisch, LDC persoonlijkheidstest met stresstest en werkmap bedraagt € 1.350,00 tot € 1.750,00.

Locatie

Door heel Nederland, naar wens ook op locatie bij de werkgever of werknemer en uiteraard ook geheel of gedeeltelijk via beeldbellen/online mogelijk.

Aantal personen

Individueel.

1 – op – 1.

Aanmelding en/of informatie