Loopbaanadvies
Korte loopbaan check APK

Kort en intensief, letterlijk periodiek “onderhoud” aan jezelf

In 2019 (met een vervolg in 2020) kwam er een prachtige regeling vanuit het ministerie met gratis loopbaanadvies. Iedereen kon gebruik maken van gratis loopbaanadvies. Je werd begeleid door  loopbaanprofessionals die door het ministerie waren goedgekeurd en voldeden aan alle eisen (o.a Noloc gecertificeerd). Deze regeling werd een groot succes, maar de subsidie was helaas op. Dat vinden wij jammer, de interesse was groot, eigenlijk dus te groot. Veel mensen kwamen te laat, de pot van het ministerie was leeg. Daarom bieden we een dergelijk loopbaantraject aan tegen een sterk gereduceerd tarief, nl € 600,00. Uiteraard gaan we ook in deze gesprekken uit van onze overtuiging: “ieder mens moet kunnen genieten van zijn werk en zijn leven, in alle levensfases”.

Herken je dat? Je werkt, maar je vergeet jezelf en ineens…..ben je 30, 40 of 55 of ouder en je bent “vergeten” na te denken over eigen toekomst. Hoe kun je zorgen dat je (weer) fluitend naar je werk gaat, tot je pensioen. Wil je iets anders gaan doen? Maar kan dat, past dat? Allerlei vragen.In totaal zijn er 4 uur persoonlijk gesprekken aangevuld met diverse assessments van LDC en de mogelijkheid tot extra e-coaching

Loopbaanadvies

Om duurzaam niet te blijven is het belangrijk minimaal 1 x per 5 jaar jezelf te trakteren op een persoonlijk loopbaan APK, vooral als je in de spitsuurfase van je leven zit.

Wat levert het op

Meer richting en duidelijkheid, waar je staat en waar je naar toe wilt. Een duidelijke koers waar je met loopbaan naar toe wilt. Als resultaat van de begeleiding stel je met de loopbaanadviseur een ontwikkelplan op. Hierin worden kort en bondig een aantal acties beschreven die de je op de korte of de lange termijn kan inzetten om aan het werk te blijven (en te kunnen genieten van je werk en je leven) tot het pensioen.

Punten die in elk geval aan de orde komen in het ontwikkelplan zijn

  • Wie neemt welke acties op de korte en de lange termijn om beter voorbereid te zijn op de toekomst?
  • Wanneer en hoe kan er actie worden ondernomen?
  • Mogelijkheden om persoonlijke ontwikkelvraagstukken en huidige beperkingen in bijvoorbeeld energieniveau, financiële sfeer, de persoonlijke of gezinssfeer, leren en taalvaardigheid aan te pakken
  • Een concreet actieplan
Programma
Korte loopbaancheck, persoonlijke APK

Een kort, resultaatgericht traject (i.v.m. Corona zijn de gesprekken voorlopig online helaas) in totaal 4 uur, de exacte verdeling bepaal je zelf met je loopbaancoach. Vragen als wat wil ik nu echt, wat zijn mijn talenten en wat past bij mij en mijn persoonlijke gezinssituatie. Tijdens het traject maken we gebruik van assessments en e-coaching, blended coaching, om zo het rendement te verhogen.

Duur

4 gesprekken van 1 uur, verdeeld over ongeveer 1 tot 2 maanden

Kosten

Het heel traject bedraagt € 600,00 exclusief BTW.

Duur

Door heel Nederland, naar wens ook op locatie bij de werkgever of werknemer en uiteraard ook geheel of gedeeltelijk via beeldbellen/online mogelijk.

Aantal personen

Individueel

Aanmelding en/of informatie