Marike Kamerbeek
Marike Kamerbeek

Marike werkt in de regio midden Nederland. Ze is moeder van 4 kinderen (2011, 2013, 2016 en 2020) en werkt als coach en trainer. Naast gezin en werk besteedt zij graag tijd aan het maken van lange wandelingen met de hond, zingen in een popkoor en sporten in de buitenlucht.

Haar motto is: “alles wat je nodig hebt, zit al in jou”

Na haar studie International Hospitality Management begon ze haar loopbaan in recruitment. Na een paar jaar maakte zij de overstap naar Talentmanagement in de zakelijke dienstverlening. Inmiddels heeft Marike ruim 15 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen in en naar werk, in groepsverband of in individuele trajecten, in verschillende branches. Zij volgde opleidingen als Coachen voor Managers, Loopbaancoaching en een intensieve allround Coachopleiding. Daarnaast is zij gecertificeerd DISC trainer.

Werk is een belangrijk deel van je leven, en iets doen wat bij je past komt niet alleen jouw eigen gezondheid en werk-privé balans ten goede, maar ook dat van de mensen die dicht bij je staan. Uitgaan van jouw talenten, met een positieve blik kijken naar mogelijkheden en aan de slag met ontwikkeling van jezelf en jouw mogelijkheden, dat is waar Marike je graag bij begeleidt.

Talenten van Marike

Leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!

Locatie

Ze werkt in het groen Hart/Midden Holland.

Maak ook kennis met
Suzanne Lommers

Suzanne werkt in de regio Utrecht. Ze is coach en heeft ervaring met eigenwaarde issues, stress, trauma en burn-out. Ze heeft 2 kinderen.

Pamela Schuurmans

Pamela is moeder van 3 tienerzonen en weet hoe uitdagend het kan zijn een goede balans te vinden tussen werk en privé en deze te behouden.