Ed Mulders

Ed Mulders (1969) is getrouwd en vader van twee inmiddels volwassen dochter. Hij kent vanuit zijn verleden binnen de financiële dienstverlening bij een grote organisatie het gevoel van veel ballen hoog moeten houden. Werken, gezin, hobby’s, sporten, familie, vrienden,
enzovoort. Mensen begeleiden en ondersteunen zit hem in het bloed en na het afronden van zijn coachopleiding heeft hij de stap naar fulltime coachen gezet.

Zijn motto: Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Na zijn afgeronde coachopleiding is Ed niet stil blijven zitten. Hij volgde meerdere verdiepende opleidingen op het gebied van stress en burn-out coaching en is inmiddels ook gecertificeerd NOBCO/EMCC coach. Ed beschikt over een volle gereedschapskist om samen met jou aan de slag te gaan. Want je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen. Het meest belangrijk is om te achterhalen wat voor jou nu écht belangrijk is en waarom dat zo belangrijk is. Je zal dan ook verrast worden door zijn positieve nieuwsgierigheid. Hij wil je heel graag beter leren kennen en begrijpen. Om te weten hoe het is om jou te zijn en wat jij nodig hebt. Twee weten nou eenmaal meer dan één.

Talenten van Ed

Ed heeft het talent om de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar de antwoorden.
Hij is creatief en beschikt over een groot inlevingsvermogen.

Locatie

Ed werkt in de regio van Vlaardingen.

Maak ook kennis met
Wanda Karata

Volgt

Karen Ruijtenberg

Volgt