Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks begrijpt als moeder van een zorg-intensieve zoon heel goed hoe lastig de combinatie werk en gezin soms kan zijn.

Haar motto is: Het is geweldig om mensen het stuur in eigen hand te zien nemen,  en hun plek in leven en werk te zien vinden.

Na haar studie theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht begon ze haar loopbaan in de uitzendbranche. Hier heeft ze onder meer gewerkt als intercedent en loopbaanadviseur voor topsporters. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in het coachen en trainen. Inmiddels heeft  Frieks ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan individuen en groepen op het gebied van veerkracht, work-life balance, stress en burn-out, persoonlijk leiderschap en loopbaanveranderingen. Daarnaast is ze erg geïnteresseerd in vitaliteiasvraagstukken. Mensen mogen coachen, inspireren & motiveren met als gevolg dat zij zich verder ontwikkelen geeft veel voldoening.

Frieks heeft diverse coaching opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding loopbaanontwikkeling en -coaching. Daarnaast is ze gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding ‘Stresspreventie en  -interventie volgens de CSR-methode) en heeft ze de opleiding tot ACT coach (Acceptance and Commitment Therapy) bij SeeTrue gevolgd. Recentelijk heeft Frieks een opleiding tot systemisch coach met succes afgerond. Frieks is Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Frieks is tevens één van de partners van Career & Kids.

Talenten van Frieks

Frieks is te karakteriseren als een betrokken, empathische en enthousiaste vrouw. Energiek, analytisch en progressiegericht.

Locatie

Ze werkt in en vanuit de regio (Oost)-Brabant en Limburg

Maak ook kennis met
Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn werkt vanuit Maastricht door heel Nederland.  Hij is coach, teambegeleider, trainer en facilitator.

Lisette van Roy
Lisette van Roy

Lisette werkt in de regio Noord Limburg/Brabant.  Ze is een ervaren coach. Ze is moeder van 3 studerende kinderen.