Anne Hendriks

Anne werkt in de omgeving van Amsterdam. Ze is gediplomeerd coach en werkt daarnaast als scriptiebegeleider. Ze is moeder van een zoon (2021) en een meisjestweeling (2023).

Haar motto: ‘Alles is uitvogelbaar’

Anne (1990) heeft eerst als onderzoeker aan een universiteit gewerkt maar daarbij waren werk en privé zodanig uit balans dat ze iets anders wilde doen. Om deze reden is ze een opleiding tot coach gaan doen en sindsdien werkt ze met veel plezier als coach en daarnaast als statistiek- en scriptiebegeleider. In de tussentijd heeft ze drie kinderen gekregen dus heeft ze meerdere keren zelf een nieuwe balans tussen werk en privé moeten vinden en hier helpt ze anderen ook heel graag mee. Als mensen het gevoel hebben dat ze iets niet kunnen, begeleidt Anne ze graag om ze in te laten zien dat ze alle middelen al hebben en dat het goed gaat komen. Omdat er geen eenduidige richtlijnen zijn voor het ouderschap en de combinatie met werk is er veel ruimte om te geloven dat je tekortschiet, wat (ook in combinatie met slaaptekort en andere stressfactoren) ervoor kan zorgen dat iemand zich extra kwetsbaar voelt. Hierom vindt Anne het belangrijk om een veilige omgeving te creëren. Doordat ze niet gauw ergens gek van opkijkt of oordeelt, voelen mensen zich bij haar snel op hun gemak.

Talenten van Anne

Rustig luisteren, nieuwsgierigheid, vindingrijke oplossingen bedenken, empathie. Verder is ze pragmatisch, analytisch en begripvol.

Locatie

Anne werkt in de regio van Amsterdam.

Maak ook kennis met
Steven Tolsma
Steven Tolsma

Steven is een ervaren coach en mede-eigenaar van Career and Kids. Hij een energiek persoon met een duidelijke visie op arbeid en coaching.

Niels Hovestad
Niels Hovestad

Niels Hovestad is ondernemer en mede-eigenaar van Career and Kids.