Ingrid van Ham
Ingrid van Ham

Ingrid (1960)  is getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen, een zoon en een dochter. Ze is sinds 2009 werkzaam als loopbaanadviseur en coach. Ingrid komt uit het bedrijfsleven en heeft jarenlang voor Unilever gewerkt in diverse functies binnen de HRM sector.

Haar motto is: Als we deden wat we kunnen, zouden we onszelf versteld doen staan.

Ingrid heeft de opleiding NLP Master Practitioner afgerond en Ingrid is geregistreerd bij de NOLOC als register loopbaanprofessional. Ingrid is gespecialiseerd in begeleiding bij terugkeer naar werk na kanker of ander ernstig ziekteverzuim bijvoorbeeld een burn-out. Ingrid is gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding coachen en begeleiden van stress en burn-out, CSR centrum). Ingrid is tevens bevoegd in het inzetten en terugkoppelen van TMA testen. (talent motivatie analyse). In 2020 heeft Ingrid de ACT basistraining met goed gevolg afgerond.

Ingrid heeft de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseurs van Adriaan Hoogendijk met goed gevolg afgerond. Sinds die tijd heeft zij gemerkt dat zingeving en bezieling of simpel gezegd werk doen waar je goed in bent en werk doen wat je leuk vindt, de belangrijkste pijlers zijn waar trajecten op leunen.

Talenten van Ingrid

Ingrid is betrokken, enthousiast en resultaatgericht. Haar werkgebieden zijn re-integratie 2de spoor, outplacement en loopbaanbegeleiding

Locatie

Ze werkt in de regio’s Zuid-Holland en Noord Brabant

Maak ook kennis met
Evelien Smits
Evelien Smits

Evelien werkt in de regio West- en Midden Brabant. Ze is coach en begeleidt zieke medewerkers. Ze heeft 3 zonen.

Minke Keizer
Minke Keizer

Minke werkt in de regio Noord Holland.  Ze is levenscoach. Ze is moeder twee kinderen (2007 en 2010).