Minke Keizer
Minke Keizer

Minke Keizer (1978) is getrouwd en heeft twee kinderen (2007 en 2010). Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de Marketingcommunicatie bij diverse multinationals, heeft Minke in 2012 het roer omgegooid en is ze gestart met de 4 jarige opleiding tot Levenstherapeut aan de School of Life. Een van de beste cadeaus die ze zichzelf ooit heeft gegeven en haar leven op alle fronten heeft verrijkt.

Haar lijfspreuk luidt ‘Radical acceptance of your imperfections’. Oftewel, minder oordeel en meer zachtheid naar jezelf.

Nog steeds volgt Minke met grote regelmaat trainingen en/of cursussen op het gebied van zelfbewustwording, omdat zij een enorme drive heeft te willen groeien als mens. Zij weet als geen ander dat het ongelooflijke moed vergt om jezelf binnenstebuiten te keren en iedere keer weer in de spiegel aan te kijken. Maar Minke weet uit eigen ervaring dat verandering mogelijk is, mits je bereid bent eerlijk te durven kijken naar je gedragspatronen en overtuigingen. Het gaat er niet om jezelf te verbeteren, maar jezelf te leren kennen op een completere manier.

Haar werkwijze typeert zich door haar lijfspreuk ‘Radical acceptance of your imperfections’. Perfectionisme en het willen voldoen aan ieders verwachtingen zijn regelmatig terugkerende thema’s waar zij veel cliënten mee ziet worstelen. Echter Minke is van mening dat alleen vanuit een milde en zachte houding naar jezelf er ruimte ontstaat om je anders naar dingen te laten kijken dan dat je gewend bent. En vanuit die ruimte kun je stappen gaan zetten die voorheen onmogelijk leken.

Talenten van Minke

Minke laat zich het best omschrijven als bevlogen, empathisch en direct. Haar gezonde dosis humor maakt dat zij voor veel cliënten een plezierige gesprekspartner is.

Locatie

Minke werkt in de regio Noord-Holland.

Maak ook kennis met
Jeanneke Bruning
Jeanneke Bruning

Jeanneke Bruning (1963) werkt in de regio Zwolle/Arnhem. Ze is moeder van 3 dochters. Ze is (team)coach m.n. in de zorg.

Cecile de Graaf
Cecile de Graaf

Cécile de Graaf werkt in de regio Nijmegen e.o. Ze is (loopbaan)coach. Ze is moeder van 2 studerende kinderen.