Jeanneke Bruning
Jeanneke Bruning

Jeanneke Bruning (1963) is moeder van 3 volwassen dochters en heeft aan den lijve ondervonden, hoe het iedere keer opnieuw een uitdaging is om de balans tussen werk en privé goed te krijgen en te houden.

Haar motto is: sta zelf aan het roer.

Zij heeft de opleiding tot Creatief Therapeut Muziek gevolgd en ook daadwerkelijk zo’n 20 jaar als muziektherapeut gewerkt. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar het aansturen van teams in de zorg en heeft zij de Voortgezette Opleiding Management gevolgd. Onderdelen van deze opleiding waren o.a. modules coaching, teamcoaching en NLP. Na een aantal jaar in een leidinggevende functie gewerkt te hebben, ontdekte Jeanneke dat zij zich toch meer wil richten op het coachen: daar ligt haar passie. Zij heeft de Opleiding tot Coach gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Zij is CSR stresscoach en ACT therapeute.

Jeanneke wordt blij als zij een ander kan ondersteunen om zelf aan het roer van haar leven te staan, te onderzoeken wat voor jou belangrijke waarden zijn en hoe je daar invulling aan kunt geven.

Talenten van Jeanneke

Jeanneke staat in haar werk bekend om haar positieve houding en haar optimisme. Zij is resultaat- en oplossingsgericht en richt zich op de mogelijkheden die er zijn. Daarbij is zij open in haar communicatie en kan zich makkelijk aansluiten bij de ander. De ander vormt het vertrekpunt van het traject. Jeanneke heeft veel ervaring met coachen op persoonlijke effectiviteit en balans werk-privé.

Locatie

Zij werkt vanuit Apeldoorn in de regio Zwolle, Arnhem en het oosten van het land.

Maak ook kennis met
Cecile de Graaf
Cecile de Graaf

Cécile de Graaf werkt in de regio Nijmegen e.o. Ze is (loopbaan)coach. Ze is moeder van 2 studerende kinderen.

Petra-Oudshoorn
Petra Oudshoorn

Petra werkt in de regio Rotterdam e.o. Ze is coach gespecialiseerd in rouw-, en verliesverwerking en opgeleid tot stresscoach.