Petra-Oudshoorn
Petra Oudshoorn

Petra (1969) is woonachtig in Rotterdam, heeft een nuchtere inslag en maakt makkelijk contact met mensen. In haar werkleven heeft zij verschillende carrière switches gemaakt, altijd stond bij haar keuzes de mens centraal.

Haar motto is: “Door samen te kijken, zie je meer…”

De afgelopen vijftien jaar heeft zij gewerkt in profit en non-profit organisaties in verschillende HR functies, waarin zij de medewerkers een luisterend oor bood, vragen over wet- en regelgeving beantwoordde en advies gaf. Nadat zij in 2014 haar relatie had beëindigd, zich gestort had op haar werk en daardoor tegen een burn-out aan liep, heeft zij haar leven omgegooid. Zij heeft de Opleiding Professional Coaching en Leiderschap gevolgd bij Coachcenter in Den Haag en is voor zichzelf begonnen. Na haar coachopleiding heeft zij een opleiding Systemisch werken gedaan en zij is zich aan het specialiseren in rouw- en verliesbegeleiding. Zij zegt daarover: “Mensen denken vaak bij rouw- en verliesbegeleiding aan het verliezen van een dierbare, maar in veel facetten van het leven krijg je te maken met verlies; je verliest je baan, je gezondheid, je relatie eindigt en zo zijn er meer situaties te noemen. Om na zo’n gebeurtenis de draad weer op te kunnen pakken, je zelfvertrouwen terug te vinden en in je kracht te komen, zul je rouwverwerking moeten doen. Die uitdaging gaan wij bij Career & Kids graag met jou aan.” Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is ze stresscoach.

Talenten van Petra

Petra is zeer empathisch, intuïtief en betrokken. Doordat zij heel intuïtief kan reageren wordt zij soms als direct ervaren. Zij heeft eerlijkheid, naar zichzelf en naar de ander, hoog in het vaandel staan. Zij is een leergierig persoon met een voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling. Petra gelooft in de veerkracht van mensen en dat wanneer mensen vanuit hun passie kunnen werken, hen dit veel minder energie kost.

Locatie

Petra werkt in de regio Zuid-Holland.

Maak ook kennis met
Karin Groenenboom
Karin Groenenboom

Karin werkt in de regio Den Haag e.o. Zij is een veelzijdige coach en running therapeut. Ze is moeder van 3 kinderen.

Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca werkt in de regio Utrecht e.o. Ze is coach en gespecialiseerd in gezins- en kindercoaching. Ze is moeder van 2 jongens.