Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca (46) woont in Utrecht (Leidsche Rijn), is getrouwd en moeder van 2 puberjongens. Haar hooggevoelige kinderen vroegen een andere blik op het opvoeden dan ze kende. Ze heeft zich geschoold in hooggevoeligheid, is bekend met hoogbegaafdheid en liet zich omscholen tot gezinstherapeut. Nu wil ze graag ouders begeleiden een goede balans te vinden voor zichzelf, waarbij ruimte is voor het gezin en werk.

Haar motto is: hoofd uit, hart aan.

Na 12 jaar werken in de marketing- en communicatiewereld, ging het roer om. Dat bleek een schot in de roos. Haar eigen hooggevoeligheid kan ze nu inzetten als kracht. Bij ouders die vastlopen met hun gezin, maar ook bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Coaching van hoofd naar hart, om weer thuis te komen bij jezelf.

Bianca brengt een rugzak vol kennis en methodes mee: onder andere systemisch werk, rouw- en verliesverwerking en Human Design. Want de oplossing zit niet in het plakken van een pleister en alleen een nieuw trucje leren. Wanneer je jouw overtuigingen en patronen kunt doorbreken door te zien waar ze vandaan komen, kun je jouw blik op de wereld veranderen en krijg je een stevig fundament. Daarop kun je verder bouwen richting jouw toekomst.

Talenten van Bianca

Bianca is een intuïtieve coach die ook hoort en voelt wat er niet gezegd wordt. Ze heeft veel methodieken in haar rugzak en stemt af op wat jij nodig hebt. Een warme en inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat.

Locatie

Bianca werkt vanuit Utrecht.

Maak ook kennis met
Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine werkt in de regio Noord Holland. Ze heeft veel ervaring als trainer en (stress)coach. Ze is moeder van een zoon.

Lea Brinckman
Lea Brinckman

Lea werkt in de regio Almere/Amsterdam e.o. Ze is gecertificeerd coach, opsteller en werkdesigner. Ze is moeder van twee jonge kinderen.