Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca (43) woont in Utrecht, is getrouwd en moeder van 2 jongens van 12 en 10. Het ‘moeder zijn’ vraagt meer dan ze had verwacht. De opvoeding die ze zelf had gehad, werkte simpelweg niet voor haar hooggevoelige kinderen. In de tropenjaren, zoals zij het noemt, is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Werk, gezin, vrienden, familie. Hoe kun je het nu voor iedereen goed doen?

Haar motto is: hoofd uit, hart aan.

Na een carrière in de communicatie en marketing wereld, als adviseur en trainer,  besloot ze het roer om te gooien en koos een opleiding voor gezins- en kindercoaching. Dat bleek een schot in de roos. Hierin kan ze eindelijk haar hooggevoeligheid als kracht inzetten. Zodat ze juist die fijngevoeligheid kan gebruiken om de vinger op de pijnlijke plek te leggen.

Dit zet ze in bij ouders die vastlopen met hun gezin, maar ook bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Samen gaan ze op zoek naar het pad dat de cliënt weer thuis laat komen bij zichzelf. Of dat nu privé is of op het werk. Coaching van hoofd naar hart. Daarnaast geeft ze cursussen mindfulness en meditatie aan kinderen op de basisschool.

“Op mijn jaarlijkse reis naar Spanje, waar ik de Camino naar Santiago liep, heb ik geleerd wat er voor mij werkelijk toe doet, wie ik in de kern ben. En ik kwam er achter dat ik eigenlijk best wel blij ben met mezelf. Dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Zodat er minder moet, en meer kan.”

Talenten van Bianca

Bianca is een intuïtieve coach met veel methodieken in haar rugzak. Ze is een warme en inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat.

Locatie

Bianca werkt vanuit Utrecht.

Maak ook kennis met
Karin Groenenboom
Karin Groenenboom

Karin werkt in de regio Den Haag e.o. Zij is een veelzijdige coach en running therapeut. Ze is moeder van 3 kinderen.

Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine werkt in de regio Noord Holland. Ze heeft veel ervaring als trainer en (stress)coach. Ze is moeder van een zoon.