Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine (1981) heeft veel ervaring als trainer en coach bij een grote financiële dienstverlener. Als moeder met ambitie, weet zij hoe het is om een balans te vinden tussen werk, privé en jezelf. Laurine helpt om bij veranderingen jezelf opnieuw uit te vinden.

Haar motto is: If you believe you can, you are halfway there.

Bij Laurine ligt de focus op wat wel kan in plaats van op wat niet kan. Focus op je kwaliteiten, werken aan het beste uit jezelf halen, vertrouwen op jezelf, balans vinden tussen werk en privé.’

Laurine heeft een achtergrond in communicatie, daarnaast ronde zij succesvol de opleidingen coach, counselor, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en CSR Stress- en Burnoutcoach af. Tevens volgde zij de trainingen NLP, Train de Trainer en Transactionele Analyse 101. Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven. Daarom volgt zij jaarlijks opleidingen en trainingen voor bijscholing en verdieping. 

Talenten van Laurine

Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven.

Locatie

Laurine werkt in de regio Noord-Holland.

Maak ook kennis met
Lea Brinckman
Lea Brinckman

Lea werkt in de regio Almere e.o. Ze is gecertificeerd coach en werkdesigner. Ze is moeder van twee jonge kinderen.

Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca werkt in de regio Utrecht e.o. Ze is coach en gespecialiseerd in gezins- en kindercoaching. Ze is moeder van 2 jongens.