Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine (1981) heeft veel ervaring als coach en geeft ook trainingen. Als moeder met ambitie, weet zij hoe het is om een balans te vinden tussen werk, privé en jezelf.

Haar motto is: If you believe you can, you are halfway there.

Bij Laurine ligt de focus op wat wel kan in plaats van op wat niet kan. Focus op je kwaliteiten, werken aan het beste uit jezelf halen, vertrouwen op jezelf, balans vinden tussen werk en privé.

Zij heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd onder andere: Acceptance and Commitment Therapy (ACT), CSR Stress- en Burnoutcoach, Gecertificeerd Disc en Drijfveren specialist, coaching bij angst, Transactionele Analyse 101. Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven. Zij vult graag haar toolbox om maatwerk te kunnen bieden. Daarom volgt zij jaarlijks opleidingen en trainingen voor bijscholing en verdieping.

Talenten van Laurine

Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vindt zij een belangrijke pijler in het leven.

Locatie

Laurine werkt in de regio Noord-Holland.

Maak ook kennis met
Lea Brinckman
Lea Brinckman

Lea werkt in de regio Almere/Amsterdam e.o. Ze is gecertificeerd coach, opsteller en werkdesigner. Ze is moeder van twee jonge kinderen.

Marcella-Hallemeesch
Marcella Hallemeesch

Marcella werkt in de regio Den Haag-Rotterdam.  Ze is coach en trainer. Ze heeft veel ervaring met autisme. Ze heeft 3 kinderen.