Marcella-Hallemeesch
Marcella Hallemeesch

Marcella (1971) woont samen met haar partner en hun drie kinderen (2005, 2008, 2011). Ze heeft een onderzoeks-achtergrond als gepromoveerd medisch bioloog. Ze werkte ruim 15 jaar in verschillende beleids-adviserende en leidinggevende functies bij de semi-overheid en korte tijd als docent Voeding en Diëtetiek in het hoger onderwijs. Ze merkte dat haar interesses veranderden en dat ze meer tijd voor haar gezin wilde hebben. Het roer ging om!

Haar motto: Lef is het enkelvoud van leven!

Ze volgde een algemene coachopleiding tot Register wandelcoach en specialiseerde zich tot vitaliteitscoach. Ze behaalde accreditatie als leefstijlcoach en ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer. Ze coacht graag mensen naar meer werkplezier, meer voldoening en een betere gezondheid.

In haar coaching is Marcella betrokken en oplossingsgericht. Ze heeft een positieve insteek en helpt mensen in beweging te komen. Soms letterlijk, want ze neemt mensen graag mee naar buiten. Buiten bezig zijn werkt ontspannend, maakt het contact natuurlijk en stimuleert de creativiteit. Ze gelooft in de eigen kracht van mensen en wakkert het zelfvertrouwen aan.

Talenten van Marcella

In haar coaching is Marcella betrokken en oplossingsgericht. Ze heeft een positieve insteek en helpt mensen in beweging te komen. Soms letterlijk, want ze neemt mensen graag mee naar buiten.

Locatie

Marcella werkt in de regio Rotterdam – Den Haag.

Maak ook kennis met
Jessica-Elzinga
Jessica Elzinga

Jessica werkt in de regio Nood Nederland.  Ze is trainer en allround coach. Ze is moeder van een dochter.

Anneloes van Hamburg
Anneloes van Hamburg

Anneloes werkt in de regio Utrecht/Brabant en Gelderland. Ze is een zeer ervaren reintegratie-coach. Ze is moeder van een puberzoon.