Anneloes van Hamburg
Anneloes van Hamburg

Anneloes (1970) woont met haar man en hun zoon van 14 jaar in Zaltbommel. Op een prachtige plek aan de rand van de stad geniet zij van het rustige buitenleven. Het huis waar zij, met man, kind en hond, sinds 2018 woont hebben zij en haar man eigenhandig in een jaar tijd compleet opnieuw opgebouwd. Een soort sabbatical zou je het kunnen noemen.

Haar motto is: Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Anneloes werkt al heel wat jaren (sinds 1996) als zelfstandig (bewustzijns)coach & counselor. Haar persoonlijke ontwikkeling en haar werk zijn een samenspel waarbij haar hart haar kompas is. Anneloes is een coach die zich, naast tal van opleidingen op het gebied van bewustzijsverandering, ademwerk en trauma verwerking, vooral laat voeden door volledig aanwezig te zijn in al het leven.

Anneloes heeft jarenlang een eigen re-integratie bureau gerund en is heeft daarin een flinke stap opzij gedaan toen zij moeder werd. Dat bood, naast de opvoeding,  ruimte om zich meer te verdiepen in bewustzijns ontwikkeling en het geven van behandelingen en workshops op het gebied van bewust zijn en zelfrealisatie. Tevens heeft zij in deze periode eindelijk dat boek geschreven wat ze zo graag wilde. In 2017 zag ‘Ik Ben’, ontwikkelen van meer bewustzijn en zijn wie je werkelijk bent, het levenslicht.

Nu haar zoon steeds meer zijn vleugels uitslaat biedt dat haar de mogelijkheid om mooie nieuwe samenwerkingen op het gebied van re-integratie en loopbaangeleiding aan te gaan. Oude liefde roest namelijk echt niet!

Talenten van Anneloes

Anneloes is een kei in het begeleiden van (diepgaande) transformatie processen en heeft een schat aan ervaring als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, stress, burn out en groeien vanuit psychische, emotionele en/of spirituele problematiek.

Locatie

Werkt in Gelderland-Zuid, Noordoost-Brabant & Zuid-Holland Zuid

Maak ook kennis met
Cindy Mastenbroek

Cindy  werkt in de regio Limburg. Ze is coach. Tevens is ze pijnconsulent en leefstijlcoach. Ze is moeder van 2 jongens.

Esther Ates
Esther Ates

Esther werkt in de regio West- en Midden Brabant. Ze is coach en trainer. Haar missie is om mensen in beweging te zetten met heldere doelen en resultaat.