Cindy Mastenbroek

Cindy Mastenbroek (1974) is getrouwd en moeder van 2 jongens. Als zelfstandig professional actief werkprivémanagement voert Cindy coachingprojecten uit op het gebied van re-integratie en stimuleert eigen regie en zelfredzaamheid van cliënten. Bij het coachen ligt haar passie. Hierbij voert ze werkzaamheden uit die binnen haar talenten en ambities passen. Binnen haar mogelijkheden kijkt ze hoe mensen nog meer in hun kracht kunnen komen te staan, om te komen tot de best mogelijke en veilige zorg voor deze doelgroep. Daarbij schroomt Cindy niet om buiten haar comfortzone te gaan en nieuwe kennis op te doen. En van daaruit met energie en plezier werken en leven. De (neuro-) psychologie intrigeert haar enorm. En daarom steeds op zoek naar de beste optie om mensen te coachen. Waarom maken mensen bepaalde keuzes?

Haar motto: “Focus op wat echt belangrijk is!”

Acceptance & Commitment Therapy vormt een onderdeel van haar begeleidingstrajecten. Hiervoor volgde Cindy in 2016 de opleiding tot ACT therapeut/ coach. Verder past ze Motivational Interviewing toe en is ze ervaren in stressmanagement. En: Cindy is zeker geen standaard coach. Van origine HBO-verpleegkundige (>25 jaar), HBO pijnconsulent en van daaruit uitgebreide coachingservaring. Ze volgt momenteel de post-HBO opleiding Integrative Medicine | preventie- en leefstijlcoaching. Er wordt niet gedacht in beperkingen, maar in mogelijkheden. Van hieruit worden duidelijk omschreven doelen opgesteld samen met de cliënt. Verpleegkundig coach zijn vraagt om een pioniersrol met ambities, een innovatieve en ondernemende instelling en veel nieuwsgierigheid. Begeleiding bij werk- en privémanagement biedt veel dynamiek, met mooie ontwikkelingen in coachingsmogelijkheden. Dit geeft Cindy ontzettend veel plezier en uitdaging. Zijn jullie benieuwd naar het enthousiasme van deze verpleegkundig ACT coach met haar hart bij een integratieve benadering op zorg? En ook niet onbelangrijk: ze woont in de regio Zuid-Limburg…en om precies te zijn op het smalste stukje van Limburg.

Talenten van Cindy

Enthousiast, empatisch, doelgericht en stimuleren eigen regie bij cliënten. Erg geïnteresseerd in stresscoaching, integrale aanpak, (neuro-)psychologie en psychologische flexibiliteit.

Locatie

Cindy begeleidt dan trajecten binnen de regio Limburg, en met name zuid-Limburg.

Maak ook kennis met
Esther Ates
Esther Ates

Esther werkt in de regio West- en Midden Brabant. Ze is coach en trainer. Haar missie is om mensen in beweging te zetten met heldere doelen en resultaat.

Ilja Frie
Ilja Frie

Ilja werkt in de regio Noord Holland. Ze is coach en fijngevoelige gesprekspartner. Je kunt je leven ten volste leven als je je verbindt met je eigen kracht.