Esther Ates
Esther Ates

Esther, een nuchtere Groningse van origine en al jaren woonachtig in het mooie Brabant. Esther is samenwonend en maakt onderdeel uit van een samengesteld gezin. Haar missie is dan ook om mensen in beweging te zetten en een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan hun groei, met heldere doelen en zichtbaar resultaat.

Haar motto is dan ook: “Het verschil tussen wie je bent, en wie je wilt zijn, is wat je doet“.

Van kinds af aan, is ze gefascineerd door de mens. De psychologie intrigeert haar enorm. Wat betekent mens-zijn en wat maakt de mens uniek? Waarom zijn mensen zoals ze zijn en doen ze zoals ze doen? Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven, voelde ze dat de schoen niet meer paste en ging opzoek naar datgeen waar haar hart sneller van ging kloppen. Het voelde dan ook als een natuurlijke beweging om het roer om te gooien en zich te verdiepen in het vak van coach en therapeut.

Vanuit eigen (levens)ervaring weet ze dan ook hoe veranderlijk het leven kan zijn en hoe belangrijk het is om voldoening te ervaren. Alles is met elkaar verbonden en werkt direct door op alle niveaus en facetten van ons leven. We krijgen allemaal te maken met uitdagingen op ons pad, de vraag is hoe we hiermee omgaan.

Esther gelooft in het bundelen van verschillende disciplines en krachten. Een groot deel van haar werk is om patronen te ontdekken waarin de mens zich bevindt en vastloopt, wat daaraan ten grondslag ligt en hoe daar verandering in aangebracht kan worden.

Esther is gecertificeerd coach en gediplomeerd (h)NLP Master en Practitioner op het gebied van stressmanagement, communicatie & psychologie. Daarnaast ook gecertificeerd therapeut waarbij zij zich richt op lichaamsgerichte therapie. Emotie regulatie & traumaverwerking.

Talenten van Esther

De kracht van Esther is haar sensitiviteit snel tot de kern te komen. Gezamenlijk onderzoeken we waar jouw persoonlijke groei en transformatie mogelijkheden liggen. Graag inspireert en beweegt ze jou om vrij te zijn met jezelf zodat jij leeft vanuit jouw essentie!

Locatie

Esther is werkzaam in de regio Brabant.

Maak ook kennis met
Ilja Frie
Ilja Frie

Ilja werkt in de regio Noord Holland. Ze is coach en fijngevoelige gesprekspartner. Je kunt je leven ten volste leven als je je verbindt met je eigen kracht.

Heleen Dasberg-Hylkema
Heleen Dasberg-Hylkema

Heleen werkt in de regio Utrecht. Ze is een coach met veel ervaring in de kinderopvang en ervaringsdeskundige in omgaan met ADHD.