Jessica-Elzinga
Jessica Elzinga

Jessica (1986) is moeder van een dochter van 5 jaar en heeft de afgelopen jaren ervaren hoe belangrijk het is om de juiste balans te vinden tussen haar werk als ondernemer, moeder/ partner en daarnaast ruimte te blijven creëeren voor zichzelf. Ze is in 2002 haar carrière begonnen als gedragstherapeutisch werker binnen de GGZ. Ze heeft binnen de GGZ opvoedingsondersteuning, loopbaanbegeleiding en behandeling voor angst en depressie geboden.

“Waarde toevoegen en in verbinding staan met mensen waar ik mag bijdragen aan groei en ontwikkeling door eigen kennis en ervaring te delen is wat ik het allerliefste doe”.

Toen ze in 2014 moeder werd heeft ze een kindvriendelijke horeca zaak in Groningen opgezet. Terugkijkend op deze ervaring heeft zij met trots afstand gedaan van de zaak en is ze terug gegaan naar daar waar haar hart ligt: Trainen en coachen.

Naast een 10-daagse persoonlijke leadershipcursus is Jessica POST HBO gediplomeerd hNLP-NLP Practitioner Communicatie en psychologie. Daarnaast volgt ze momenteel de hNLP-NLP Master Communicatie en psychologie opleiding. Ouderschap kunnen tal van vragen en gemengde gevoelens met zich meebrengen. Verwachtingen blijken toch anders te zijn en onzekerheden, overtuigingen en angst kunnen in de weg staan om balans te vinden tijdens deze grote verandering.

Jessica ondersteunt je graag in deze fase zodat je als (aanstaande) ouder vanuit nog meer vertrouwen, en innerlijke kracht in het leven kan staan.

Talenten van Jessica

Door haar opdrachtgevers wordt Jessica omschreven als ondernemend, authentiek, doortastend en betrouwbaar. Met haar kennis in combinatie met de ervaring die zij heeft opgedaan weet zij mensen te motiveren en te inspireren.

Locatie

Jessica is werkzaam in Noord Nederland.

Maak ook kennis met
Anneloes van Hamburg
Anneloes van Hamburg

Anneloes werkt in de regio Utrecht/Brabant en Gelderland. Ze is een zeer ervaren reintegratie-coach. Ze is moeder van een puberzoon.

Cindy Mastenbroek

Cindy  werkt in de regio Limburg. Ze is coach. Tevens is ze pijnconsulent en leefstijlcoach. Ze is moeder van 2 jongens.