Lea Brinckman
Lea Brinckman

Lea Brinckman (41) is moeder van twee jonge kinderen (6 en 3) waarmee ze samen met haar partner woont in Almere. Haar roots liggen in de communicatie. Als communicatieprofessional met ruim 12 jaar ervaring bij diverse maatschappelijk betrokken organisaties weet zij dat aansluiting bij het verhaal van de ander een must is voor een goede communicatie.

Haar motto is: It’s all about connecting.

Ruim 2 jaar geleden is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan door het volgen van de opleiding tot Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak. Vanaf die tijd helpt zij mensen bij het re-integreren naar werk, loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe lastig de transitie naar het ouderschap kan zijn in combinatie met werk én de zoektocht naar een gezonde balans in het bevredigen van je behoeften zowel persoonlijk, professioneel als die voor je gezin. Ook heeft Lea zelf ondervonden hoe saai of stressvol sommige werktaken kunnen zijn wat de hele werkbeleving kan beïnvloeden. Als werkdesigner coacht zij werknemers en organisaties met behulp van Playful work design  om ‘lastige’ taken opnieuw te designen zodat zij meer werkplezier ervaren. Op dit moment volgt zij een opleiding tot systemisch werker bij het Bert Hellingerinstituut.

Lea haar missie is ouders inspireren om het gesprek aan te gaan over struggles bij de combinatie van werk en gezin zodat een nieuw perspectief ontstaat met een positieve beweging in de maatschappij. Volgens haar hebben we allemaal een keuze hoe we omgaan met lastige situaties, je hoeft die keuzes alleen maar te willen zien. Haar hart gaat sneller kloppen als zij mensen in hun kracht kan zetten met (zelf)kennis, inzicht in nieuwe mogelijkheden en de juiste tools hiervoor om het zelf in de praktijk te brengen. Dit doet zij vanuit haar kernkwaliteiten: openheid, empathie, acceptatie, verbinding, creativiteit en sensitiviteit.

Haar motto is: It’s all about connecting. Een verbinding tussen twee mensen of in een groep of organisatie is cruciaal om contact te hebben. Zij wil mensen met elkaar verbinden door aan te haken op het verhaal van de ander waardoor er echt contact kan zijn binnen een veilige en vertrouwde (werk)relatie. Ook staat het motto voor de juiste ‘klik’ die er naar haar idee dient te zijn om te willen luisteren en te kunnen vertrouwen.

Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging. Zij zoekt samen met de coachee naar zijn of haar idealen, waarden en kernkwaliteiten. Door gebruik te maken van systemisch werk, diverse interventies en reflectietechnieken vanuit de ACT, TA, CGT en Mindfulness helpt Lea inzicht te krijgen in belemmerende en (onbewuste) gedragspatronen én welke alternatieve mogelijkheden er zijn. Zodat zij anderen kan begeleiden met het maken van keuzes die echt bij hen passen. Lea werkt in de regio Amsterdam e.o.

Talenten van Lea

Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging.

Locatie

Lea werkt in de regio Almere/Amsterdam e.o.

Maak ook kennis met
Marcella Halemeesch
Marcella Hallemeesch

Marcella werkt in de regio Den Haag-Rotterdam.  Ze is coach en trainer. Ze heeft veel ervaring met autisme. Ze heeft 3 kinderen.

Jessica Elzinga
Jessica Elzinga

Jessica werkt in de regio Nood Nederland.  Ze is trainer en allround coach. Ze is moeder van een dochter.