Lea Brinckman
Lea Brinckman

Lea Brinckman (43) is moeder van twee jonge kinderen (8 en 5) waarmee ze samen met haar partner woont in Almere. Voorheen communicatieadviseur en nu (systemisch) coach, opsteller en werkdesigner. Ervaren in kiezen voor verlangen en verbinden met kernkwaliteiten. Aansluiten bij ‘het verhaal’ van de ander is volgens haar een must voor een goede verbinding en communicatie.

Haar motto is: It’s all about connecting…met jezelf en de ander.

Ruim 4 jaar geleden is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan door het volgen van de opleiding tot Coach Practitioner bij het Europees Instituut de Baak. Vanaf die tijd helpt zij mensen bij het re-integreren naar werk, loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe lastig de transitie naar het ouderschap kan zijn in combinatie met werk én de zoektocht naar een gezonde balans in het bevredigen van je behoeften zowel persoonlijk, professioneel als die voor je gezin. Ook heeft Lea zelf ondervonden hoe saai of stressvol sommige werktaken kunnen zijn wat de hele werkbeleving kan beïnvloeden. Als werkdesigner coacht zij werknemers en organisaties met behulp van Playful work design om ‘lastige’ taken opnieuw te designen zodat zij meer flow-momenten en werkplezier ervaren. Door het volgen van een systemische opleiding tot (familie)opsteller weet zij onbewuste patronen zichtbaar te maken en mensen weer hun eigen plek in te laten nemen zodat er ruimte komt voor zichzelf.

Lea haar missie is ouders inspireren om het gesprek aan te gaan over struggles bij de combinatie van werk en gezin zodat een nieuw perspectief ontstaat met een positieve beweging in de maatschappij. Volgens haar hebben we allemaal een keuze hoe we omgaan met lastige situaties, je hoeft die keuzes alleen maar te kunnen én willen zien. Met bewustwording van belemmerende overtuigingen en verbinding met eigen verlangen en kernkwaliteiten. Haar hart gaat sneller kloppen als zij mensen in hun kracht kan zetten met (zelf)kennis, inzicht in nieuwe mogelijkheden en de juiste tools hiervoor om het zelf in de praktijk te brengen. Dit doet zij vanuit haar eigen kernkwaliteiten: openheid, empathie, acceptatie, verbinding, creativiteit en systemische sensitiviteit.

Haar motto is: It’s all about connecting. Een verbinding met jezelf en anderen is cruciaal om echt contact en een goede afstemming te hebben. Zij wil mensen met elkaar verbinden door aan te haken op het verhaal van de ander met aandacht waardoor er een veilige en vertrouwde (werk)relatie kan ontstaan. Ook staat het motto voor de juiste ‘klik’ die er naar haar idee dient te zijn om te willen luisteren en te kunnen vertrouwen.

Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging. Zij zoekt samen met de coachee naar zijn of haar verlangen, waarden en kernkwaliteiten. Door gebruik te maken van systemisch werk en (tafel)opstellingen, werkdesign voor meer flow, diverse interventies en reflectietechnieken vanuit de ACT, TA, CGT en Mindfulness helpt Lea bewustwording te krijgen in belemmerende overtuigingen en (automatische) gedragspatronen. Waardoor er inzicht ontstaan in alternatieve mogelijkheden waar mensen zelf invloed op hebben. Zodat zij kan begeleiden met het maken van keuzes die echt bij hen passen en het ondernemen van stappen richting die stip op de horizon. Lea werkt in de regio Amsterdam e.o.

Talenten van Lea

Als coach met aandacht voor gevoel, lichaam en empathie voor de ander brengt Lea mensen in beweging.

Locatie

Lea werkt in de regio Almere/Amsterdam e.o.

Maak ook kennis met
Marcella-Hallemeesch
Marcella Hallemeesch

Marcella werkt in de regio Den Haag-Rotterdam.  Ze is coach en trainer. Ze heeft veel ervaring met autisme. Ze heeft 3 kinderen.

Jessica-Elzinga
Jessica Elzinga

Jessica werkt in de regio Nood Nederland.  Ze is trainer en allround coach. Ze is moeder van een dochter.