Karin Groenenboom
Karin Groenenboom

Karin (1971) is getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Een aantal jaren heeft Karin als freelancer gewerkt in verschillende branches, in verschillende functies en met een veelzijdigheid aan mensen. Bij één van haar opdrachten heeft zij jongeren begeleid en gecoacht, toen is haar liefde voor het coachvak ontstaan. Als geen ander weet ze hoe ze diverse ballen in de lucht moet houden en dat een goede levensbalans hierbij onmisbaar is.

Haar motto is: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Naast een afgeronde coachopleiding, blijft Karin zich continue ontwikkelen. Zo heeft ze een opleiding systemisch coachen afgerond, is zij gecertificeerd running therapeut en gecertificeerd stress- en burn out coach, daarnaast is ze zich op dit moment aan het verdiepen in lichaamsgerichte traumatherapie. Over systemisch coachen zegt zij: dit gaat verder dan de vragen die we zelf bedenken, je krijgt inzicht in de (verborgen) onderstroom. Je gaat als het ware een laag dieper. Een super mooie manier om via een andere weg inzichten te krijgen in jouw (familie)patronen.

Talenten van Karin

Karin is een betrokken coach, een sparringpartner die lastige onderwerpen niet uit de weg gaat. Inlevingsvermogen en humor maken onderdeel uit van haar begeleiding. Met haar positieve energie krijgt ze mensen en bedrijven in beweging. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk en weet ze de juiste personen/bedrijven/projecten aan elkaar te verbinden.

Locatie

Karin werkt in de regio den Haag e.o.

Maak ook kennis met
Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca werkt in de regio Utrecht e.o. Ze is coach en gespecialiseerd in gezins- en kindercoaching. Ze is moeder van 2 jongens.

Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine werkt in de regio Noord Holland. Ze heeft veel ervaring als trainer en (stress)coach. Ze is moeder van een zoon.