Evelien Smits
Evelien Smits

Evelien (1971) is getrouwd en heeft drie zonen. Haar passie is een bijdrage kunnen leveren aan de groei van mensen. Het is voor Evelien mooi om onderdeel te kunnen zijn van het proces waarin iemand vanuit een kwetsbare positie weer stevig staat en zelfvertrouwen uitstraalt. Haar drive is om mensen in beweging te krijgen, met heldere doelen en zichtbaar resultaat.

Haar motto is: “Je kunt de situatie niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat”.

Voor Evelien is ieder mens uniek en krijgt haar volle aandacht. Haar streven is om kansen en mogelijkheden optimaal te benutten. Als coach heeft zijn een open en eerlijke communicatie, waarbij zij zich kwetsbaar opstelt. Haar werkwijze is oplossingsgericht. Zij leert mensen denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Zij heeft vele jaren ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching bij mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij heeft zich gespecialiseerd in verzuimwetgeving en re-integratie van zieke medewerkers. Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is ze stresscoach. Ze is lid van de beroepsvereniging Noloc.

Talenten van Evelien

Re-integratie 2e spoor, outplacement, loopbaanbegeleiding en (stress)coaching.

Locatie

Werkt in de regio Brabant

Maak ook kennis met
Minke Keizer
Minke Keizer

Minke werkt in de regio Noord Holland.  Ze is levenscoach. Ze is moeder twee kinderen (2007 en 2010).

Jeanneke Bruning
Jeanneke Bruning

Jeanneke Bruning (1963) werkt in de regio Zwolle/Arnhem. Ze is moeder van 3 dochters. Ze is (team)coach m.n. in de zorg.