Inge Spek
Inge Spek

Inge is getrouwd en moeder van 3 zonen (12, 18 en 22 jaar). Ze weet als geen ander dat het combineren van Werk en Privé een dynamisch proces is, dat met vallen en opstaan gepaard gaat.

Inge is een ervaren coach en expert op het gebied van Loopbaan, Werk Privé balans en Vitaliteit. Inge is erkend register loopbaanprofessional, gediplomeerd leefstijl coach en volgt momenteel de opleiding tot Vitaloog.

Haar motto is: een goede balans tussen werk en privé haalbaar is, ondanks tegenwind, zolang je maar doet waar je energie van krijgt en durft te kiezen.

Ze heeft ze passie voor onderwerpen als: persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling en alle thema’s die binnen vitaliteit vallen. Denk hierbij onder andere aan: combineren van werk en privé, van werkdruk en werkstress naar werkplezier, burn-out & stress begeleiding, beweging, voeding en ontspanning.

Inge communiceert helder, weet een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid en is doelgericht.
Anderen omschrijven haar als een energiek, positief en enthousiast persoon, die zich goed kan inleven in een ander. Inge werkt vanuit vertrouwen.
Graag gaat ze samen met je opzoek naar jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte(n).

Verder heeft ze expertise ontwikkeld in het geven van advies aan overheidsinstellingen die vragen hebben met betrekking tot het onderwerp; ‘hoe (alleenstaande jonge) ouders in een uitkeringssituatie op een duurzame en succesvolle manier (weer) deel te laten nemen aan de maatschappij en/of terug te laten keren op de arbeidsmarkt’.

Inge is een van de partners van Career & Kids. Na haar Hbo-opleiding (HEAO-commerciële economie), heeft ze ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Functies waarbinnen ze heeft gewerkt zijn; intercedent, recruiter, manager en coach.

18 jaar geleden heeft Inge vol overtuiging voor het ondernemerschap gekozen. Sinds 15 jaar is Inge partner van Career & Kids en werkt ze samen met diverse ervaren collega’s en experts.

  • Inge is LDC, OPQ, FIT gecertificeerd en is Erkend Register Loopbaanprofessional (NOLOC).
  • In 2022 heeft ze de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd en is ze gestart met de post hbo-opleiding tot Vitaloog.
  • In 2020 heeft ze de opleiding ACT gevolgd.
  • In januari 2015 volgde ze de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode.
  • Verder heeft ze deelgenomen aan diverse trainingen en workshops binnen haar vakgebied.
Talenten van Inge

Ontwikkelen van workshops en trajecten op het gebied van werk privé management voor zowel de profit als de non-profit sector- Vitaliteit – Ondernemerscoaching- Re-integratiecoaching, loopbaan – en stress coaching en outplacement.

Locatie

Ze werkt in de regio Zuid Nederland

Maak ook kennis met
Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks werkt in de regio Zuid Nederland en is een van de partners van Career & Kids. Ze is moeder van een zorgintensieve zoon.

Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn werkt vanuit Maastricht door heel Nederland.  Hij is coach, teambegeleider, trainer en facilitator.