Lia van den Bosch

Lia is moeder van een puberzoon. Als trainer en coach begeleidt zij individuen en groepen. Begripvol voor de mens en situatie motiveert zij om doelen te bereiken.

Haar motto’s: ‘Je moet het allemaal zelf doen, maar dat hoeft niet alleen’. En ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’.

Haar carrière begon met voornamelijk hoofd-werk en in de loop der jaren heeft zij haar hart-kant verder ont-wikkeld. Rode draad in het werk was het verbeteren van werkprocessen en menselijke processen Zij vindt het heerlijk om mensen anders te laten kijken. Anders kijken naar zichzelf, de ander, de situatie. Dé waarheid bestaat niet. Er is geen goed of fout. Al zijn er wel dingen die makkelijker, slimmer of beter kunnen. Zij wordt gewaardeerd om het op verschillende manieren kijken naar een situatie en het stellen van kritische vragen.

Lia is goed in het afstemmen op haar gesprekspartner; soms neemt ze je bij de hand en soms geeft ze een liefdevolle ‘schop’ onder je kont. Kleine stapjes vooruit is ook vooruit en ze kijkt dan ook naar wat wél kan. Begripvol voor de mens en situatie motiveert zij om doelen te bereiken.

Zij heeft ervaring met o.a. omgaan met burn out, alleenstaand moederschap, ontslag/geen contractverlenging, opnieuw ontdekken wat je wilt en kunt.

Talenten van Lia

Communiceren met een diversiteit aan doelgroepen, adviseren, ontwikkelen, organiseren en faciliteren.

Locatie

Lia werkt in de regio’s Den Haag en Rotterdam.

Maak ook kennis met
Ed Mulders

Mensen begeleiden en ondersteunen zit Ed in het bloed en na het afronden van zijn coachopleiding heeft hij de stap naar fulltime coachen gezet.

Wanda Karata

Volgt