Marjan de Groot

Marjan (1966) weet als geen ander hoe belangrijk het is om werk en privé in balans te houden. Als alleenstaand moeder, die een aantal jaren geleden een burn-out heeft gehad, is gere-integreerd, ontslagen en een carrièreswitch heeft gemaakt, heeft ze veel levenservaring, in het bijzonder in werk/levensstress en het combineren van werk en privé.

Haar motto is: Adem in adem uit

Na een loopbaantraject is ze andere keuzes gaan maken en beter naar zichzelf gaan luisteren. Ze heeft vanuit haar hart gekozen voor een carrièreswitch tot loopbaan-/levenscoach. Hierdoor ervaart ze minder stress, veel meer energie en is ze in balans gekomen. Haar doel in het leven is om deze ervaring door te geven aan mensen met een disbalans in hun leven.

Na haar universitaire opleiding tot architectuurhistorica, heeft ze veel ervaring opgedaan als adviseur, onderzoeker en projectleider. Na 20 jaar te hebben gewerkt als adviseur ruimtelijke kwaliteit, kwam ze erachter dat haar hart lag in het begeleiden en coachen van mensen. Ze heeft bewust gekozen voor een andere carrière en heeft de Post HBO Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij Vista Nova gevolgd. Ze heeft ervaring opgedaan als loopbaanconsulent (loopbaan- en arbeidsmarktbegeleiding) en co-trainer in Van Werk naar Werk trajecten (transitie, loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktbegeleiding) en werkt nu zelfstandig als loopbaan-/levenscoach. Haar specialisatie ligt op het gebied van individuele begeleiding bij stress en burn-out klachten waarvoor ze de opleiding Chronische Stress Reversal methode van het Centrum voor Stressmanagement (CSR) volgde.

Ze coacht mensen om in hun kracht te komen door samen opzoek te gaan naar drijfveren en motivatie. Voor haar is het belangrijk tot de kern van de vraag te komen om zo haar klanten te begeleiden tot het meest vitaliserende loopbaan- en/of levensperspectief.

Expertgebieden van Marjan: loopbaan-en levenscoaching, mobiliteit (loopbaanbegeleiding, outplacement), stress en burn-out en vitaliteit in de vorm van coaching, training en workshops.

Talenten van Marjan

Marjan is een coach in hart en nieren. Haar drijfveer is om mensen te begeleiden naar een betere balans in hun leven. Als zeer gedreven coach doet ze dit op een enthousiaste, resultaatgerichte en integere manier. Met behulp van haar analytische geest, levenservaring en luisterend oor, begeleidt ze ontzettend graag mensen die niet goed in hun vel zitten qua werk en/of privé.

Locatie

Ze werkt in de regio Noord Nederland

Maak ook kennis met
Linda Imanse
Linda Imanse

Linda Imanse werkt in Zeist. Ze is coach met ervaring in de sociale sector. Ze heeft 3 kinderen (2010, ’13, ’15).

Ingrid van Ham
Ingrid van Ham

Ingrid (1960) werkt in de regio Rotterdam e.o. Ze is moeder van 2 volwassen kinderen en is (loopbaan-,en stress)coach.