Linda Imanse
Linda Imanse

Linda Imanse (1979) is ervaringsdeskundige op het gebied van werk & privé management. De spitsuurfase begint ze enigszins achter zich te laten al blijft het leven genoeg uitdagingen bieden in combinatie met het gezinsleven, drie kinderen (2010, 2013 & 2015) en werk.

Dedicate yourself to continuous personal improvement you are your most precious resource

-Brain Tracy

Na haar studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening heeft Linda diverse functies vervuld gerelateerd rondom coaching van jeugdigen en ouder(s). Zo is ze begeleider geweest in een residentiële setting voor pubers en heeft jarenlang gezinsbegeleiding geboden. Tevens heeft ze reïntegratietrajecten ingezet om adolescenten weer naar werk of opleiding te begeleiden. Na de afronding van haar studie Management Zorg & Welzijn is Linda zich gaan ontwikkelen op het gebied van bedrijfsvoering en personeelsmanagement binnen de sociale sector. Ze verzorgde voor diverse (startende) organisaties de werving & selectie en nam het voortouw in het opzetten van succesvolle ondernemingen en teams. Zo heeft ze een nieuwe vestiging opgezet binnen de Kinderopvang, is ze coördinator geweest van de voor- en vroegschoolse educatie en heeft ze een begeleid wonen vorm opgezet voor de regio Utrecht.

Het coachen van mensen staat centraal in haar loopbaan. Ze volgde de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is stresscoach. Linda weet als coach aan te sluiten op maat. Haar coachingstrajecten kenmerken zich door een pragmatische- en oplossingsgerichte aanpak, inzetten op kwaliteiten en eigen kracht. Linda is uiteraard Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Ze is woonachtig in Zeist en werkt voor de regio Noord- en Midden Nederland.

Talenten van Linda

Linda weet als coach aan te sluiten op maat. Haar coachingstrajecten kenmerken zich door een pragmatische- en oplossingsgerichte aanpak, inzetten op kwaliteiten en eigen kracht.

Locatie

Linda woont en werkt in Zeist

Maak ook kennis met
Ingrid van Ham
Ingrid van Ham

Ingrid (1960) werkt in de regio Rotterdam e.o. Ze is moeder van 2 volwassen kinderen en is (loopbaan-,en stress)coach.

Evelien Smits
Evelien Smits

Evelien werkt in de regio West- en Midden Brabant. Ze is coach en begeleidt zieke medewerkers. Ze heeft 3 zonen.