Moet jij ook toegeven dat jouw antwoord bijna altijd is “druk”, wanneer iemand vraagt hoe het met je gaat? Voel jij je ook wel eens vergroeid met je smartphone? En vraag je je af waar je die welgeliefde me-time vandaan zou moeten toveren? How 2 Spend It sprak onlangs met Annemie Schuitemaker, directeur van Career & Live en Career & Kids. Annemie is exact de persoon waar je moet zijn als het om een goede balans tussen werk en zorg en werk en privé gaat. Tijd om haar wat vragen te stellen!

Wat is het verhaal achter Career & Kids?

Career & Kids coacht werkende ouders, zodat zij met plezier en zo weinig mogelijk stress werk en gezin kunnen combineren. Toen ik in 2003 met Career & Kids begon, was er nog maar weinig aandacht voor het onderwerp combinatie arbeid en zorg. In de eerste instantie had daar zelf behoefte aan, ik wilde weten hoe je die balans tussen zorg en arbeid kon creëren. Toen mijn oudste kind geboren werd, werkte ik. Mijn man zat in die tijd in Parijs. Ik wilde antwoord hebben op de vraag: hoe hou je als werkende ouder alle ballen in de lucht? Lees het hele artikel