Blog van Career & Kids
maandag 9 oktober 2023

Gezocht freelance coaches die alle ballen in de lucht kunnen houden! Wil jij specialist zijn voor de doelgroep werk combineren met een jong gezin?

Droom jij er wel eens van om je baan op te zeggen en als ZZP’er te starten? Of ben je gestart en wil je toch heel graag samenwerken met leuke collega’s in een netwerkorganisatie? En vind je de doelgroep jonge ouders die werk en gezin combineren razend interessant?

Waag de sprong!

durf de sprong te wagen

Bang voor het verlies van zekerheid, collega’s, leuke klanten, leuke cliënten, uitdaging, professionalisering, of?
Laat de angst los, durf te springen en GO for it.  Career & Kids B.V. zoekt namelijk een nieuwe coaches om ons team te versterken. Het bedrijf (opgericht in 2003) is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van werkprivé management met experts door heel Nederland. We groeien nog steeds en zoeken daarom ook uitbreiding. We werken in een uiterst moderne (hybride) vorm van samenwerken m.b.v. een netwerkorganisatie met verbondenheid, professionaliteit en kwaliteit (o.a. Blik-op-Werk gecertificeerd en OVAL lidmaatschap).

Dus?

  • ben je lekker eigenwijs (eigenlijk te eigenwijs om in loondienst te werken)?
  • ben je naast professioneel coach ook zelf ervaringsdeskundige in he combineren van werk en gezin?
  • vind je het leuk om niet te weten wat morgen brengt, geen dag het zelfde, dus zekerheid “what the F…..”?
  • heb je ook minimaal 3 mindere positieve eigenschappen (we houden o.a. van gekke, ongestructureerde of eigenlijk soms niet secuur, eigenwijze en soms directe, en/of  ..(vul zelf maar in)?
  • ben jij absoluut niet de standaard coach, maar heb je wel ervaring en een opleiding gedaan tot coach op minimaal HBO niveau, dan zouden we het leuk vinden om iets van je te horen?
  • combineer jezelf werk met een jong gezin of ligt daar je absolute affiniteit (onder het motto practice what you preach, gekoppeld aan de aansluiting bij de doelgroep en de samenstelling van ons huidige team)?
  • woon je in de regio Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Amsterdam? (andere regio’s zoeken we geen coaches, sorry)

Uiteraard zitten we niet te wachten op een standaard brief, CV of mailtje. Verras ons met een creatieve reactie waar lef uit spreekt! Verras ons! PS. een mailtje met een uitnodiging “om een kopje koffie samen te drinken” is niet creatief.

We laten ons graag verrassen uiteraard op een creatieve manier. De kennismaking zal in elk geval bestaan uit een eerste interactieve meeting met elkaar. Gedurende een uur geven wij een korte presentatie en laten we een aantal coaches zichzelf kort voorstellen.

Kennismaken en samen onderzoeken of er een match is, dat lijkt mij een leuk idee. Omdat we een echte netwerk organisatie doen wil ik dat graag met een aantal geïnteresseerde mensen samen doen, in een prettige open sfeer, dat zal plaatsvinden op de volgende 2 momenten, op uitnodiging uiteraard

live:

Vrijdag 27 oktober 13 uur in Utrecht
Woensdag 1 november 10 uur in Utrecht

Niels Hovestad, directeur Career & Kids
Bel mij rechtstreek op 0653862504, mail mij n.hovestad@careerandkids.nl

Career & Kids B.V.
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht