Blog van Career & Kids
dinsdag 11 oktober 2016

Positief opvallen op een manier die bij mij past?

Creatief CV maken, maar hoe? Ik zoek een nieuwe baan. Mijn CV is ouderwets en ik krijg steeds afwijzingen. Dit hoor ik helaas veel, helaas. Niet alleen van 50 plussers maar ook jongeren. Het is lastig om jezelf goed te verkopen. Hoe val je op, op zo’n manier dat het ook nog bij je past? Dat vergt tijd en cocreatie, samen. Een filmpje past niet bij iedereen, een saai CV ook niet. Daarom geef ik hier een aantal voorbeelden van creatieve CV’s en filmpjes die zorgen dat je opvalt op social media, op zo’n manier dat je eerelf ook nog prettig bij voelt. Met als doel, de fantastische baan!

 

Ancheline zoekt een baan als medewerker finance/stockplanner

Kees zoekt een baan in de ICT, Nathalie als recruiter en Geeske in de zorg

Hier tref je een paar voorbeelden aan, van gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Klik op de Cv om alle details te zien en te lezen.
Creatief CVcreatief CVcreatief CV

Heb jij interesse in zo’n CV of filmpje?

Bel of mail mij om te kijken of ik je kan helpen om nu echt die baan te vinden die jij leuk vindt. Kijk eens op Career & Kids, wij geloven in NewChallenge, dat klinkt veel positiever dan  Outplacement. Mijn overtuiging is: waar een wil is, is een weg. Als je wilt kun je alles. En dat iedereen zijn eigen unieke talenten heeft. Ancheline, Kees, Marieke, Geeske…ze verdienen een prachtige baan.

 

Annemie Schuitemaker

creatieve maker van CV’s en bevlogen om mensen weer op weg te helpen naar ene nieuwe uitdaging