Blog van Career & Kids
woensdag 17 augustus 2016

Wat is NAAR WERK?

NAAR WERK, UWV reintegratie, is een nieuwe re-integratiedienst van het UWV waarvoor Career & Kids is geselecteerd, mede op basis van een jarenlange samenwerking. Daar zijn we trots op en doen we vol passie en succesvol.
Het doel van de re-integratiedienst NAAR WERK is letterlijk om je ondersteunen om een baan te vinden. Dat doen we samen met jou

Naar werk, UWV reintegratie
Wat gaan we concreet doen?

Samen met jou maken we een echt maatwerk re-integratieplan, dat uiteraard voldoet aan de eisen die het UWV stelt, maar vooral past bij jouw wensen, jouw toekomst. Daarbij komen veel vragen naar boven. Want hoe en waar vind je weer passend werk? Hoe combineer je dat met de privé situatie met kinderen? Waar zijn (parttime) mogelijkheden? Kortom, het onderwerp “werk en privé optimaal combineren” vormt bij Career & Kids een vast onderdeel van het reïntegratietraject om weer aan de slag te gaan. Daarbij zijn alle coaches van Career & Kids zelf ook werkende moeders (of vaders) en weten ze als geen ander wat het is om werk en gezin te combineren. We kijken wat het beste bij jou past, waar je de meeste kansen maakt, we gaan zoeken naar jouw talenten, gaan netwerken (persoonlijk en via social media), zorgen dat je vacatures krijgt wekelijks en zorgen voor een prachtig CV, creatieve filmpjes en andere manieren om in contact te komen met potentiële werkgevers. En we oefenen met solliciteren. Echt alles wat jij nodig hebt om die ene gave baan te vinden, die natuurlijk past bij jouw gezinssituatie.

Pas als jij het plan goedkeurt versturen we het naar het UWV. De persoonlijke gesprekken kunnen plaatsvinden bij jou thuis, dat scheelt je reistijd en als je kind of kinderen dan thuis zijn, vinden wij dat geen probleem. Uiteraard kunnen we ook op een van onze locaties afspreken, we zijn gevestigd door heel Nederland.

Naar Werk reintegratie UWV

  • Als jij een moeder of vader bent die weer aan je werk moet cq wilt gaan en je de aandacht voor je privé situatie (werk en gezin combineren) belangrijk vindt
  • Als je een persoonlijke aanpak, echt maatwerk, door een vaste coach belangrijk vindt (die zelf ook werk en gezin combineert)
  • Als je van een recht-door-zee aanpak houdt, no nonsens
  • Als je bezoek aan huis en dus geen reistijd prettig en belangrijk vindt
  • Als je jarenlange ervaring in de samenwerking met het UWV belangrijk vindt, dus een bureau dat echt weet wat er speelt binnen het UWV
  • Als je eerlijkheid, openheid en resultaat belangrijk vindt, maar bovenal een menselijk, persoonlijke aanpak.
  • Als je weer een baan zoekt die past bij jouw persoonlijke situatie!

Nieuwsgierig?

Bel ons op 0800-0201060 of mail ons op info@careerandkids.nl en/of kijk eens welke coach je aanspreekt. Immers JIJ bepaalt.