Blog van Career & Kids
maandag 23 maart 2020

Extra ondersteuning in een bizarre tijd

De wereld is in rap tempo veranderd. We willen graag vooral nu mensen en organisaties ondersteunen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot gratis ecoaching, aangevuld met blended coaching (een coach via beeldbellen aan wie je je persoonlijke vragen kunt stellen).

Thuiswerken

Steeds meer mensen werken af en toe een dag thuis, maar gezien de huidige coronasituatie heeft de overheid aangeraden dat iedereen die thuis kan werken thuiswerkt. Thuiswerken kan hartstikke fijn zijn: ‘s ochtends lekker rustig aan doen, niet in de file of een overvolle trein staan en lekker in je trainingsbroek achter de computer zitten. Thuiswerken heeft echter ook een aantal uitdaging en vraagt om de nodige discipline.

In dit programma krijg je informatie en tips die je kunnen helpen om efficiënt en effectief thuis te werken. Je krijgt informatie over hoe je jouw dag het beste in kunt delen, hoe je productief kunt zijn en hoe je kunt communiceren met je collega’s. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het thuiswerken terwijl de kinderen om je heen zijn. Veel succes met het volgen van dit programma. Career & Kids en Career & Live heeft mee geholpen dit programma te ontwikkelen.

Omgaan met coronastress

Veel mensen ervaren door de dreiging van het #coronavirus gevoelens van #stress, angst en onveiligheid. Worstel jij ook met zorgen over je gezondheid, die van een naaste of misschien wel over de toekomst? De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen en dat betekent dat veel mensen zoekende zijn in hoe ze het beste op de nieuwe situatie kunnen reageren. Op veel dingen die er nu om je heen gebeuren, heb je geen invloed. Wij bieden i.s.m. Gezondeboel een gratis ecoachingsprogramma aan. In dit programma ga je kijken naar waar je wel invloed op hebt. Het programma bevat concrete tools die helpen beter om te gaan met de lastige gedachten en gevoelens waarmee je kunt worstelen. De tools kunnen helpen om tot rust te komen en aandacht te hebben voor dingen die belangrijk voor je zijn.

Beide programma’s zijn gratis te volgen voor iedereen!

Voor meer informatie neem contact op met info@careerandkids.nl, of bel 0800-0201060 of 085-0660945 of chat en vraag naar Annemie Schuitemaker

Bekijk het programma “omgaan met coronastress” hier:
https://therapieland.nl/pro…/zelfhulp/zelfhulp-coronastress/

Bekijk het programma “thuiswerken” hier:
https://therapieland.nl/programmas/zelfhulp/thuiswerken-door-corona/