Blog van Career & Kids
dinsdag 16 juli 2019

Na mijn vakantie, dan ga ik het helemaal anders doen

Droom jij er wel eens van om je baan op te zeggen en als ZZP’er te starten? Of ben je gestart en wil je toch heel graag samenwerken met leuke collega’s in een netwerkorganisatie? Zet je de stap of niet? Waar ben je bang voor?

durf de sprong te wagenBang voor het verlies van zekerheid, collega’s, leuke klanten, leuke cliënten, uitdaging, professionalisering, of?
Laat de angst los, durf te springen en GO for it.  Career & Kids B.V. zoekt namelijk een nieuwe coaches om ons team te versterken. Het bedrijf is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van werkprivé management met experts door heel Nederland. We werken in een uiterst moderne vorm van samenwerken m.b.v. een netwerkorganisatie met verbondenheid, professionaliteit en kwaliteit (o.a. Blik-op-Werk gecertificeerd en OVAL lidmaatschap).

Wil je ons huidige team zien en lezen wie we zijn? Wat ons bindt en wat onze achtergrond is, klik dan hier.

Dus?

  • ben je lekker eigenwijs (eigenlijk te eigenwijs om in loondienst te werken)?
  • heb jij lef en durf je het roer om te gooien?
  • ben je naast professioneel coach ook zelf ervaringsdeskundige in he combineren van werk en gezin?
  • vind je het leuk om niet te weten wat morgen brengt, geen dag het zelfde, dus zekerheid “what the F…..”?
  • heb je ook minimaal 3 mindere positieve eigenschappen (we houden o.a. van gekke, ongestructureerde of eigenlijk soms niet secuur, eigenwijze en soms directe, en/of  ..(vul zelf maar in)?
  • ben jij absoluut niet de standaard coach, maar heb je wel ervaring en een opleiding gedaan tot coach op minimaal HBO niveau,dan zouden we het leuk vinden om iets van je te horen.

Uiteraard zitten we niet te wachten op een standaard brief, CV of mailtje. Verras ons met een creatieve reactie waar lef uit spreekt! Verras ons! PS. een mailtje met een uitnodiging “om een kopje koffie samen te drinken” is niet creatief.

Geniet eerst van je vakantie, dat doen wij ook. We laten ons na de zomervakantie verrassen en reageren in de week van 1 september 2019, uiteraard op een creatieve manier. De kennismaking zal in elk geval bestaan uit een eerste interactieve meeting met elkaar.

In september lanceren wij ook de “Koerskaart van werkprivé balans naar werk privé plezier”. Een interactieve manier om het thema werk privé balans op de werkvloer bespreekbaar te maken. 

Annemie Schuitemaker, focusoloog en directeur Career & Kidsen Career & Live
0800-0201060, 0653961889, schuitemaker@careerandlive.nl