Blog van Career & Kids
zondag 23 oktober 2016

Plannen geeft overzicht

Homeplanner 2017 van Plan-Point is nu al te bestellen. Een echte aanrader.

Alle gezinsactiviteiten in één oogopslag.
Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Weg met de losse briefjes en memo’s? Je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan is de Homeplanner ideaal! Door de overzichtelijke tijdsindeling en het ruime A4 formaat (29,7 cm bij 21 cm) kun je eenvoudig activiteiten plannen, zien wie, wat, wanneer te doen heeft en welke zaken niet vergeten mogen worden.

Homeplanner Plan-point 2017Extra pagina’s met:
• homeplannertips
• taakplanner
• boodschappenlijst
• seizoensgroenten en -fruit
• huishoudtips
• vlekkentips
• eerstehulptips
• schoolvakanties

Elke week handige invullijstjes
Op deze praktische familieplanner kun je niet alleen afspraken noteren, ook de kookplanning, klusjes, memo’s, huishouden en boodschappen. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een boodschappenlijst, slimme opruimtips, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

De Homeplanner loopt van januari 2017 t/m december 2017 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België. Hij heeft dezelfde indeling als de Organizing Agenda 2017, een praktische agenda op A5 formaat om mee te nemen. Perfect om samen te gebruiken. Wist je dat we ze ook samen in een voordeelpakket verkopen?

Omvang: 64 pagina’s
Formaat: 297 x 217
ISBN: 9789078942191

Klik hier om gelijk naar de Home-Planner te gaan