Blog van Career & Kids
woensdag 17 augustus 2016

Wat is werkfit maken?

Werkfit maken is een nieuwe re-integratiedienst van het UWV waarvoor Career & Kids is geselecteerd, mede op basis van een jarenlange samenwerking. Daar zijn we trots op en doen we vol passie en succesvol.
Het doel van de re-integratiedienst werkfit maken is

  • het versterken van werknemersvaardigheden
  • het verbeteren van persoonlijke effectiviteit
  • het in beeld brengen van de arbeidsmarkpositie

werkfit reintegratie uwvWat gaan we concreet doen?

We werken specifiek voor moeders en vaders, dat is al 13 jaar onze specialisatie. Het onderwerp “werk en privé optimaal combineren” vormt bij Career & Kids een vast onderdeel van het reïntegratietraject om weer aan de slag te gaan. Daarbij zijn alle coaches van Career & Kids zelf ook werkende moeders (of vaders) en weten ze als geen ander wat het is om werk en gezin te combineren.

Samen met jou maken we een echt maatwerk re-integratieplan, dat uiteraard voldoet aan de eisen die het UWV stelt, maar vooral past bij jouw wensen, jouw toekomst. Daarbij komen veel vragen naar boven. Want hoe en waar vind je weer passend werk op termijn? Hoe combineer je dat met de privé situatie met kinderen? Waar zijn (parttime) mogelijkheden?

Naast persoonlijke gesprekken kunnen we ook gebruik van e-coaching bijvoorbeeld bij stress coaching.

Pas als jij het plan goedkeurt versturen we het naar het UWV. De persoonlijke gesprekken kunnen plaatsvinden bij jou thuis, dat scheelt je reistijd en als je kind of kinderen dan thuis zijn, vinden wij dat geen probleem. Uiteraard kunnen we ook op een van onze locaties afspreken, we zijn gevestigd door heel Nederland.

werkfit makenWanneer is Career & Kids een passend bureau voor jou?

  • Als jij een moeder of vader bent die weer aan je werk moet cq wilt gaan en je de aandacht voor je privé situatie (werk en gezin combineren) belangrijk vindt
  • Als je een persoonlijke aanpak, echt maatwerk, door een vaste coach belangrijk vindt (die zelf ook werk en gezin combineert)
  • Als je van een recht-door-zee aanpak houdt, no nonsens
  • Als je bezoek aan huis en dus geen reistijd prettig en belangrijk vindt
  • Als je jarenlange ervaring in de samenwerking met het UWV belangrijk vindt, dus een bureau dat echt weet wat er speelt binnen het UWV
  • Als je eerlijkheid, openheid en resultaat belangrijk vindt, maar bovenal een menselijk, persoonlijke aanpak.

Nieuwsgierig?

Bel ons op 0800-0201060 of mail ons op info@careerandkids.nl en/of kijk eens welke coach je aanspreekt. Immers JIJ bepaalt. Belangrijk, we werken door heel Nederland. Omdat we specifiek voor de doelgroep moeders en/of vaders die weer aan het werk gaan, bezoeken we je ook aan huis als je dat wilt (op een van onze locatie kan natuurlijk ook)!. Dat bespaart je reistijd en dan hoef je ook geen oppas te regelen voor je kind(eren).