Blog van Career & Kids
woensdag 6 januari 2016

Het  Internet Marketing bureau Yonego maakt vandaag bekend te starten met 4 weken betaald vaderschapsverlof voor alle collega’s binnen het bedrijf die vader worden. De regeling is één van de zaken die Yonego doorvoert om voortdurend te investeren in het geluk en succes van alle collega’s binnen het bedrijf.

De huidige wetgeving rondom zwangerschapsverlof richt zich met name op de moeder, terwijl de vader in Nederland vandaag de dag in principe op de 3e dag alweer aan het werk moet. Onlangs werd bekend dat vanaf 2017 alle kersverse vaders in Nederland recht hebben op 5 dagen vaderschapsverlof, maar Yonego wil met deze introductie ook op dit gebied vooroplopen. Het past in de filosofie om een voorbeeldbedrijf te zijn waarbij gelukkige collega’s en gelukkige klanten centraal staan.

Vaderschapsverlof Yonego1

“Bij Yonego werken we alleen met slimme, gedreven en bijzonder ambitieuze mensen. Collega’s werken dagelijks hard, denken niet in 9 tot 5, maar hebben ook momenten in het leven waarbij andere dingen ook de aandacht moeten kunnen krijgen die ze verdienen. Vader worden is daar een voorbeeld van. Voor vaders en moeders is het fijn als zij de eerste weken samen kunnen doorbrengen en er voor hun kind kunnen zijn. Vandaar dat we –naast de bestaande regelingen die er voor moeders zijn- kersverse vaders binnen Yonego nu de mogelijkheid bieden 4 weken betaald vaderschapsverlof op te nemen”, aldus Joris Toonders (Yonego).

Over Yonego
Yonego is één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa en werkt voor een groot aantal adverteerders aan het realiseren van meer rendement met behulp van internet marketing. In 2015 realiseerde Yonego in samenwerking met haar klanten voor meer dan 1 miljard euro aan omzet via internet marketing campagnes.