Steven Tolsma
Steven Tolsma

Steven is een ervaren coach en mede-eigenaar van Career and Kids. Hij is een energiek persoon met een duidelijke visie op coaching en de arbeidsmarkt.
Als co-ouder zorgt hij om de week voor zijn puber zoons, waarbij hij ook ervaart hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden.

Zijn motto:

Behandel mensen zoals ze zijn en ze zullen zo blijven.

Behandel mensen zoals ze kunnen zijn en ze zullen zo worden.

Steven is van huis uit Bedrijfskundig ingenieur (TUE). Hij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven onder meer als loopbaanadviseur bij de Rabobank en account- en salesmanager bij KPN Mobile.
In 2000 startte hij als zelfstandig ondernemer. Vanuit zijn eigen trainingsbureau verzorgde hij trainingen en coaching op het vlak van effectieve communicatie, sales, presenteren en solliciteren. In 2010 heeft hij samen met Frank Berends Brand New Job opgericht, voor outplacement en re-integratie richting het bedrijfsleven. In 2014 sloot Niels Hovestad zich aan als mede-directeur bij Brand New Job. In 2023 hebben Niels gezamenlijk Career and Kids overgenomen als mooie aanvulling op de dienstverlening.

Steven is een enthousiaste en positieve coach en trainer die met plezier workshops en trainingen voor groepen verzorgt, maar daarnaast ook heel veel voldoening haalt uit de persoonlijke begeleiding van deelnemers.

Maak ook kennis met
Heleen Dasberg-Hylkema
Heleen Dasberg-Hylkema

Heleen werkt in de regio Utrecht. Ze is een coach met veel ervaring in de kinderopvang en ervaringsdeskundige in omgaan met ADHD.

Gaby Engelhardt
Gaby Engelhardt

Gaby werkt in de regio Den Haag/Rotterdam. Ze is o.a. gediplomeerd Leefstijlcoach, Voedingscoach en Stoppen met roken coach.