Miranda van Beuningen

Na zeventien jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht, ben ik nu Energetisch therapeut, trainer en coach. Ik voed mijn kinderen (twee tieners) in co-ouderschap op. Daarnaast heb ik een lat-relatie en mijn vriend heeft ook een kind. Zo verandert onze (gezins)samenstelling voortdurend. Dit vraag om flexibiliteit, meebewegen, maar ook om het stellen van grenzen.

Lijfspreuk: Ik accepteer wat er is en sta open voor alles. Oftewel: Ik beweeg mee met de stroom van het leven en ik ben nieuwsgierig wat het leven me brengt.

Verbinding staat in mijn leven en werk centraal; Verbinding met jezelf en met anderen. In mijn begeleiding is het mijn intentie om mensen, jong en oud, te inspireren om hoofd, buik en hart te laten samenwerken. Intuïtie is in ons mensen aanwezig en het is de bedoeling dat we ernaar luisteren en naar handelen. Mijn dag is geslaagd als ik zie dat mensen weer in contact zijn met hun intuïtie.

Talenten van Miranda

Ik kan goed horen wat er tussen de regels door gezegd wordt en leg hierdoor snel de vinger op deze zere plek. In mijn communicatie ben ik warm, verbindend én spiegelend.

Locatie

Ze werkt in de regio Utrecht.

Maak ook kennis met
Angelien van de Bovenkamp

Angelien is een warme en enthousiaste coach met een scherpe analytische blik. Jouw kwaliteiten en kracht zijn het vertrekpunt.

Lia van den Bosch

Als trainer en coach begeleidt zij individuen en groepen.