Outplacement

Wanneer outplacement?

Soms is er binnen een organisatie geen passende plek meer voor een werknemer. Dat kan komen door een reorganisatie, omdat er geen match meer is tussen werkgever en werknemer of door een conflict. Het zoeken naar een nieuwe baan buiten de organisatie is dan aan de orde. Career & Kids begeleidt bij resultaatgerichte outplacementtrajecten, gericht op het vinden van die baan waarbij de werknemer weer met plezier aan het werk kan gaan en fluitend naar huis gaat. Het onderwerp werk privé balans (hoe combineer je werk en gezin, wat past goed in deze levensfase bij de echte wensen) komt aan de orde.  Het inventariseren van de mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf is een specialisatie van Career & Kids.

ck-moeder-kind-laptops.jpgProgramma en de kosten van  Outplacement 

Een outplacementtraject is maatwerk. Het traject bestaat uit een aantal gesprekken ( 3 tot 20) van 1,5 uur, verdeeld over een periode van gemiddeld 3 tot 9 maanden waarin de hierna omschreven fasen aan de orde komen. Als basis gebruiken we de OPQ-persoonlijkheidstest (over werkgerelateerd gedrag). De OPQ geeft op een effectieve manier inzicht in zaken als: wat doe je goed, wat zijn je valkuilen, wat zijn je belangrijkste competenties en wat geeft je spanning? De uitkomsten van de test gebruiken we tijdens de coachingsgesprekken. De prijs varieert van  € 1.350,00 tot € 5.000,00  excl. BTW inclusief intake, persoonlijk gesprek, tussen-, en eindrapportages  en werkmap. Elke week krijg je passende vacatures toegezonden en worden deze met je besproken.

Wat levert het op?

Een concreet en resultaatgericht  outplacement met een Persoonlijk Actieplan, zodat je weer met plezier naar je (nieuwe) werk gaat en fluitend thuiskomt. Talenten Herkenning en je eigen Mission Statement speelt daarin een belangrijke rol. Het onderzoeken van de mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf is een specialisatie van Career & Kids.

Aanmelding

Klik  hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandkids.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.

Neem contact op!